Ana SayfaModaERDEM x H&M Defilesi ve Davetlileri

ERDEM x H&M Defilesi ve Davetlileri

18 Ekim gecesi Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Selma Blair, Kate Mara ve Zendaya, Los Angeles’taki tarihi Ebell kulübünde ERDEM x H&M’in çağrışımlarla dolu sihirli dünyasına adım atan konuklar arasındaydı.

Konuklar kulübü, podyum bölümü gerçek ve el yapımı bitkilerle çevrelenmiş, İngiliz tarzı bir botanik bahçeye dönüşmüş hâlde buldular. İngiltere’nin bir bölümü Batı Yakası’na taşınmış gibiydi. Malgosia Bela, Alek Wek ve Guinevere Van Seenus gibi modeller Erdem x H&M koleksiyonunu ünlüler, moda dünyasının önde gelen isimleri ve dünya çapındaki moda basınından oluşan bir izleyici kitlesine sundular. H&M Beauty ürünlerinin kullanıldığı defilede güzellik tasarımını üstlenen isim güzellik editörü Isamaya Ffrench oldu. 

Koleksiyonun romantizmi ve anlatım stili, renklerin ve çiçekli baskıların güzelliğini güçlendirecek şekilde bu özel ambiyansla daha da vurgulandı. Defile aynı zamanda, Erdem’in ilk kez tasarladığı erkek tasarımlarına ev sahipliği yaptı.

“Koleksiyonun Los Angeles’ta yaşam bulduğunu görmek heyecan vericiydi. Dünyayla paylaşmak için sabırsızlandığım bu ürünleri yaratırken H&M ile iş birliği yapmış olmak harika bir duygu” diyor Erdem.

“Erdem, ERDEM x H&M ile bizim için sihirli bir dünya yarattı. Etkinlik, güzelliğin gücünü bizlere gösterdi. Bugünlerde dünyada her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir his bu.” diyor, H&M’in kreatif danışmanı Ann-Sofie Johansson.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI