Ana SayfaSağlıkÜnlülerin uyguladığı ilginç diyetler

Ünlülerin uyguladığı ilginç diyetler

Victoria Beckham

Tasarımcı kimliğiyle kendini moda dünyasına kanıtlayan eski baharat kız Victoria Beckham, kızı Harper’ın doğumundan sonra  hızla verdiği kilolarının sırrını Grazia dergisine açıkladı. Five Hands olarak adlandırılan diyette yüksek protein içeren besinler; hindi, tavuk, somon balığı gibi, sebze, bolca su ve gün içinde atıştırmak için Gogi berry yani kurt üzümü olarak bilinen meyve var. 

Megan Fox

Transformers filminde güzelliğiyle büyüleyen Amerikalı oyuncu Megan Fox’un sırrı elma sirkesi.  Sürekli bir diyet ve egzersiz programı uygulayamadığını söyleyen oyuncu elma sirkesi içerek vücudunu temizleyip ödem oluşumunu önlediğini belirtiyor.

Amanda Seyfried 

Birçok ünlünün uyguladığı Çiğ Besin Diyeti`nin en dikkat çeken ismi Amanda Seyfried. Diyet çiğ ve çok az pişmiş yiyeceklerden oluşuyor.

Reese Witherspoon 

Shape dergisinin haberine göre ünlü oyuncu Reese Witherspoon fazla kilolarından kurtulmak için bebek maması diyeti uyguluyor. Güzel oyuncu kahvaltı ve öğlen yemeklerine takviye olarak yaklaşık 14 kavanoz bebek maması tüketiyor. Ünlülerin spor hocası Tracy Anderson tarafından da tavsiye edilen bu diyetin bir diğer ünlü takipçisi ise Jennifer Aniston. 

Christina Aguilera 

Ünlü şarkıcı Christina Aguilera daha ince bir görünüm için 7 Renk Diyet`ini uyguluyor. Bu ilginç diyette yiyecekler renklere ayrılıyor ve her gün sadece tek renk besinler tüketiliyor. Diyette ilk gün beyaz yiyeceklerden başlanıyor, sırayla kırmızı, yeşil, turuncu, mor, sarı ve en son gün tüm renkleri karıştırarak oluşturacağınız öğünlerle sona eriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI