Ana SayfaModaTatilde şıklığınızı bu kurallarla koruyun

Tatilde şıklığınızı bu kurallarla koruyun

Benzer renk ve desenlerden kaçının

Plaj havlunuz, bikininiz, plaj çantanız, hatta tuniğiniz ve terlikleriniz birbiriyle uyumlu olsun derken moda kurbanı olmayın. Hele ki leopar gibi dikkat çekici bir deseni asla birden fazla parçada kullanmayın. Baştan aşağı aynı giyinmeyi 5 yaşın altındaki çocuklara bırakın. 

Topuklularınızı plaj dışına saklayın

Kumların içinde bata çıka yürüdüğünüzde ya da havuz kenarındaki mazgallara takıldığınızda bütün havanız söneceğine, düz terliklerinizle yaratacağınız umursamaz bir tavır sizi çok daha havalı gösterecektir.

Dekolteyi abartmayın

Havalar ısınınca düşülen en büyük hatalardan biri de dekoltenin dozunu kaçırmak. Vücudunuzda beğendiğiniz bölgelerde dekolte kullanmanız hoş durur fakat, ölçülü olduğu sürece.

Takıp takıştırıp  güneşlenmeyin

İnce bir takıyla hem plaj kıyafetinizi şıklaştırır, hem de yanık izi olmadan güneşlenebilirsiniz. Büyük takılar taktığınızda ise vücudunuzda izinin kalmaması için, en azından güneşlenirken takılarınızı çıkarmanızı öneririz.

Güneş gözlükleri güneş içindir

Güneş gözlüklerinin adı boşuna güneş gözlüğü değil. Onları kapalı alanda kullanmanın da hiçbir geçerli sebebi yok. Karanlıkta kullanmak, komik gözükmesinin yanında gözlere de zarar veriyor.

Beyazı nasıl giyeceğinizi bilin

Aksesuarlarla süslemediğiniz; ya da iddialı bir model giymediğiniz sürece, baştan aşağı beyaz giyinmeniz sizi hasta bakıcı gibi gösterecektir. Aynı anda pantolon, bluz, kemer ve ayakkabınızı beyaz giymekten hoşlanıyorsanız, bir kez daha düşünmenizi tavsiye ediyoruz.

Flip flop sadece plaj için değildir

Bazıları plaj terliklerinin yalnızca plajda kullanılabileceğini düşünse de, şortunuzla ya da mini bir elbiseyle kombinleyeceğiniz flip floplarınızla rahat ama şık görünmek elinizde.

Vücut şeklinize uygun bir mayo seçin

Herkesin vücut şekli farklıdır ve vücut şekliniz ne olursa olsun, çeşit çeşit mayolardan biri mutlaka size göredir. Size uygun olanı seçtikten sonra yapmanız gereken tek şey, vücudunuzla barışık olmak. Kendinize güvendiğiniz zaman, duruşunuza olumlu yansıyacağını aklınızdan çıkarmayın.

Şapka takın

Birçok insan yeterince güneş koruyucu kullanmaz. Ama en azından havalı bir şapka takarak yüzünüzü kırışıklıklardan ve güneşin zararlı etkilerinden koruyabilirsiniz.

Suya dayanıklı makyaj ürünleri kullanın

Suya dayanıklı maskara ya da eyeliner kullansanız bile, ölçüsünü kaçırırsanız hiçbir makyaj yeterince suya dayanıklı olmaz. Ayrıca plaja giderken makyajda abartıya kaçmak hiç hoş durmaz. Denizden seksi seksi çıktığınızı sanarken aslında Joker`a benzemek istemezsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI