Ana SayfaModa2017'ye Damgasını Vuran Kadın: Gal Gadot

2017’ye Damgasını Vuran Kadın: Gal Gadot

Aslına bakarsanız uzun zamandır hayatımızda olan Gal Gadot'u 2017 yılında Wonder Women filmiyle tam anlamıyla tanıdık ve sevdik. Müthiş gülümsemesi ve kendine has tarzıyla Wonder Women, 2017 yılında resmi kayıtlara göre de en çok konuşulan ve kazanan isim oldu.

2017’nin gişede en çok kazandıran kadın oyuncusunun “Wonder Woman”ın başrolünü üstlenen Gal Gadot olduğu açıklandı. Yıl içinde önce “Wonder Woman” ardından “Justice League / Adalet Birliği” ile beyazperdede boy gösteren İsrailli oyuncunun iki filmi toplamda 1.4 milyar dolar hasılat getirdi.

Bu hasılat Gadot’yu “Hızlı ve Öfkeli 8” ve “XXX: The Return of Xander Cage” filmleriyle 1.6 milyar dolar hasılat toplayan Vin Diesel ile yıl içinde üç filmde boy göstererek 1.5 milyar dolarlık gişe hasılatına imza atan Dwayne The Rock” Johnson’ın ardından üçüncü sıraya yerleştirdi. 

Yıldız sadece filmlerde olan başarısı ile değil, kadın hakları savunması konusunda da birçok kampanyada adını duyurdu. Warner Bros’a cinsel tacizleri ortaya çıkan Brett Ratner’ı Wonder Woman’dan çıkarmaları için baskı yaptı. 

32 yaşında 2 çocuk annesi İsrail asıllı Gal Gadot, 2004 yılı Miss İsrail yarışmasına katıldı ve kazandı. Bu da onun mankenlik kariyerini başlattı.

Son dönemde kırmızı halıların vazgeçilmezi Gadot'un başarılarının devamını diliyoruz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI