Ana SayfaGüzellikTırnakları sanat eserine dönüştüren Instagram hesapları

Tırnakları sanat eserine dönüştüren Instagram hesapları

Son yıllarda tırnakları tuval gibi kullanan manikür artistleri her yerde karşımıza çıkıyor. Bundan yola çıkarak bahara çok yakışacak tırnakların peşine düştük. Tasarım tırnaklar için renkli Instagram hesapları size ilham verecek.

Essie

Sevdiğimiz oje markalarından Essie, Instagram hesabından renkli ve yaratıcı önerilerle oje severlerin kalbini fethediyor. Essie`nin rengarenk tırnakları içinburayı tıklayın. 

Vanity Projects

New York’ta bulunan Vanity Projects konsept ürünleri ve tasarım tırnaklarıyla oldukça ilgi çekici. Instagram hesabını yakın markaja almak için burayı tıklayın.

Tom Bachik

J.Lo, Beyonce ve Zooey Deschanel gibi ünlü isimlerin tırnaklarını emanet ettiği Tom Bachik`in Instagram hesabı için burayı tıklayın.

Misk Nail Spa

İstanbul’un el-ayak bakım butik salonu Misk Nail Spa renkli ve farklı tırnaklar arzulayanların kutsal noktası. Bağdat caddesindeki butiği ziyaret etmeden önce burayı tıklayın.

Olive & June 

Los Angeles’ta bulunan manikür salonunun renkli dünyasını burayı tıklayarak gezebilirsiniz. 

Tenoverten

Kendiniz şımartmak için en iyi yol tırnak bakımından geçiyor. Bunu hakkıyla yapan New York’lu salon Tenoverten burayı tıklayarak ziyaret edin.

Jin Soon Choi 

Tırnak gurusu Jin Soon tüm marifetlerini New York’un şanslı kadınları için sunuyor. Tırnak sanatının en iyi örnekleri için burayı tıklayın. 

Katie Jane Hughes

Aynı zamanda makyöz olan tırnak artisti Katie Jane Hughes İngiltere’nin en trend tırnaklarını tasarlıyor. Hughes’ı sosyal medyada takibe almak için burayı tıklayın.

Pshiiit Polish

Fransız tırnak sanatçılarının oluşturduğu Pshiiit Polish`e burayı tıklayarak göz atın. 

Julia Murphree 

Maybelline Ney York`un halkla ilişkilerinin yürüten Julia Murphree en güzel tanıtımın kişisel paylaşımlar olduğunu keşfetmiş. Julia’nın renkli Instagram hesabı için burayı tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI