Ana SayfaSağlıkVictoria’s Secret Meleklerinin Yaptığı 9 Egzersiz

Victoria’s Secret Meleklerinin Yaptığı 9 Egzersiz

Victoria’s Secret defilesini izleme nedenlerimiz; benzersiz şov, kumsal dalgaları, kıyafetler, ve tabii ki muhteşem vücutlar.

Melekleri bu denli ilham kaynağı yapan, şüphesiz onların kıvrımlı ve kaslı vücutları. Genetik olarak kutsanmış olmalarının yanı sıra podyumda yürüyen modeller, izlenme rekorları kıran defile için aylar süren bir egzersiz maratonuna giriyor. Buna tanık olmak için onların Instagram hesaplarını takip etmeniz yeterli.

Bu sene gerçekleştirilen 2016 Victoria’s Secret defilesinde podyumda yürüyen 9 modelin egzersiz yöntemlerini sizin için araştırdık.

Sara Sampaio
“SLT (Strenghten-Lengthen-Tone) derslerine katılarak sıkı bir vücuda sahip olabiliyorum. Ve bu dersler gerçekten çok keyifli.”

Bella Hadid
“Box. Neden biliyor musunuz? Eğer kötü bir gün geçiriyorsam, sonrasında çok mutlu ve enerjik hissediyorum.”

Devon Windsor
“Pilatesi seviyorum. Hatta pilatesi diğer tüm egzersizlerden daha fazla yapıyorum. Kendinizi çok fazla zorlamadan kaslarınızı uzatması ve güçlendirmesi fikrini seviyorum.”

Jasmine Tookes
“Her zaman ağırlık ve direnç isteyen egzersizlerde daha iyi oldum. Bu yüzden ilk tercihim squat. Sıkı bir kalça için ideal egzersiz.”

Ming Xi
“Defileden önce karın kaslarınızın sıkı görünmesi şart, aksi düşünülemez. Buna ağırlık vererek çalışıyorum. Tüm o yorgunluğun üzerine, her şey bittiğinde kendimi çok iyi hissediyorum.”

Elsa Hosk
“Dogpound’da Kirk Myers eğitmenliğinde çalışıyorum ve orada gerçekten çok iyi vakit geçiriyorum.”

Joan Smalls
“Muay Thai kickbox. Rutini bozan bir egzersiz ve dövüş sporlarının en iyisi.”

Rachel Hilbert
“Bir eğitmenim var ve onunla çalışmayı çok seviyorum. Vücudumdaki bütün kasları çalıştıran sıkı bir kardiyo programı yapıyorum. Boks yapmaktan ayrıca keyif alıyorum.”

Martha Hunt
“Dogpound’daki eğitmenlerle çalışıyorum. Ağırlık ve direnç gerektiren egzersizlerle kuvvetleniyorum. Kardiyo pek bana göre değil. Biraz ufak tefek bir yapım olduğu için kaslarımı güçlendiren egzersizler yapıyorum.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI