Ana SayfaSağlıkSağlıklı bir mangal keyfi için

Sağlıklı bir mangal keyfi için

Yazın çimlerin üstünde ya da evinizin terasında sevdiklerinizle birlikte yapacağınız mangal gibisi yoktur. Aman siz siz olun, bu lezzet dolu ve kokusu bile cezbedici olan etler ve taze sebzeleri yerken kendinizi kaybedip de sınırları aşmayın. Aksi takdirde, bikininizin içinde hoş görünmek için verdiğiniz bütün çaba boşa gidebilir. Ayrıca önereceğimiz aksesuarları kullanarak mangal keyfini çok daha sağlıklı hale getirebilirsiniz.
 

Tel örgü tava

Tel örgü tavayı etler, sebzeler, hatta meyveler için kullanabilirsiniz. Mangalın üzerine yerleştirdiğiniz bir tel örgü tava sayesinde en ufak parçaları bile mangalın içine düşürmeden, afiyetle yiyebileceksiniz.

 

Yağ spreyi

Şişeden yağ dökmeyi unutun! Gereğinden fazla yağ kullanmamak için en güzel çözüm yağ spreyi olsa gerek. İster pişirdiğiniz yemeği, ister mangalın kendisini spreyle yağlayın. Ayrıca sprey şişesinin içine yerleştireceğiniz kekik, biberiye gibi taze bitkilerle yemeklerinize tat katabilirsiniz.

 

Buhar sepeti

Mangalın üzerine oturtacağınız bir buhar sepeti sayesinde mangalı sadece kızartma yapmak için değil; aynı zamanda çorba kaynatmak, midye yapmak ya da sebze haşlamak için de kullanabilirsiniz.

 

Tel ızgara

Bilen bilir; mangalda deniz mahsülü yapmak hüner ister. Böylece balıklarınızın ve diğer deniz mahsüllerinin mangala yapışmasını ya da mangalın arasına düşmesini engellemiş olursunuz.

 

Dijital termometre

Sağlıklı bir yemek yemenin en önemli kuralı, yemeği doğru sıcaklıkta pişirmek. Çok fazla piştiğinde bütün vitaminler ölebilir. Sizin ölçmeniz oldukça zor olacağından, bu iş için tasarlanmış bir termometreden yardım alabilirsiniz. Gelişmiş termometreler 8 protein çeşidine kadar besin değerini ölçüp, size sunabilir. En güzel yanı da yemek hazır olunca size haber vermesi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI