Ana SayfaGüzellikTırnaklarda Renk Cümbüşü

Tırnaklarda Renk Cümbüşü

Parlak Tonlar

Bronz bir cilde çok yakışacak tonlardan ikisi olan bronz ve koyu bir esprosso el ve ayaklarınızda çok şık duracak. Metalik bir görüntüsü olan bronzu ellerinize sürerken koyu esprosso rengini ayaklarınızda kullanın.

Krem tonlarında eller & turuncu ayaklar

Arada sırada risk almak isterseniz bu iki uyumlu rengi tırnaklarınızda deneyebilirsiniz. İddiasız krem tonu eller, uruncu ise ayaklarınız için.

Tamamlayıcı Renkler

El ve ayaklarınızda aynı rengin farklı tonlarını kullanmaktan da çekinmeyin. Artık renklerin illa ki birbirlerini tutması beklenmiyor. Birbirine benzer ama biraz farklı iki ton el ve ayaklarınızda hoş duracaktır. Fakat koyu tonu ayakta, daha açık tonu ellerde tercih edin.

Nude ve Neon

Nude ve neon bu sezonun ön planda olan iki tonu. Tüm defilelerin baştacı olan bu iki tonu tırnaklara da uygulamak mümkün. Ellere nude bir oje sürerken ayaklar neon bir pembeyle renklenebilir.

Pastel Renkler

İddialı renklerle risk almak istemeyenler pastel tonları tercih edebilir. Mavi ve yeşil gibi soğuk renkler ayaklarda daha güzel dururken şeftali ve pembe tonları ellere daha çok yakışır.

Blok Renkler

Sezonun diğer bir trendi olan blok renkler tırnaklarda da kendini gösteriyor. Kıyafette bu trendi denemek istemezseniz tırnaklarda denemek çok daha kolay. Sarı tonları eller için, kırmızı ise ayaklar.

Yeşil ve Gümüş

Gümüş tonları ile görünüşünüze çok da zorlamadan bir asilik katabilirsiniz. Bu iki rengi bir arada kullanarak vintage bir görüntü yakalarken hala futuristic havadan da uzaklaşmamış olursunuz. Nane yeşili tonu eller, gümüş ayaklar için.

Mavinin Tonları

Biraz daha eğlenceli birşeyler arayanlar için mavinin tonlarını tırnaklarda kullanmak güzel bir seçenek. Aynı rengin iki farklı tonunu el ve ayak tırnaklarınızda kullanmaktan çekinmeyin. Ele ve ayağa aynı tonlarda oje sürme modası çoktan eskidi, yeni kombinleri mutlaka deneyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI