Ana SayfaDekorasyonDekorasyonda ekonomik fikirler

Dekorasyonda ekonomik fikirler

Soru: “Eski kanepemin bende anıları var ama değiştirmenin de zamanı geldi. Yeni bir kanepe alacak kadar masrafa girmemek için ne yapmalıyım?”

Cevap: Koltuğunuzu koltuk kılıfıyla kaplayabilirsiniz. Artık büyük mağazalarda çeşit çeşit koltuk kılıfları bulmak mümkün. Hatta kurdeleler ya da ek parçalarla süslerseniz daha estetik bir görüntü sağlayabilirsiniz.

Soru: “Yeni bir yatak almak için markete geldim. Kaliteyi nasıl ucuza alabilirim?”

Cevap: Rahat ve lüks bir yatak almak için çok para dökmek zorunda değilsiniz. İnternetten arama mortolarını kullanarak, o sırada olan indirimleri öğrenebilirsiniz. Bazen internetten sipariş vermek de daha ucuza gelebiliyor. Yeni yatak alacak paranız yoksa, yeni bir yaatk bazası da işinizi görecektir.

Soru: “Duvarlarımı ofis izlenimi yaratmadan nasıl dekore edebilirim?”

Cevap: Siyah ahşap ya da metalden yapılma birkaç tane çerçeve alın. Ardından eski bir sanat kitabından (internetten de bulabilirsiniz ama yüksek çözünürlüklü olmasına dikkat edin) bir konu belirleyin. Çiçekler, manzara, hayvanlar,… Son olarak, çerçeveye yerleştirdiğiniz fotoğrafları 2’li ya da 3’lü gruplar halinde dizerek duvara asın. Değişik bir şey uygulamak isterseniz, duvar kağıdını çerçeveleyerek de güzel bir etki yaratabilirsiniz.

Soru: “Özel dikim perdeye ayıracak bütçem yok ama hazır perdelerde de renkler tam olarak tutmuyor!”

Cevap: Renk konusunda sıkıntı çekiyorsanız ekru ve beyaz renkleri deneyin. Bu renkler her tür renkle güzel bir kombinasyon sağlayacağından, evinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz perde askısının, odadaki diğer aksesuarlarla uyumlu olmasına özen gösterdiğiniz sürece sorun yok.

Soru: “Mutfağımı yeniden dekore ediyorum fakat mutfak dolabına ayıracak param yok. Bana pahalıya patlamadan nasıl bir değişiklik yapabilirim?”

Cevap: Bir marangoza kestirdiğiniz rafları duvara monte ederek açık bir dolap sistemi tasarlayabilirsiniz. Ya da eski dolaplarınızın yalnızca kapağını değiştirip boyayarak farklı bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Soru: “Yemek odamda kristal bir avizenin çok şık duracağını düşünüyorum ama bunun için milyarlar harcamak da istemiyorum. Çözüm nedir?”

Cevap: İkinci el satan yerlerden çok güzel avizeler bulabilirsiniz. Aynı şekilde internetten satın alarak da ucuz yoldan halledebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI