Ana SayfaModaTek Ceket 7 Farklı Tarz

Tek Ceket 7 Farklı Tarz

1. Masumiyetin “cool” ile buluşması

Mini floral elbiseniz ve sandaletlerinizle oldukça kadınsı ve zarif görüneceksiniz. Deri ceketi omuzlarınıza aldığınız an, saniyesinde cool bir görünüme geçiyorsunuz. Kabuğu sert içi yumuşak bir meyve gibiyim diyorsanız, bu kombin sizin kombininiz.

Fotoğraf: Emma Watson

 2. Eğlenceli zıtlık

Ruby Rose, oldukça renkli ve muzip bir kişiliğe sahip. Karakterini stiline yansıtmayı seviyor. Siz de Ruby gibiyseniz, renkli deri ceketler tam size göre. Ceketinizin hakkını tam olarak vermek için mavi-kırmızı veya sarı-siyah gibi kontrast rikililerden faydalanabilirsiniz. Dengelemek için nötr tonlarda bir pantolon veya en sevdiğiniz jean`iniz yeterli olacaktır.

 3. Deri üstüne deri

Kimseye "Miley Cyrus`u örnek alın" demeyeceğiz ama bizce, deri ceketin içine yine deri bir üst giymesi örnek alınabilecek bir tercih. Nasıl ki kot üstüne kot yani "denim on denim" hiç beklenmedik şekilde stil sahibi bir trendse, deri ceketin içine aynı dokudan olmayan bir başka deri parça giymek oldukça yaratıcı. 

 4. Ceket üstüne ceket

Yaratıcılığı bir üst seviyeye çıkarıyoruz. Jean-jean ve deri-deri ikililerinin bir üçüncü kombinasyonu olarak "jean-deri" ikilisini beğeninize sunuyoruz. Mavi ve siyahın birbirine ne kadar yakıştığını hatırlatarak, açık renk ve yumuşak dokulu jean ceketinizin üstüne siyah deri ceket giymeyi önerebiliriz.

Fotoğraf: Leigh Lezark

 5. Zımbalarla gelen asi duruş

Birçok marka ve tasarımcının ayakkabı, çanta ve ceketlerdeki vazgeçilmezi haline gelen zımbalar, bize hiç geçmeyecek gibi gelen trendlerden biri. Özellikle siyah deriyle birleştiğinde tam bir motorcu havası elde edeceğiniz zımbalı ceketleri giyerken kendinizi kısıtlamayın. Sienna Miller gibi resmi bir elbiseyle bile kombinleyebilir ve farklılığınızı ortaya koyabilrsiniz!

 6. Deri ceket – deri pantolon/tayt

Rock kültürüyle az veya çok ilginiz varsa, deri pantolonlar/taytlar tam size göre olabilir. Sadece seksi görünmek veya 90`lar partisine gidiyor imajı çizmek için de ideal olan deri pantolonlar, tek başlarına oldukça etkilidirler ve yine deri ceketle kombinlendiklerinde iki kat güçlü olurlar. Ortamın dikkat çeken stili sizinki olsun istiyorsanız bu kombini deneyin.

Fotoğraf: Taylor Swift

 7. Altın gücü

Jane Fonda gibi efsane bir isimseniz, stilinizi güvenli ve risksiz alanda tutmanız zordur. Dore veya lame deri ceket giymek güvenli alandan çıkmaktır bu anlamda. Kendinize güveniyorsanız, dore ceketi yine altın tonlarında zarif aksesuarlarla tamamlayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI