Ana SayfaGüzellikYaz Bitmeden Bunları Deneyin

Yaz Bitmeden Bunları Deneyin

Ağustos ayının son günleri geldiğine göre, yaz günlerinde yapabileceğimiz ama hala yapamadığımız şeyleri listelemenin zamanı geldi. Yazın en efektif geçen son haftalarına hızlı bir giriş yapmadan önce önerilerimizi okuyun! Saç, makyaj, güzellikle ilgili yapmadıklarınız varsa, yazın son günlerinde trendleri yakalayın!

İlk olarak saçlardan başlayalım!

Örgü, her zaman söylediğimiz gibi, modası geçmeyen bir saç modeli. Ama yaz günleri için favorimiz dağınık örgüler!

Gelelim makyaja: Yaz günlerinde pembe allık kullanmayacaksınız da ne zaman kullanacaksınız! Renkler gözünüzü korkutmasın, yanaklarınızda gayet enerjik görünecektir! 

M.A.C 04 Pinch O`Peach Allık 

YSL Beauty 05 Passionnee Allık

Sıra tırnaklarda!

İtiraf edelim, kışın sürekli koyu renkli tırnaklar görmekten arada sırada sıkılıyoruz. O halde yazın renklendirmekten korkmayalım! Su yeşilleri, pembeler, maviler ve tabi ki nar çiçeği, yazın bronz ellerinizde güzel duracaktır.. 

Unutmadan!

Bu yazın tırnaklardaki son trendi olan metalik ojeleri de denemenizde fayda var! Aklınızda kalmasın..

Makyajdan devam edelim..

Bu yaz başında turuncu rujların moda olduğunu söylemiştik. Chanel defilesinde de görmemiz bu trendin hızla yayılmasını sağladı. Turuncu modası bronz yaz günlerinde etkisini sürdürüyor. Fakat yeni bir trend daha var: Fuşya ruj! Giorgio Armani defilesinde öne çıkan fuşya rujlar da bu trendin vurgulanmasında oldukça etkili olduğunu söyleyebiliriz!

YSL Beauty 07 Le Fuchsia

Giorgio Armani defilesinden..

Reese Witherspoon

YSL Beauty 201 Orange Imagine

Kate Bosworth

Cara Delevingne

Renkli maskaralar da yaz makyajı için denenebilir trendler arasında!

YSL Beauty Baby Doll 015 Indiscreet Purple

Peki ya renkli eyeliner`a ne dersiniz? Bu sezon Christian Dior ve Fendi defilelerinde de gördüğümüz renkli eyeliner, yaz başında oldukça popülerdi. Hala uygulamadıysanız denemenizde fayda var! 

YSL Beauty 011 Light Blue

Emma Stone

Saçlara geri dönelim! 

Bu yaz doğallık ön planda; ama sadece makyajdan bahsetmiyoruz! Saçlarda da yataktan kalkmış görünümü yakalamak trendler arasında.. Bunun için deniz tuzu içeren spreyler de oldukça rövaçta.. Hafif dalgalı, dağınık saçlarınız yoksa, bu spreylerden yardım alabilirsiniz. Böylelikle denizden çıkmış ve doğal bir şekilde kurumuş görünümlü saçlara sahip olabilirsiniz! 

Behati Prinsloo

Gisele Bündchen

Suki Waterhouse

Sona yaklaşıyoruz..

Tırnaklarda metalik modasından bahsetmiştik; ama metalik renkler bu yaz gözlerde de diğer renkleri domine etmeyi başardı. 

M.A.C Amber Lights

Jennifer Lopez

 Scarlett Johansson 

Georgia May Jagger bu iş biraz daha gözü kara çıkmış ama bu yazın trendlerinden biri de hiç kuşkusuz renkli saçlardı. Yine de bizden size öneri; Georgia May Jagger kadar cesur olmanıza hiç gerek yok, saçın bir tutamını boyatmanız hevesinizi almanız için yeterli..

Son olarak Kate Mara`nın yarım topuzundan ilham alabilirsiniz. Deniz kenarında, akşam yemeğinde vs. özensiz toplanan yarım bir topuz özensiz ama hoş görünmenizi sağlayacaktır. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI