Ana SayfaMagazinYeni sezon dizileri

Yeni sezon dizileri

2014 sezonuna hazırlanan kanallar iddialı yapımlarını yavaş yavaş ortaya çıkarmaya başladı. Bakalım yeni sezondaki bu dizilerden kaçı reyting mücadelesinden galip çıkacak. 

Bana Artık Hicran De

Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Şebnem Hassanisough gibi oyuncular yer aldığı Kanal D`nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri `Bana Artık Hicran De`. Dizinin senaryosunu Öyle Bir Geçer Zaman ki`nin de senaryosunu yazan Coşkun Irmak`ın kaleme aldı.

Benim Adım Gültepe

Kanal D`nin bir diğer iddialı dizisi Benim Adım Gültepe. `Öyle Bir Geçen Zaman ki`nin yönetmeni Zeynep Günay Tan`ın kamera arkasında olduğu yapımın oyuncu kadrosunda Mete Horozoğlu ve Ayça Bingöl`ün yanı sıra Özgür Özgülgün, İlker Kızmaz da yer alıyor.

Şeref Meselesi


Geçen sezon Güneşi Beklerken ile ekrana hızlı bir başlangıç yapan Kerem Bürsin bu yıl Şeref Meselesi ile hayranlarıyla buluşuyor. D Productions yapımcılığında Kanal D’nin Eylül ayında ekrana gelecek olan yeni dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Başrolleri Kerem Bursin, Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen paylaşıyor. 

Kalp Hırsızı

ATV`nin yeni sezondaki dizilerinden biri Kalp Hırsızı. Dizinin başrollerinde Medcezir`den ayrılan Mine Tugay ve Kenan Ece var. 

Behzat Ç dizisiyle ekranı kasıp kavuran Erdal Beşikçioğlu bu kez Reaksiyon ile Star TV ekranlarında olacak. Dizide Beşikçioğlu`na İbrahim Çelikkol, Selen Soyder ve Nehir Erdoğan eşlik ediyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün

Özcan Deniz ve Hatice Şendil  bu sezon Kaderimin Yazıldığı Gün ile Star TV`de izleyiciyle buluşuyor. 

Gönül İşleri

Sinem Kobal bir süre ara verdiği televizyon ekranına Gönül İşleri ile dönüyor. Dizide Kobal`a Bennu Yıldırımlar ve Selma Ergeç eşlik ediyor. Star TV`de yayınlanacak diziyi Türkan Derya yönetiyor. 

Ben Olsaydım 

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay`ın başrollerini paylaştığı `Ben Olsaydım` Star TV`de izleyiciyle buluşacak.

Emanet 

Mehmet Akif Alakurt`u geçen yıl Fatih Sultan Mehmet rolünde kısa bir süre ekranda görmüştük. Bu yıl Fox TV`deki Emanet ile ekranda. 

Kadim Dostum

Fox TV`nin yeni dizilerinden bir diğeri komedi türünde ki `Kadim Dostum`. Dizinin kadrosunda İlker Aksum, Ünal Silver, Tarık Pabuççuoğlu yer alıyor. 

Diriliş

Engin Altan Düzyatan, bu yıl TRT`de bir diziyle ekrana gelecek. Osmanlı İmparatorluğu`nun kuruluşunu anlatan dizinin adı Diriliş.

Hayat Ağacı

TRT`nin yeni dönemde ekrana gelecek dizilerinden biri de Hayat Ağacı da . Kadrosunda Fikret Kuşkan, Özge Özberk ve  Onur Saylak  yer alıyor. 

Ah Neriman 

Perran Kutman, Ah Neriman ile seyirciyle hasret giderecek. Dizi, Show TV`de ekrana gelecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI