Ana SayfaModaAralık Ayında Stilinizi Konuşturacağınız 10 Hafta Sonu Kombin Önerisi

Aralık Ayında Stilinizi Konuşturacağınız 10 Hafta Sonu Kombin Önerisi

Bol kesim kumaş pantolonlarınızı vintage etkili kazaklar ve hırkalarla tamamlayın. Stil dokunuşu için hırkanızın son düğmelerini açık bırakarak önde bağlayabilirsiniz. Oldukça havalı göründüğü kesin!

Fotoğraf: @julie.janie

Jean ceketler için hala zaman dolmuş değil. Özellikle içi kürk ya da peluş detaylı olanları aralık ayında da giyebilirsiniz. Kazak, denim pantolon ve jean ceketinizi oxford ayakkabılarla tamamlayarak üniversite yıllarınıza geri dönebilirsiniz.

Fotoğraf: @wethepeoplestyle

Pançolar hayat kurtarıyor! İspanyol paça pantolon, botlar ve kazaklardan oluşan kombininizi panço ile tamamlayarak sıcacık kalabilirsiniz. Sezonun trendi kova şapkaları da aksesuar olarak görünümünüze katabilirsiniz. 

Fotoğraf: @hannastefansson

Sanıyoruz ki ideal bir hafta sonu kombini ile karşınızdayız! Tayt, kapüşonlu sweatshirt ve mont belli ki dünyanın en rahat kombini! Rengarenk bereler ise bu kombinin en havalı aksesuarları.

Fotoğraf: @babba

Yağmur çizmeleri soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi. Bu çizmeleri tulumlar ile birlikte kombinleyin. Bu görünümü kapitone desenli montlarla tamamlayabilirsiniz.

Fotoğraf: @stephaniebroek

Beyazdan vazgeçemiyorsanız beyaz ve krem rengini bir arada kullanarak kış stilinize imzanızı atabilirsiniz.

Fotoğraf: @emilisindlev

Diz üstü eteklerinizi siyah basic kazaklar ve diz altı kovboy  çizmelerle tamamlayın.

Fotoğraf: @ada_oguntodu

Jean, çizme ve üstten oluşan bir kombin kulağa oldukça basit gelebilir. Bu noktada stilinizi taçlandıracak detay bir aksesuar olacak: Zincir kemerler! 

Fotoğraf: @leiasfez

Kışı ısıtmanın en iyi yollarından biri de kahverengini turuncu renk ile eşleştirmek olacak.

Fotoğraf: @pennygoldstone

Kadife kumaş geçtiğimiz yıllardaki yükselişini düşürdü. Ancak elbiseleri halen yatırımlık parçalar olarak görebilirsiniz. Modern parçalarla kullanarak stil görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Fotoğraf: @erica_davies

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI