Ana SayfaYaşamTatilde bunlara dikkat edin

Tatilde bunlara dikkat edin

Güneş yanıklarına dikkat edin. Güneşte korumasız olarak geçireceğiniz birkaç saatlik süre bile yanıklara neden olabilir. Çekeceğiniz acının yanında soyulmak tatilinizin bütün keyfini alıp götürür. 

Tatilde daha önce tatmadığınız lezzetleri tatmak harika bir fikir, ancak midenizi bozmamak için yediklerinizi fazla karıştırmamaya dikkat edin.

Aksiyonu bol deniz aktivileri tatillerin vazgeçilmezleri arasında yer alır, ancak siz yine de sakatlık riskine karşı dikkatli olun.

Tatile gideceğiniz arkadaşlarınızı iyi seçin, zira çok iyi anlaştığınız dostlarınız dışında birileriyle tatile gitmek can sıkıcı oalbilir. Hayattan aynı zevkleri almayan insanların birlikte tatil yapmaktan keyif alması da mümkün olmayacaktır. 

Denize ve havuza girdikten sonra duş almayı ihmal etmeyin.

Sivrisinek ve böcek ısırıklarına karşı yanınızda koruyucu bulundurun. 

Tatil yerleri her ne kadar sıcak olsa da, havanın bozma ihtimaline karşı yanınızda ince hırka veya kazak bulundurmayı ihmal etmeyin. 

Herşey dahil otellerde yapacağınız tatillerde vermeye uğraştığınız kiloları geri almamaya dikkat edin.

Tatilde su ve sulu gıdaları bolca tüketin. Sindirimi kolay hafif besinler tercih edin ve günde en az 2-2.5 lt su tüketin. Gazlı içeceklerden ise uzak durun.

Klima altında uyumayın. Klimanın karşısında uyumak hem uyku kalitesini bozar hem de vücutta tutulmalara yol açabilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI