Ana SayfaSağlıkSıkı bir karın için yapılması gerekenler

Sıkı bir karın için yapılması gerekenler

Hareketli olun

Günde mutlaka minumun 20 dakikalık yürüyüş yapın. 3 günde bir de bu yürüyüşleri 30 dakikaya çıkarın. Hep aynı tempoda işleyen vücut buna bir süre sonra alışacağı için aralıklarla yapılan 10 dakikalık artış kalori yakımını arttıracak ve sıkı bir karna sahip olmanızı sağlayacaktır.

C vitamini alın

Her gün yemeklerinizde mutlaka bir miktar C vitamini alın. Bu size yeterli enerjiyi vererek daha farklı şeyler yemenize de engel olacaktır.

Uykunuzu alın

İyi bir uyku çekin. Uyku problemi yaşamayanların daha hızlı ve kolay bir biçimde kilo verdikleri kanıtlandı. Bu yüzden geceleri iyi bir uyku çekmeyi ihmal etmeyin. Gece yarısından önce uyursanız uyku süreniz daha verimli olur o yüzden en azından haftada 2 gece yarısından önce uyumaya bakın. 

Bol sebze yiyin

Zayıf kalmak ve sıkı bir karna sahip olmak için bol bol sebze yiyin. Sebzelerdeki vitamin vücudunuzun ihtiyaçlarını karşılayacaktır. 

Açık büfelerde tatlıdan uzak durun

Açık büfenin keyfi başkadır fakat insan kendini kaybeder. O yüzden konsantrenizi bozmayın ve ana yemek bölümünden dışarı çıkmayın. Hele ki tatlı reyonuna yaklaşmayın bile.

İçki tercihinizi akıllıca yapın

Şekerli kokteyllerden uzak durun ve tercihinizi kırmızı şarap veya sodadan yana kullanın. Alkol istiyorsanız kırmızı şarap en sağlıklısı hem de kilo yapmıyor. Vodka sevenlerdenseniz de kaloriyi azaltmak adına votkanızı soda ve limon dilimiyle içebilirsiniz. 

Yemeğinizi yavaş yiyin

Yemek yerken mutlaka yavaş yiyin. Beyin doyduğunuzun sinyallerini 20 dakika sonra alacağı için hızlı yemeniz daha çok yemeniz anlamına gelmektedir. 

Susuz kalmayın

Günde en az 2 litre su içmek hem kilo vermeye hem de yağ yakımına yardımıcı olacaktır. Sık sık su içmeyi ihmal etmeyin. 

3 günlük detoks yapın

Fazlalıklarınızdan 3 günlük detoks ile kurtulabilirsiniz. Diyetisyen Nil Şahin Gürhan`ın detoks programı için tıklayınız.

Dukan dieti uygulayın

Dukan diyeti ile kilo vererek aynı anda sıkı bir karna sahip olabilirsiniz. Nasıl yapacağınızı öğrenmek için hemen tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI