Ana SayfaDüğünUnutulmaz 10 Gelinlik

Unutulmaz 10 Gelinlik

Tarihteki belki en unutulmaz gelinliğin Prenses Diana'nın gelinliği olduğu konusunda birçok modasever hemfikir. David ve Elizabeth Emanuel tarafından tasarlanan gelinliğin kuyruğu tam olarak 7.62 metreydi.

Kraliyet ailesinin geleneğini sürdüren Kate Middleton'ın gelinliği ise Alexander McQueen tarafından tasarlandı. Prenses Diana'nın gelinliğinin kuyruğunu hatırlatan kuyruk 2.70 metreydi. Kate Middleton gelinliğiyle geleneksel ve modern görüntüyü birbiriyle harmanladı.

Tüm dünyanın gözlerini üzerlerine çeken Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin düğünü Floransa, İtalya'da yapılmıştı. Kim Kardashian düğün günü için yakın arkadaşı Riccardo Tisci tarafından tasarlanan Givenchy Haute Couture bir gelinlik seçti. Gelinliğin el işi dantel detayları ve uzun, ipek duvağı dikkat çekti.

Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin Los Angeles şehrinin Malibu sahillerinde yaptığı evlilik töreninde romantik bir hava hakimdi. Beren Saat, dantel detaylı Mira Zwillinger tasarımı gelinliğini beyaz hasır bir şapkayla kombinleyerek törene büyüleyici bir hava kattı.

Düğününü Hawaii sahillerinde, günbatımında yapan Megan Fox, güzelliğini günbatımının yumuşak ışıklarıyla ve  Armani Privé markalı oldukça sade bir gelinlikle ortaya çıkardı. İpek gelinliğin 4.8 metre uzunluğundaki kuyruğu hayranlık uyandırdı.

Çağımızda bir moda ikonu olarak bilinen Victoria Beckham, 1999 tarihinde David Beckham'la yaptığı evlilik töreninde zamansız bir gelinlik giyerek moda tarihine damgasını vurmuştu. Kolsuz dar straplez gelinliğin tasarımcısı Vera Wang'di. Victoria Beckham gelinliğini kızı Harper için hala dolabında saklıyor.

Alışılmışa meydan okuyan tarzıyla bilinen Gwen Stefani, 2002'de yaptığı düğünde giydiği Christian Dior tasarımı pembe ombre gelinlikle dikkatleri üzerine çekmişti.

Yetenekleriyle gözleri kamaştıran çift Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, geçtiğimiz Mayıs ayında birlikteliklerini resmileştirdiler. Yapılan tören için Sinem Kobal gelinliğinin Tuvana Büyükçınar Demir tarafından tasarlanmasını istedi.

Fransa'nın güneyinde, gözlerden uzak ve samimi bir evlilik töreni yapan Keira Knightley, törende Chanel marka elbise ve ceketini, ayaklarındaki pembe babetler ve saçlarındaki çiçeklerle tamamlayarak rahat ama narin tarzını korudu.

Grace Kelly'nin Monako Prensi III. Rainier ile yaptığı evlilik töreninde giydiği gelinlik, tüm zamanların en iyi bilinen gelinliklerinden biri. Metro-Goldwyn-Mayer'dan Helen Rose tarafından tasarlanan gelinliğin Kate Middleton'ın gelinliğine ilham verdiği söyleniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI