Ana SayfaYaşamYazın başlayacak diziler

Yazın başlayacak diziler

Adı Mutluluk

Fox Tv yaz ekranını gençlik dizisi `Adı Mutluluk`a emanet edecek. Dizinin başrollerini özel hayatlarında da birlikte olan Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım üstlenecek. Üniversite okumak için İzmir`den İstanbul`a gelen ve öğrenci yurdunda yaşamaya başlayan Kumsal`ın hikayesinin anlatılacağı dizi haziran ayında ekrana gelecek.

Çilek Kokusu

Yaz ekranlarının iddialı dizilerinden biri de Çilek Kokusu. Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi isimler yer alıyor.

Fabrika Kızı

Show Tv`nin yaz aylarınla izleyici ile buluşturacağı dizilerden biri de Fabrika Kızı. Dizinin başrollerini İsmail Demirci, Fulya Zenginer, Fırat Albayram , Aydan Burhan, Özge Korkmaz, Fatih Altın, Begüm Yılmaz, Sedat Bilenler, Alayça Öztürk, Burak Satıbol ve Tuğçe Karaoğlan paylaşıyor.

Güneş`in Kızları

Kanal D`nin, yapımını Süreç Film`in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen`in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur`un kaleme aldığı dizisi Güneş`in Kızları da haziran ayında izleyici ile buluşacak. Dizinin kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı ve Sarper Arda yer alıyor.

İlişki Durumu: Karışık

Berk Oktay, yaz dizisi İlişki Durumu: Karışık ile ekranlara dönecek. Oktay`a, Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz eşlik edecek. Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaları bolca içinde barındıran dizi haziran ayında ekrana gelecek.

Kiralık Aşk

Kendi halinde yaşayan garson kızın bir günde değişen hayatı Star Tv`nin Kiralık Aşk dizisiyle ekrana taşınıyor. Senaryosunu Meriç Acemi`nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk yer alıyor.

Ne Münasebet

Show Tv`nin yaz dizisi Ne Münasebet haziran ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerini Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça paylaşıyor.

Tutar mı Tutar

Show Tv`de ekranlara gelecek olan Tutar mı Tutar genç oyuncuları aynı dizide buluşturacak. Rol aldığı Güzel Köylü dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Su Kutlu da bu diziyle ekranlara geri dönecek.

Yaz`ın Öyküsü

Kanal D`nin, yapımcılığını D Yapım`ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın`ın yaptığı, senaryosunu İlker Arslan, Cem Görgeç, Cenk Boğatur ve Gamze Arslan`ın kaleme aldığı yeni dizisi “Yaz`ın Öyküsü” Haziran ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI