Ana SayfaModaEkim Ayı İçin Stil Sahibi 10 Kombin Önerisi

Ekim Ayı İçin Stil Sahibi 10 Kombin Önerisi

Beyaz pantolonu rahatça kullanabilmeniz için son günler diyebiliriz. Yağışlar nedeniyle çamura bulanmasını istemeyeceğiniz beyaz pantolonunuzu serin ekim günlerinde beyaz kazaklar ve beyaz spor ayakkabılarla kombinleyerek monokrom bir stil elde elebilirsiniz.

Fotoğraf: @oliviafaeh

Crop top'lar için de son günler! Zira karnınızın üşümesini istemezsiniz. Güneşli ama hafif esintili bir ekim akşamında siyah jean, crop top ve jean ceket giyerek görünümünüzü seksi diz altı çizmelerle tamamlayabilirsiniz.

Fotoğraf: @marthahunt

Denim-on-denim ile çabasız şıklığı yakalayın. Bu görünümü havalı çizmeler ve renkli bir çantayla tamamlamayı ihmal etmeyin.

Fotoğraf: @meganadelaide

Oduncu gömlekler sonbaharın en havalı kurtarıcıları. Dilediğiniz renkte ve mümkünse bedeninizden biraz daha büyük bir modelle stil sahibi bir görünüm yakalayın.

Fotoğraf: @matildadjerf

Deri pantolonları seviyorsanız şanslısınız! Beyaz basic tişört ve oversize bir ceket ile tamamlayarak harikalar yaratabilirsiniz.

Fotoğraf: @mvb

Jean pantolonunuz üzerine giyeceğiniz başlı başına star bir parça olan ceketinizi aksesuar olarak ressam bereleriyle tamamlayın.

Fotoğraf: @negin_mirsalehi

Midi etek, loafer ve ince kazak. Çabasız şıklığın ön planda olduğu bu kombinle dilerseniz işe gidin, dilerseniz ilk buluşmaya. Tercih sizin!

Fotoğraf: @sophia_rosemary

Takımları çok seviyoruz. Siz de takımlarınızı sezon trendi hayvan desenli üstlerle bir arada kullanabilirsiniz.

Fotoğraf: @blancamiro

Herhangi bir ceket/trençkot ile kendinize yük yaratmak istemiyorsanız ekim ayı havalarında jean ve kazak yeterli olacaktır. Büyük halka küpeler bu görünüm için çok ideal.

Fotoğraf: @constancearnlt

Triko etek-üst takımları çorap çizmelerle tamamlayarak moda haftasının sokak stillerinden fırlamış bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Fotoğraf: @erica_davies

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI