Ana SayfaSağlıkZayıflamak İçin Hangi Spor Size Uygun

Zayıflamak İçin Hangi Spor Size Uygun

AntiGravity

Son zamanlarda dünyaca ünlü isimler arasında tercih edilen ve dolayısıyla ülkemizdeki ünlü isimlerin de favori egzersizi olan AntiGravity Yoga, sağlıklı bir şekilde formunuzu korumanıza yardımcı olurken; eğlenceli olması ile de tercih sebebi oluyor.

AntiGravity Yoga egzersizlerini yaparken yer çekimine meydan okurcasına yapacağınız hareketler sayesinde, eğleneceğinizden emin olun. Vücudunuzu tepeden tırnağa esneten ve güçlendiren bu egzersizlerle, vücudunuzdaki güveni hissedeceksiniz. 

B-Fit

En bilindik egzersiz yöntemlerinden olan B-Fit, klasik olmasına rağmen tercih edilen bir yöntem.

30 saniyede bir aletlere uyguladığınız itme çekme kuvvetini aerobik hareketlerle birleştirip bol bol efor harcadığınız bu yöntem kadınlar arasında en çok tercih edilen egzersizlerden.

Fit In Time

Spora fazla vakit ayırmaktan pek hoşnut olmayanlar için adeta bir elmas Fit İn Time. Sadece 25 dakikanızı ayırıp, uzun ve yorucu egzersizlerden uzak olan bu spor tamda fazla yorulmak istemyenler için.

Efor sarfetmeden nasıl olacak demeyin.  Üzerinize giydiğiniz özel kıyafetler ve eklektrik akımıyla kaslarınızı 25 dakika boyunca hareket ettiren bu egzersiz ile zamanınız size kalıyor.

Fitness

Kendinizi zinde hissetmenizin en etkili yolu tabiki fitness.. Spor aletlerini tek tek kullanarak tuttuğunuz form sayesinde sağlıklı yaşamın en temel prensibi..

Kettlebell

Eski zamanlarda padişahların savaşa hazırlanmak için egzersiz yaptığı bu güllelerle, güçlü ve dayanıklı kalmanızı sağlayabilirsiniz.

Pilates

Kadınların en gözde egzersizlerden olan pilatesin popüleritesi,o şirin topla eğlenme nedenimiz mi dersiniz?

Tabiki de işin eğlenceli yanı var ama pilates egzersizlerin karın ve bacak bölgesindeki muhteşem etkilerini göz ardı edemiyiz. 

Özellikle karın ve bacak sorunlarınız varsa adresiniz öncelikle pilates olmalı.

Power Plate

Kaslarınızı sıkılaştırmada alanın en iyilerinden . Titreşimlerle kaslarınızın sıkılaşmasını sağlayan Power Plate sizi biraz yorabilir çünkü etkisi birçok spor aletinin kat kat üzerinde.

Spinning

Bisiklet sürmek mi çok mu eğlenceli geldi.. Ancak bu bisikletler biraz sizi yorabilir.

Kalori yakma konusunda alanın uzmanı Spinning ile ilk başlarda ciddi şekilde yorulacaksınız hatta otururken bile canınız yanacak ama vazgeçmeyin çünkü vücudunuz bir kaç gün sonra bu tempoya alışak.

TRX

Zumba

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI