Ana SayfaYaşamÜnlülerin Fransa'daki Saldırıya Tepkileri

Ünlülerin Fransa’daki Saldırıya Tepkileri

Sia'nın Chandelier klibinde aldığı rolle ünlenen genç dansçı Maddie Zeigler, "Kalbim Fransa'yla." dedi.

Ertan Saban düşüncelerini Instagram üzerinden paylaştı

Oyuncu Sophia Bush, "Nice hakkında haberleri duyunca kalbim kırıldı… Bu nefret artık bitmek zorunda. Herhangi bir şekilde nefretin, şiddetin desteklenmesi önlenmeli." diyerek görüşünü belirtti.

Victoria's Secret modeli Josephine Skriver, Twitter'da "Sevgili Fransa, yine senin için ağlıyorum… Bu kör nefretin hala devam ettiğine inanamıyorum. Bu ne zaman sona erecek?" ve "Bu trajediden etkilenen herkese sevgilerimi gönderiyorum! İşte böyle zamanlarda, sevgiyle birbirimize bağlı bir şekilde güçlü durmamız lazım! Sevgi kazanacak!" dedi.

Can Dündar, saldırı ile ilgili yorumunu Twitter'dan yaptı.

Rihanna Instagram'da "Nice'deki trajik olaylardan dolayı, 15 Temmuz'daki konserim gerçekleşmeyecek. Düşüncelerimiz mağdurlarla ve aileleriyle." dedi.

Amy Shumer ise Twitter'da "Yeter." diyerek "Nice İçin Dua Et" hastag'ini paylaştı.

Paula Abdul, "Fransa'daki halk için yas tutuyorum. Bu korkunç bir saldırı. Fransa ve bu trajediden etkilenen herkes için dua ediyorum." dedi.

ABD Başkanı Barack Obama, Twitter'da yaptığı açıklamada "Amerikan halkının adına Fransa'da yaşanan, bir çok masum sivili mağdur bırakan bu terör eylemini şiddetle kınıyorum." dedi.

ABD Başkan Adayı Hillary Clinton da Twitter'da "Her Amerikan, Fransa halkıyla dayanışmayla ayakta duruyor." diyerek bildirisini sundu.

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, "Fransa için dua ediyorum. Siz gözlerinizi açıp kaos görürken, biz gözlerimizi kapadığımızda harmoni göreceğiz. Sizinleyiz." diyerek hislerini belirtti.

Genç oyuncu Chloe Grace Moretz ise "Neler oluyor bu dünyada?" dedi.

Müzisyen Hilary Duff, Twitter'dan düşüncelerini "İnsanların birbirine böyle davranabilmesi çok kahredici. Fransa'da ve tüm dünyada olanlar beni dehşete düşürüyor. Çok acımasızca." diyerek belirtti.

Kardashian ailesinin annesi Kris Jenner, "Dualarımız sizinle. Nefretin karşısında sevgi yaymalıyız." dedi.

ABD Başkan Adayı Donald Trump, "Dualarım Fransa'yla, bu korkunç trajedinin kurbanlarının ailelerine başsağlığı diliyorum. Her anlamla sizinleyiz!" dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI