Ana SayfaGüzellikYılbaşı saçınızda ünlülerden ilham alın

Yılbaşı saçınızda ünlülerden ilham alın

Kıyafetiniz ve rujunuzla ön plana çıkmak istiyorsanız Kim Kardashian gibi saçlarınızı açık bırakıp yukarıdan atacağınız krepelerle saçınızın daha gür gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Elbiseniz saçları açık bırakmaya elverişliyse kalın dalgalarla Blake Lively gibi doğal görünüm elde edebilirsiniz.

Elbiseniz saçlarınızı toplamayı gerektiriyorsa yine Blake Lively`nin harika at kuyruğundan ilham alın! Sıkıca toplanmış saçınızı ortalardan toplayarak bu harika görünümü elde edebilirsiniz.

Jessica Alba gibi saçlarınız daha seyrekse tepeden toplayacağınız saçlarınıza ince maşalarla dalga görünümü verebilir, yüz hatlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Eğer sizde yılbaşı gecesinde önü kapalı bir kıyafet giyecekseniz, saçlarınızı Jennifer Lopez gibi toplayarak elbisenizin ön plana geçmesini sağlayabilirsiniz.

Kısa saçlarınız varsa Jennifer Lawrence`ın herhangi bir saç modeli mutlaka size uyum sağlayacaktır. Lawrence gibi saçlarınızı yandan ayırarak uygulayacağınız maşalar saçlarınızda çok güzel durabilir.

Eğer şık bir yere gidiyorsanız Kate Middleton gibi saçlarınızı yandan topuz yaptırabilir, takılarınızı herkese sergileyebilirsiniz.

Amanda Seyfried topuzu en güzel taşıyan ünlülerden biri. Ne dersiniz herkesten farklı olmak ve ilgiyi saçınıza çekmek güzel olmaz mı?

Saçlarınızın daha gür ve doğal görünmesini istiyorsanız kuaförünüze Jennifer Love Hewitt`in bu fotoğrafıyla gitmelisiniz.

Gösterişli bir küpe takacaksanız eğer mutlaka bir kulağınız görünmeli. Jessica Biel`in saç modelinden ilham alarak saçınızı bir tarafa toplattırın ve hem saçınızla hem küpelerinizle gecede parlayın.

Saçta örgüyü çoğu bayan sever, sizde bizim gibi topuzda örgünün saçı doğallaştırdığını düşünüyorsanız Kate Bosworth`un saç modeli ilham kaynağınız olabilir.

Söyleyecek çok bir şey yok, elbiseniz gösterişliyse saçlarınızı kendi haline bırakın! Fön çektirdiğiniz saçlarınızı arkadan ufak bir toka yardımıyla toplarsanız çok şık olabilirsiniz.

Daha sade modellerden hoşlanıyorsanız Olivia Palermo gibi tepeden saçlarınızı toplayabilir, göz makyajınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Ev partisine davetliyseniz saçlarınızı açık bırakmanızda hiçbir sakınca olmayacaktır. Selena Gomez gibi ara boyda saçlarınız varsa onları doğal halinde bırakıp iri maşa uygulayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI