Ana SayfaGüzellikÜnlülerin ilginç güzellik sırları

Ünlülerin ilginç güzellik sırları

Dünyaca ünlü yıldızların sıra dışı güzellik reçetelerini duyunca çok şaşıracaksınız.

Blake Lively

Blake Lively`nin herkesi kıskandıran saçlarının sırrı buzdolabında saklı. Banyo yapmadan önce kuru saçına mayonez sürdüğünü açıklayan Lively`in bu formülü özellikle boyalı saçlar için iyi geliyor. 

Lively`in basit ama etkili reçetesi ise şöyle; bir kaşık mayonezi saç diplerinize sürün ve kalın dişli tarakla tarayın. 20 dakika bekleyin ve ılık su ile saçlarınızı yıkayıp şampuanlayın.

Angelina Jolie
Güzel oyuncu Angelina Jolie doğumdan sonra vücudundaki çatlakları ve izleri yok etmek için havyar kullanmış.

Julia Roberts

Güzel yıldız ellerinin ve tırnaklarının bakımı için zeytinyağı kullanıyor. Uzmanlara göre zeytinyağının içerisinde bulunan Omega 9 ile E ve K vitaminleri gerçekten de eller ve tırnaklar için çok yararlı. Manikür yaparken ellerinize zeytinyağı sürmek ellerinin ve tırnaklarının kurumasını engelliyor.
 

Jennifer Lopez
Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez iştahını kesmek için Greyfurt yağı kokluyor.

Lady Gaga

Lady Gaga`nın listeye girmesinin nedeni ilginç makyaj temizleme yöntemi. Gaga`nın makyözü, yıldızın koyu göz makyajını kalıntı bırakmadan çıkarmak için eczanelerde satılan yapışkanlı kumaş bantlardan kullanıyor.

Halle Berry
Güzel oyuncu Halle Berry, vücudundaki kan akışını hızlandırmak, daha zinde ve düzgün bir cilde kavuşmak için duş jelinin içine öğütülmüş kahve çekirdekleri karıştırıyor. Kahveyi fazla içmek selülit yapıyor ama vücuda sürmenin herhangi bir zararı yok. Uzmanlar kahvenin canlandırıcı ve arındırıcı etkisi olduğunu belirtiyor.

Eva Longoria 
Eva Longoria, yumuşak bir cilde kavuşmak için içeriğinde plasenta bulunduran kremler kullanıyor. Bu kremleri kullanan diğer ünlüler arasında Katie Holmes de var.

Catherine Zeta Jones
Catherine Zeta Jones`un harika gülüşünün altında yatan sebep oldukça lezzetli. Güzel yıldız, daha beyaz dişlere sahip olmak için dişlerini çilek püresiyle fırçalıyor. 

Nicole Kidman
Oscar Ödüllü oyuncu Nicole Kidman, saç rengini korumak ve parlak görünmesini sağlamak için banyodan sonra saçlarını kızılcık suyu ile yıkıyor.

Jennifer Love Hewitt 

Ghost Whisperer dizisinden hatırladığımız Jennifer Love Hewitt, yüzündeki aknelerden ve kırmızı lekelerden kurtulmak için yüzüne naneli diş macunu maskesi uyguluyor. Uzmanların tavsiye etmediği bu yöntem yerine cilt tipinize göre anti bakteriyel ürünler kullanmanızı öneriyoruz.

Lauren Conrad
Lauren Conrad, genç oyuncu Shailene Woodley ve Gwyneth Paltrow, diş beyazlatma ve detox için eski bir yöntem olan `Oil Pulling`i kullanıyor. Geleneksel soğuk pres susam yağıyla uygulanan bu yöntemin AIDS`den, diyabete, kalp hastalığından lösemiye kadar birçok hastalık üzerinde etkisi olduğu düşünülüyor.

Oil Pulling Yöntemi
Bir çorba kaşığı yağ ile (susam yağı, Hindistan cevizi yağı veya ayçiçek yağı) ağzınızı 20 dakika boyunca çalkalayın. Yağın ağzınızdaki her yere değmesine özen gösterin ve dişlerin arasından geçirin. Yağ ağızdaki patojenleri, tükürüğün yardımıyla toplayacaktır. Yağ daha sonra tükürülür ve asla yutulmaz.
 

Mariah Carey
Amerikalı şarkıcı Mariah Carey, dudaklarının daha dolgun görünmesi için nane yağı kullanıyor. Kan dolaşımını hızlandıran nane yağını dudak parlatıcınızın içine bir, iki damla koyabilirsiniz.

Sandra Bullock

Amerikalı oyuncu Sandra Bullock, göz altlarındaki torbalanmayı ve morarmayı engellemek için hemoroid kremi kullanıyor. Uzmanlara göre bu tür kremler cildi sıkılaştıran bir madde içeriyor ve göz çevresindeki kırışıklıkları yok ediyor.

Teri Hatcher

Desperate Housewives dizisinden tanıdığımız Teri Hatcher, cildini yumuşak ve nemli tutmak için banyo suyuna bir miktar şarap ekliyor. Antioksidan özelliği bulunan kırmızı şarap, cildi besleyerek yumuşaklık katıyor. 

Demi Moore
Limon ve akçaağaç şurubu gibi içeceklerle formda kalan Demi Moore`un en sevdiği detoks aracı ise sülükler. Moore`un kullandığı `tıbbi sülükler` günümüzde birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor.

Victoria Beckham
Moda tasarımcısı Victoria Beckham, listenin en ilginç reçetesine sahip. Beckham cildi için eski bir Uzakdoğu yöntemi olan kuş kakasını tercih ediyor. 4 çocuk annesi olan Bekham, kulağa iğrenç gelen bu yöntemin işe yaradığını kanıtlıyor.

Gwyneth Paltrow

Güzel yıldız Gwyneth Paltrow, saçlarının elektriklenmesini engellemek için saçlarını lif kabağından yapılan banyo lifleri ile tarıyor. 

Jessica Simpson
Jessica Simpson, bir televizyon programında balıklarla pedikür uygulamasını denemişti. Bu ilginç pedikür, balıkların ayak tırnaklarınızın kenarındaki ölü derileri yemesiyle gerçekleşiyor.

Denise Richards
Güzel oyuncu, saçlarını derinlemesine nemlendirmek için saç diplerini avokado ile ovuyor.

Cindy Crawford

Cindy Crawford, cildinin yumuşak kalması için yüzünü temizlediği suyun içine bir miktar süt karıştırıyor. Sütün içerdiği protein, vitamin ve amino asitler cildin ihtiyacı olan nemi doğal yollardan sağlıyor.

Fergie
Dans ve sıkı bir egzersiz programıyla muhteşem karın kaslarına sahip olan Fergie, tüm bunlara ek olarak karın kaslarını rahatlatmak için organik elma sirkesi kullanıyor.

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson`ın kusursuz görünen cildinin sırrı ise elma sirkesi. Güzel oyuncu, özellikle akne ve hassasiyet gibi sorunları olduğunda elma sirkesini çok etkili bulduğunu belirtiyor. Cilt bakımını doğal ürünlerden yana kullanan Johansson elma sirkesini tonik olarak kullanıyor.

Sienna Miller
Yıllardır sarı röfleli saçlarıyla tanınan İngiliz oyuncu, saç rengindeki ton farklılıklarını ketçapla dengeliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI