Ana SayfaYaşamYaz Dizileri ve Programları

Yaz Dizileri ve Programları

Yaz döneminde pek çok yeni program ve dizi izleyici ile buluşuyor. İşte o yeni yapımlar:

O Ses Çocuklar
Yaz dönemini de boş geçirmeyen Acun Ilıalı, çok izlenen yarışma programı O Ses Türkiye`nin çocuklar versiyonu ile karşımızda… Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan programın jürisinde ise Murat Boz, Hadise ve Mustafa Ceceli var. 

Star Tv / Cumartesi-Pazar / 20.00

Kaçak Gelinler
Güzel, mütevazı, onurlu Kainat (Deniz Baysal), sosyetik güzel Şebnem (Selin Şekerci) ve mistik inançlarına sıkı sıkıya bağlı Almilla (Açelya Topaloğlu). Birbirini hiç tanımayan, İzmirli bu üç genç kızın yolları, nikah masası yerine geldikleri İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda kesişir. Kaderin bir araya getirdiği üç arkadaşa, hayallerinin, ideallerinin ve aşkın peşinde İstanbul yolu gözükür. 

Hayatlarının aşkını bulmak adına geldikleri İstanbul’da onları, tesadüfler, zorluklar, zaman zaman kabus gibi günler ve sonu gelmeyen maceralarla başlayan hayal bile edemeyecekleri romantik, renkli, yepyeni bir hayat beklemektedir.

Star Tv / Pazartesi / 20.00

Güzel Köylü
Tam bir şehirli olarak yetişen Gül İstanbul’un yoğun temposundan sıkılıp küçük bir Ege kasabasıne gelir ve hayatı tamamen değişir. İstanbul’dan Muğla’ya uzanan eğlenceli bir aşk hikayesi… 

Başrollerinde  Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Berk Cankat,  Ahmet Mümtaz Taylan,  Zerrin Sümer,  Ali İpin gibi oyuncuların oynadığı "Güzel Köylü" de İstanbul`un keşmekeşliğinden  sıkılan  ve üstüne üstlük  evlenmek üzere olduğu sevgilisi tarafından da aldatıldığını düşünen Gül`ün, Muğla`ya Güzelköy adlı bir köye gitmesi ve orada başına gelenler konu ediliyor…

Star Tv / Çarşamba/ 20.00

Ulan İstanbul
Kanal D`nin, başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu ve Alptekin Serdengeçti`nin paylaştığı, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay`ın onlara eşlik ettiği, yapımcılığını D Yapım`ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş`in kaleme aldığı ve Murat Onbul`un yönetmenliğini yaptığı "Ulan İstanbul" Pazartesi akşamları ekrana geliyor. 

Kanal D / Pazartesi / 21.00

Çarkıfelek
Dünyanın birçok ülkesinde ekrana gelen ve büyük beğeniyle izlenen fenomen yarışma programı “Çarkıfelek” Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor. Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın, yardımcı sunuculuğunu da Fatmagül Fakı’nın yapacağı yarışmada, hem yarışmacıları hem de ekran başındaki izleyicileri büyük sürprizler bekliyor. 

Kanal D / Ramzan boyunca her akşam / 19.45

Alabora
Kanal D’nin yeni yarışma programı "Alabora" 4 Temmuz Cuma akşamı başlıyor! Kanal D’nin sunuculuğunu Anıl İlter’in yaptığı, eğlence, heyecan ve macera dolu yeni yarışma programı “Alabora”, Cuma akşamı, saat 21.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Cumartesi akşamı da, yeni bölümü ile yine saat 21.00’de ekrana gelecek yarışmanın büyük ödülü ise tam 500 bin TL.

Kanal D / Cuma / 21.00

Güllerin Savaşı
Kanal D`nin; başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder`in paylaştığı, Serap Aksoy, Atilla Şendil, Yiğit Kirazcı, Arif Pişkin, Sercan Badur, Meltem Pamirtan, Berk Yaygın, Münire Apaydın, Zeynep Köse ve Pınar Afşar`ın eşlik ettikleri, senaryosunu Melis Civelek`in Sırma Yanık`la kaleme aldığı, yapımcılığını Medyapım`ın üstlendiği ve Merve Girgin`in yönettiği Güllerin Savaşı, yakında Kanal D`de başlıyor.

Ferhat Göçer ile Sen Söyle Hayat
Fox Tv`de Çarşamba akşamları ekrana gelecek programda, konuklarını ağırlayacak. 

Fox Tv / Çarşamba / 22.00

Kiraz Mevsimi
Hikayesine kiraz mevsimi aşkın zamanıdır sözü ile giriş yapan senarist Aslı Zengin (Romantik Komedi 1-2) şimdi de genç moda tasarımcısı Öykü’yü (Özge Gürel) sunuyor bize. İstanbul’un tipik orta halli bir mahallesi, baş karakterlerin çıkış noktası olmanın ötesinde direnmekte olduğu değişim ile olayların merkezindedir.

Öykü’nün çocukluk aşkı Mete (Dağhan Külegeç) ve onun ortağı Ayaz(Serkan Çayoğlu) arasında yaşadığı aşk ikilemi, yakın arkadaşı Şeyma’nın (Nilperi Şahinkaya) gizli oyunları ile iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Çapkın bekar Ayaz için ise Öykü’nün dünyasına girmesi gönlünü kaptırma riski de taşıyan eğlenceli bir oyun halini almıştır.

Öykü hayallerine ulaşmak için çabalarken mahalle ve insanları değişim rüzgarları ile savrulurlar.

Fox Tv / Cuma / 21.00

Kocamın Ailesi
25 yıldır evlatlarından biri kayıp olan geleneksel geniş bir aile ile buna tam zıt, çocuksuz modern bir çift aynı apartmanda komşu olursa ne olur?

Anne ve babasını hiç tanımamış Tarık, komşu aileye hemen ısınırken eşi Yonca bu yeni duruma hiç alışamıyor. Bütün bunlara iki aileyi birleştirecek sırlarla örülü bir gizem de eklenince olaylar zinciri hızla büyüyor. Neşeli hikayesiyle içinizi ısıtacak Kocamın Ailesi FOX’ta! 

Ruhumun Aynası
Güzel, akıllı, başarılı psikiyatrist Elçin Aksoy, 35. doğum gününde hayatını sil baştan kurmasını gerektirecek bir dizi olay yaşar. Tüm bunlar, cafcaflı ama içi boş hayatını sorgulamasına yol açar ve sekreteri Gülpare’nin yaşadığı  mahallede yeni bir muayenehane açmaya karar verir. Bunca sorun, gürültü patırtı ve hayat kaygısı arasında bu mahalle ona çok sahici görünmüştür. Ancak mahalleli ile Elçin birbirine taban tabana zıttır. Bol çatışmalı aşkları, beklenmedik sorunları ve hoşlukları ile Elçin’in bu yeni mahalledeki hayatı, ruha tutulan bir ayna gibi, zor, sürprizli ama her adımında renkli bir süreç olacaktır. Ruhumun Aynası Yakında FOX`ta!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI