Ana SayfaYaşamTamirane Nisan 2012 Programı

Tamirane Nisan 2012 Programı

1 Nisan Pazar
Dolunay Obruk Trio
Vokalde Dolunay Obruk, klavyede Uraz Kıvanerve saksafonda Yahya Dai’nin yer aldığı Trio, Caz standartlarına getirdiği yorumlarıyla Pazar günlerinin keyfi “Morning Jazz Sessions” kapsamında Tamirane’de.
♣ 15:00
 

8 Nisan Pazar
Liz Merendino Quintet
New York, Londra, Japonya, İskoçya, Prag ve Hong Kong’dan sonra şimdi de Morning Jazz Sessions’da sahne alan New York asıllı kadife sesli şarkıcı Liz Merendino, Caz ve Broadway standartlarından oluşan bir repertuara yer veriyor. Vokalde Liz Merendino, klavyede Ceyda Pirali, trombonda Ebru Kennington, bas gitarda Çağlayan Yıldız ve davulda İnci Sunar. 
♣ 15:00
 

15 Nisan Pazar
BOBB
BOBB, özgün bestelerin yanı sıra, Caz standartlardan oluşan bir repertuar ile Pazar günlerinin keyfi “Morning Jazz Sessions” kapsamında Tamirane’de sahne alıyor.Gitar ve vokalde Bora Çeliker, tenor saksafonda Barış Ertürk, kontrbasta Baran Say ve davulda Olgun Acar.
♣ 15:00
 

22 Nisan Pazar
İmer Demirer Quartet
Uluslararası festivallerde sıklıkla yer alan, Aaron Goldberg, Essiet Essiet, Ari Honig ve Emin Fındıkoğlu gibi isimlerle çalışmış, Türk Caz müziğinin önemli trompetçilerinden İmer Demirer, klavyede Serkan Özyılmaz, davulda Cem Aksel ve kontrbasta Ahmet Türkmenoğlu ile sahne alıyor.
♣ 15:00
 

29 Nisan Pazar
Emin Fındıkoğlu Quartet

Nina Simone’dan Paul Simon’a uzanan ve Caz standartları ile Latin melodilerden oluşan repertuarı seslendirecek, genç bir şarkıcının etrafında kurulu Emin Fındıkoğlu Quartet saksafonlar ile buluşuyor. Vokalde Meltem Ünel, klavyede Emin Fındıkoğlu, kontrbasta Derya Davulcu, saksafonlarda Duru Tuna,Serhan Erkol ve Barış Ertürk, davulda Monika Bulanda’da.
♣15:00

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI