Ana SayfaMagazinSezonun yeni dizileri

Sezonun yeni dizileri

Med Cezir
Sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak öne çıkan Med Cezir`de başrolde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy var. Dizide bu iki oyuncuya Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap eşlik ediyor. Dizi bir dönem tüm dünyada izlenme rekorları kıran `The O.C`nin yerli versiyonu. Oyuncu kadrosu kadar, çekim yapılan mekanlar ve styling`iyle de beğeneilen Med Cezir ve Kanal D`de yayınlanan `Kayıp`la arasındaki mücadelede kazanan kim olacak?

Ay Yapım tarafından çekilen dizi Star Tv`de Cuma akşamları saat 20.00`de ekrana geliyor.

Fatih
Osmanlı İmparatorluğu`nun farklı dönemlerini anlatan dizilerse bu sezonda artarak devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl`ın yakaladığı başarının ardından tarihsel dizilere bir yenisi daha ekleniyor. `Fatih` isimli dizide başrolde Fatih Sultan Mehmet rolünde Mehmet Akif Alakurt var.  Arkak Sokaklar`dan ayrılan Gamze Özçelik de bu dizide bir cariyeyi canlandırıyor. Survivor`da yarışan Dağhan Külegeç de aynı dizide rol alıyor. “Fatih” dizisi için Beykoz Kundura Fabrikası’nda dev bir plato kuruldu. Med Yapım tarafından çekilen dizi Kanal D`de ekrana gelecek.

Bir dönem dizinin Muhteşem Yüzyıl`la aynı gün ve saatte yayınlanacağı söyleniyordu. Ancak Med Yapım dizinin 30 Eylül Pazartesi başlayacağını açıkladı. 

Kurt Seyt & Shura
Kıvanç Tatlıtuğ`un Kuzey Güney`in ekrana veda etmesinin ardından televizyona ara vereceği konuşuluyordu. Ancak gelen haberler Kıvanç`ı bu sezonda izleyeceğimiz yönünde. Kıvanç Tatlıtuğ, Nermin Bezmen`in "Kurt Seyt & Shura" kitabından uyarlanan diziyle yeniden ekrana dönecek. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ`a Öyle Bir Geçer Zamanki`den tanıdığımız ve Kıvanç`ın Kelebeğin Rüyası`ndan rol arkadaşı olan Farah Zeynep Abdullah eşlik edecek.

Kıvanç Tatlıtuğ`un da ocak ayında yaynına başlayacağını doğruladığı dizinin çekimleri yurtdışında yapılaca. Dizi Star Tv`de ekrana gelecek. 

Çalıkuşu
Muhteşem Yüzyıl`da canlandırdığı Malkoçoğlu karakteriyle karaiyerinde bir dönüm noktası yaşayan Burak Özçivit yeni sezonda Reşat Nuri Güntekin`in kült eseri `Çalıkuşu`nun uyarlamasıyla karşımıza çıkacak.TİMS`in yeni dizisinde Çalıkuşu rolünde ise Fahriye Evcen var. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak oturuyor. Eski zamanda geçen dizinin fragmanları izleyiciler tarafından beğenildi. 

Dizi Kanal D ekranlarında Salı akşamı yayınlanacak. İlk bölüm 24 Eylül Salı saat 20.00`de yayınlanacak. 

Kayıp
Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği “Kayıp”ın yönetmenliğini, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin de yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan yapıyor. Çekimleri, İstanbul Kemerburgaz’da gerçekleştirilen dizi, çok varlıklı Şarman Ailesi’nin başına gelen büyük bir felaketi anlatıyor. Dizinin başrollerinde; Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alınaçık ve Menderes Samancılar var.

Dizi Kanal D ekranlarında Cuma günleri saat 20.00`de yayınlanıyor. 


A.Ş.K
Hazal Kaya yeni sezonda Gold Film`in iddialı dizisi A.Ş.K ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Hazal Kaya`ya başrollerde Aslı Tandoğan, Kaan Urgancıoğlu, Hakan Kurtaş ve Nebahat Çehre eşlik edecek. Hazal Kaya`nın bir tenis hocası rolünü canlandıracağı dizide aşk ve para arasına sıkışan hayatlar anlatılacak. Dizi, Muhteşem Yüzyıl`la reyting mücadelesine girecek. 

Dizi Kanal D ekranlarında Çarşamba günü yayınlanacak. İlk bölüm 25 Eylül Çarşamba 20.00`de. 

Görüş Günü Kadınları
FOX TV`de yayınlanan Görüş Günü Kadınları`nda eşleri cezaevine girmiş 4 kadının hikayesi anlatılıyor. Başrolde ise Şenay Gürler, Nesrin Cavadzade, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Semra Dinçer var.

Dizi FOX TV`de pazartesi günleri ekrana geliyor.  

Ahirim Sensin
Suskunları`ın yıldızı Murat Yıldırım`ın yeni sezonda Mahsun Kırmızıgül`ün çekeceği `Ahirim Sensin` dizisinde başrol oynaması bekleniyor. Ancak dizide yer alacak diğer isimler ve yayınlanacağı kanal hakkında kesin bir açıklama yapılmadı.

Fatih Harbiye
Peyami Safa`nın kitabından ekrana aktarılan dizide başrollerde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer var. Dizide, geleneksellikle modernlik arasına sıkışmış Fatihli genç bir kız olan Neriman’ın ilginç hayat hikâyesi anlatılıyor. Bir yanda Neriman’ın Fatih’te birlikte büyüdüğü, çocukluk aşkı Şinasi, diğer yanda modern İstanbul’un varlıklı üst sınıfından yakışıklı Macit.

Dizi Fox Tv`de cumartesi akşamları saat 19.30`da ekrana geliyor. 

Ben Onu Çok Sevdim
1950 senesinde Demokrat parti hükümetiyle iktidara gelen ve başvekil olan Adnan Menderes`in dönemin çalkantılı süreçlerinde yaşadığı siyaset yolculuğunun anlatıldığı Ben Onu Çok Sevdim`de başrolde Mehmet Aslantuğ var. Birce Akalay ve idil Fırat`ın Aslantuğ`a eşlik ettiği dizi Salı günleri 20.00`de ATV`de. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI