Ana SayfaMagazinÜnlülerin Babalar Günü Paylaşımları

Ünlülerin Babalar Günü Paylaşımları

Sinem Kobal : “Babam myhero( kahramanım)” 

Bade İşçil: Canım babam en baba babam iyiki varsın bugün hayatta hep senin sayende ayakta durmayı öğrendim gücümü senden aldım en zor günümde yanımda oldun hep destek verdin ve bunun gibi bir çok şey…

Derya Şensoy: Canımm babamın ve tüm babaların babalar gününü kutlarım!!

Ceyda Düvenci: Babamm….

Demet Kutluay: İrem ve Ömer süper babalarını kutladılar. Herkesin babalar günü kutlu olsun.

Irmak Ünal: Evet dünya canavarlarla dolu ama ben hayatta kalıcak donanıma sahibim…. Sayende…. Seni seviyorum!

Metin Arolat: Babacım..Nasıl özledim..Keşke ölümleri, ayrılıkları bilmeseydik..Öğrenmeseydik..Babanıza sıkı sıkı sarılın…Babalar gününüz kutlu olsun..

Fazıl Say: Babalar günümüz kutlu olsun. ( foto; Ankara 1979)

Özlem Yıldız: Başta canım babam olmak üzere tüm babaların BABALAR GÜNÜ kutlu olsun…

Özge Ulusoy: Aslan babam babalar gunun kutlu olsun…Allah basimizdan eksik etmesin hem seni hem annemi…Herkesin babalar gununu kutlar babasini annesini ozlemle ananlara sabir dilerim.

Sıla Gençoğlu: Başımı omzuna yasladım, kötü günler geçti. #babalarınbabası #babalarvekızları #babakızaşkı

Tuba Ünsal: Ben babamı çok erken kaybettim. Şahane bir babaydı, her gün özlüyorum onu… Mirgün hayatımıza girdiğinden beri biraz olsun nefes aldım, o kadar benziyorlar ki… Zaten kızlar babaya benzettiğine aşık olurmuş. Dünyanın en iyi babası, iyi ki iyi ki iyi ki birlikteyiz @mirguncabas . Babasız kızlar, sizleri de gözyaşlarınızdan öperim… Tüm babaların babalar günü kutlu olsun.

Seren Serengil: Babalar çocuklarının geleceğini düşünür… Onsuz olacakları günler için onları hayata hazırlar yarınını garanti ederler babalar çocuklarını gözden sakınırlar cebinde ne var ne yoksa hepsini gözünü kırpmadan onlar için harcarlar… Benim babam bugünümü düşünmüş, benim babam çocuklarından bir çöp istememiş hep vermiş hiç almamış çocuklarını sömürmemiş çocuklarının üstünden kendi hayatını kurmamış. Ne babalar var gördükçe babamın ne büyük adam olduğunu nasıl bir baba olduğunu daha iyi anlıyorum… Bugün ona bir hediye alamıyorum çok uzun yıllardır alamıyorum ve kutlayamıyorum çok uzun yıllardır göremiyorum onu ama çok özlüyorum ve çok seviyorum… Dedim ya baba demek sadece dünyaya getirtmek bir okul bitirtmek değildir. Baba dediğin senin arkanda; cebinde bir lira kalmasa bile her şeyini gözünü kırpmadan sana feda edebilendir… Ah baba senin gibi bir adam bulamadım ki karşına getirebileyim… O yüzden adam deyince aklıma tek gelensin. Seni seviyorum. Olsan da olmayan saçlarını yolsam… Babalar günün kutlu olsun.

Sinem Kobal: “Babam myhero( kahramanım)” 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI