Ana SayfaDüğünSonbaharın en güzel gelin parfümleri

Sonbaharın en güzel gelin parfümleri

Prada Candy L`Eau EDT Bayan Parfüm
Prada Candy L`Eau, eğlenceli ve baştan çıkarıcı kokusuyla düğün gününüzde tüm bakışların sizin üzerinize çevrilmesine yardım edecek. Siz de tatlı ama baştan çıkarıcı bir gelin olmak istiyorsanız Prada Candy l`Eau’yu tercih edebilirsiniz.

Fiyatı:80 ML 264TL

Cholé Roses
Eğer gelin deyince akla gelen ilk şey zarafet ise, Roses de Chloé sizin için doğru tercih. Gülün ferahlık veren esansı, bergamotun sağladığı heyecanla dengeleniyor.

Fiyat 50ML:196TL

Kenzo Flower In The Air
Kenzo Flower In The Air, Kenzo Flower`ın yeni versiyonu. Parfüm tasarımcısı Alberto Morillas tarafından yaratılan Flower in the Air`in üst notalarında ahududu, kırmızı biber, gardenya ve manolya; orta notalarında gül; alt notasında ise misk bulunuyor. Gelincik efsanesinin ikinci parfümü düğün günü için doğru tercih olabilir.

Fiyat: 50ML 204TL 

Lanvin Me
Markanın tasarımcısı Alber Elbaz ve ünlü parfüm tasarımcısı Domitille Bertier ile birlikte hazırlanan parfüm, kendine güvenen kadınlara hitap ediyor. Alber Elbaz`a göre `Lanvin Me` bir parfümden çok daha fazlası. Me’nin üst notalarında mandalin ve yaban mersini; orta notalarında sümbülteber ve gül özü; dip notalarındaysa meyan kökü ve sandalağacı var. `Me` asla unutulmayacak bir gelin parfümü olabilir. 

Fiyat 50ML:156TL

Dolce & Gabbana Intense
Oldukça yoğun bir parfüm olan Dolce & Gabbana, düğün gününüzde kalıcılığı ile tüm gün sizinle olacak. Beyaz çiçeklerin kokusu ile güçlendirilmiş, daha yumuşak ve kremsi bir yapısı olan Intense`in üst notalarında böğürtlen, yeşil mandalina ve neroli var. Orta notalar, portakal çiçeği, sümbülteper, yasemin, hindistan cevizi esansı, incirden oluşurken; alt notalarda marshmallow, vanilya, sandal ağacı, güneş çiçeği kokusu var. 

Fiyatı: 50ML 246TL

Calvin Klein Downtown
Doğal, zarif ve feminen notaların birleşimi olan parfüm düğün gününüz için ideal bir seçim olabilir. Floral ve odunsu bir koku olan Calvin Klein Downtown damadınızı bir kez daha kendinize aşık etmek için doğru tercih. 

Fiyatı:159TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI