Ana SayfaModaTeen Choice Ödülleri`nde kim ne giydi?

Teen Choice Ödülleri`nde kim ne giydi?

Megan Fox

Megan Fox herzaman ki gibi yine çok seksiydi. Güzel yıldız gecede mini lame etek ve soyut baskılı bir tshirt giydi. Saçlarını ise herzamanki gibi doğal bıraktı… Fakat gecede şıklığından çok aşırıya kaçan Botox durumu konuşuldu.

Leighton Meester

Gossip Girl`ün güzel yıldızı Leighton Meester geceye, sportif ve şık olarak katıldı. Emilio Pucci tasarımlı fildişi dantel bir elbise giyen Meester, elbisesini Cathy Waterman`ın sofistike mücevheriyle tamamladı.

Lea Michele

Lea Michele, ten rengi üzerinde yeşil parlak yapraklar bulunan Naeem Khan mini bir elbise giydi. Gecede adeta göz kamaştıran Michele, elbisesini ten renginde platform topuklarla ve aynı renk mini bir clutch ile tamamladı.

Ashley Greene

Greene mini kendinden desenli özel kumaştan elbisesi ile gerçekten çok şık görünüyor. Valentino  imzalı elbisesini siyah platform topuklar ve siyah clutch ile tamamlayan Greene, gecede bir ışık gibi parladı.

Emma Roberts

Emma Roberts fıstık yeşili elbisesi ile herzamanki gibi çok seksi görünüyor. Metalik clutch`ı yarım botları ve kusursuz makyajı ile Roberts tek kelime ile  çok şık!

Selena Gomez

Gomez, BCBG Max Azria imzalı beyaz ipekten elbisesi ile göz kamaştırdı. 70`lerin yarasa kolu elbiselerini andıran bu elbiseyi Gomez bağcıklı ten rengi ayakkabıları ve modern bir clutch ile tamamladı.

Kristen Bell

Kristen Bell tan rengi Stella McCartney imzalı elbisesi ve ten rengi topuklu sandaletleriyle çok seksi görünüyor. Aplike süslü elbisesini Bell, dağınık at kuyruğu yapılmış saçları ile tamamladı.

Nina Dobrev

Geceye biraz fazla ışıltılı katılsa da yine de elbisesini çok iyi taşıyan Nina Dobrev Vampire Dairies isimli dizide oynuyor.

Cat Deeley

So You Think You Can Dance yarışmasının sunucusu ve İngiliz stil ikonu Cat Deeley ödül töreninde beyaz elbisesi, mavi çantası ve pembe pedikürüyle iç açıcı görünüyordu. Saçları her zamanki gibi muhteşemdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI