Ana SayfaErkek ModasıTürkiye`nin yeni nesil jönleri

Türkiye`nin yeni nesil jönleri

Her akşam ekranlarda izleyicilerle buluşan diziler yeni yetenekler keşfetmemizi sağlıyor. Yeni sezonun en dikkat çeken yeni jenerasyon aktörlerine göz atmaya ne dersiniz?

Kaan Yıldırım

24 Aralık 1986’da İstanbul doğumlu olan Kaan Yıldırım, İngiltere’de Londra Brunel Ü. Pazarlama Bölümünden mezun oldu.  İlk kez 2013 yapımı ‘Kayıp’ dizisi ile ekranlarda boy gösteren oyuncu, ‘Ulan İstanbul’ dizisinde Ferdi karakteri ile dikkat çekiyor. 

Kaan Yıldırım

Kaan Yıldırım – Ulan İstanbul

 Kaan Yıldırım – Ulan İstanbul

Ekin Koç

‘Sana Bir Sır Vereceğim’ dizisiyle genç kızların radarına giren Ekin Koç 15 Ağustos 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Koç, bu sezon Kanal D`nin iddialı dizisi ‘Benim Adım Gültepe’`de  ‘Seyfi’ karakteriyle ekranlara dönüyor. 

Ekin Koç – Benim adım Gültepe

Ekin Koç –  Benim adım Gültepe

Ekin Koç

Serkan Çayoğlu

27 yaşında olan Serkan Çayoğlu Almanya`da doğdu. Modellikte yapan Çayoğlu, şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Kiraz Mevsimi’nde Ayaz karakterini canlandırıyor.

 

Serkan Çayoğlu – Kiraz Mevsimi

Serkan Çayoğlu – Kiraz Mevsimi

Serkan Çayoğlu

Tolga Sarıtaş

1991 İstanbul doğumlu olan Tolga Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı`nda tiyatro eğitimi aldı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir karakteriyle televizyon ekranına adım atan genç oyuncu bu sezon ‘Benim Adım Gültepe` dizisinde karşımıza çıkıyor.

Tolga Sarıtaş – Benim Adım Gültepe

Tolga Sarıtaş – Benim Adım Gültepe

Tolga Sarıtaş

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI