Ana SayfaGüzellikTatil Bitti, Şimdi Yıpranmış Saçlara Bakım Zamanı

Tatil Bitti, Şimdi Yıpranmış Saçlara Bakım Zamanı

Tatil boyunca yakan güneşin tadını çıkardınız, bol bol yüzdünüz ve dönme vakti geldi. Bronzlaşan teniniz çok hoşunuza gidiyor fakat deniz suyu, havuz suyu, sıcak hava derken saçınızın her zamankinden biraz daha fazla bakıma ihtiyacı var değil mi?

Saç bakım rutininizde birkaç ufak değişim yaparak yazın yıpratıcı etkilerine karşı saçlarınızı daha sağlıklı görünüme kavuşturup onlara ışıltı katabilirsiniz. Tüm ipuçlarını almak için tıklamaya devam edin.

Yazın Onarılan Saçlar

Sıcak hava ve deniz tuzu saçların cansızlaşıp, sağlıksız görünmesine neden oluyor. Bu nedenle saçları onarmak ve ihtiyacı olan nemi karşılamak için özel bakım yapmak gerekiyor. Yazın yıpratıcı etkilerini minimize etmek ve saçlarınız için özel bakım arıyorsanız Elseve Komple Onarıcı 5 serisini kullanabilirsiniz.

Yazın Adeta Yepyeni ve Yumuşacık Saçlar

Havuz suyunun içerisinde yer alan klor, saçların yıpranmasına ve doğal olarak kuru ve sert bir görünüme sahip olmasına neden oluyor. Bu yüzden onarım yapan ve saçı kökten uca güçlendiren bakım ürünlerini tercih etmelisiniz. Saçlarınızın adeta yepyeni olmasını istiyorsanız Elseve Komple Onarıcı 5 şampuan kullanabilirsiniz. Ayrıca Serinin komple onarıcı 5 saç bakım kremi ile ipeksi yumuşaklığa ve kolay taranabilir saçlara sahip olabilirsiniz. 

Kırık Uçlara Özel Bakım 

Plajda güneşlenerek geçirilen uzun saatler saç uçlarının kırılmasına ve matlaşmasına neden oluyor. Bu yüzden hedefe yönelik yoğun bakım veren ürünler tercih edebilirsiniz. Eğer siz de kırık uçlarınıza özel bir bakım yapmak istiyorsanız Elseve Komple Onarıcı 5 Yoğun Onarıcı Bakım Kremi tam size göre! Durulama gerektirmeyen kolay kullanımı ile saç uçlarındaki kırıkları onarıyor.

* Bu bir ilandır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI