Ana SayfaSağlıkÜnlülerin diyet sırları

Ünlülerin diyet sırları

Miranda Kerr

Miranda kusursuz fiziğini avakado ve brokoliye borçlu. Ünlü maken hergün düzenli olarak yoga yapıyor.

Rihanna

Rihanna, gün içerisinde karbonhidratlı besinler tüketmiyor. 

Beyonce

Beyonce`nin ise zayıf kalmak için başka bir formülü var. Beyonce alışverişe çıktığında kendine bir beden küçük gelen bir jean pantolon alıp, bu pantolona sığabilmek için diyet yaptığını söylüyor.


Cameron Diaz

Cameron Diaz`ın sıırı ise kahvaltı, Diaz ne kadar yoğun bir iş programı olursa olsun, güne kahvaltı etmeden başlamıyor. Böylelikle Cameron hergüne metabolizmasını çalıştırarak merhaba diyor.

Kate Winslet

Kate Winslet düzenli olarak spor yapıor. Ayrıca yediği ve içtigi süt/süt ürünlerine de dikkat ediyor.

Victoria Beckham

Dört çocuk annesi olan Victoria Beckham`ın sıırı ise uyguladığı alkali diyet. Alkali diyet hakkında daha fazlası için buraya tıklayın. 

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston ise fornmunu Zone diyetine borçlu olanlardan.  Bu diyet yüksek protein ve düşük karbonhidrat tüketerek formda kalmanızı sağlıyor. Zone diyetinde günde yediklerinizin önemli bir kısmını protein yönünden zengin besinlerden seçmeniz gerekiyor. 

Angelina Jolie

Angaline Jolie ise istediği yiyecekleri canı istediği zaman yiyor, ancak Jolie her yemekten ölçülü miktarlarda tüketiyor. 

Miley Cyrus

Son zamanlarda inanılmaz kilo veren ve kaslı vücuduyla beğeni toplayan Miley Cyrus, fit vücudunu yoga yapmaya borçlu olduğunu söylüyor.

Adriana Lima

Eylül ayında ikinci kızı Sienna`yı kucağına alan Adriana Lima, kısa sürede forma kavuşmasının sırrının boks olduğunu söyledi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI