Ana SayfaGüzellikYılbaşı Saçı Nasıl Olmalı?

Yılbaşı Saçı Nasıl Olmalı?

Yılbaşı gecesi en önemli aksesuarınız olan saçlarınızla da adınızdan söz ettirmek istemez misiniz? Sizin için yılbaşı gecesi uygulayabileceğiniz en güzel modelleri MM Bahçecik Ulus salonundan Gökhan Oktav ile konuştuk.

Yılbaşında da tüm güzelliğinizi ortaya çıkartabileceğiniz farklı saç modelleri üzerinde duran Gökhan Oktav, farklı tarzlar için farklı modelleri yorumladı. Stil ikonlarından ilham alınarak tasarlanan saçlar yılbaşı gecesi göz kamaştırmanız için gereken tüm özellikleri taşıyor. Kısa veya uzun saçlılar için sezonun trendlerini de göz önünde bulundurarak Tülin Şahin`li MM Bahçecik çekimlerinden yola çıkan Gökhan Oktav`ın önerileri için lütfen fotogaleriye tıklayın.

Bu modelde vaglı, hareketli fakat toplu bir saç karşımıza çıkıyor. Hollywood ikonlarından biri olan Grace Kelly’nin saçlarından ilham alan bu model, nostaljik esintileriyle sizi farklı kılarken, gece boyunca da son derece rahat etmenizi sağlayacaktır. Saçın bozulması konusunda da sorun yaşamanızı engelleyecektir.

Bu model Rita Hayworth’un efsane olmuş vaglı saçlarından esinlenerek günümüz stilleriyle harmanlandı. Eğer yılbaşı gecesi açık ama şık, aynı zamanda iddialı bir saç istiyorsanız, bu model çok iyi bir tercih olacaktır.

Bu modelde ise Brigitte Bardot’un çarpıcı saçları karşımıza çıkıyor. Eğer siz de saçlarınızı topuz kullanmak istiyorsanız,  birçok kıyafetle uyum sağlayacak dağınık spor ve hareketli bu topuz, yılbaşı gecesi için muhteşem bir seçim olacaktır. 

Günümüz stilleriyle modernize edilmiş bu retro saç modeli, yılbaşı gecesi saçlarını açık kullanmayı düşünenler için en doğru seçim olacaktır. 

Bu model ise spor, yarı toplu, dağınık atkuyruğu modeli, saçlarını topuz yaptırmak ya da açık kullanmakta kararsız kalanlar için… Biraz daha spor bir ortamda göz dolduracaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI