Ana SayfaGüzellikParti Karakterinize Göre Edinmeniz Gereken Güzellik Ürünleri

Parti Karakterinize Göre Edinmeniz Gereken Güzellik Ürünleri

Parti sezonu ile birlikte; olmazsa olmaz anahtar güzellik ürünlerini edinmenin zamanının geldiğini düşünüyoruz. Peki sizin parti karakteriniz ne? Ev sahibi misiniz; yoksa dans kraliçesi mi? İşte parti karakterinize göre edinmeniz gereken güzellik ürünleri…

Eğer partinin ev sahibi siz iseniz; tüm gece kusursuz görünmeniz ve makyajınız bozuldu mu diye endişelenmemeniz gerekiyor! Giorgio Armani'nin Luminous Silk Foundation fondöteni, sadece kusurları kapatmakla kalmıyor nemlendirici görevi de görüyor. Ayrıca tüm gece boyunca yüzünde kalıcı bir Instagram filtresi ile gezmeyi kim istemez?!

MAC'in Mini Glitter & Pigment Kit ürünü; parti sezonunu dans ederek geçirenler için harika bir ürün. Hem highlighter hem far olarak kullanarak işi biraz abartın deriz!

Bazılarımız yılbaşı partisini evde pijamaları ile geçirmekten hoşlanabilir. Netflix, cips ve harika bir cilt bakımı rutinine kucak açın! Kiehl's Merry Masking Set'i ile cildinize hak ettiği özeni gösterin. 

Girdiği her ortamda dikkat çekmeyi sevenlerden iseniz; Charlotte Tilbury'nin ikonik "Hollywood Dudakları" görünümünü denemeniz gerek. 10 farklı renge sahip Hollywood Lips Lipstick ürünü aynı zamanda en soğuk havada bile nemlendirme etkisi yapıyor; anti-aging etkisi yaratıyor. Bizim favorimiz ise tabii ki kırmızı!

Muhtemelen nickname'iniz "kumsal kızı" olmalı. İşte bu çabasız "Beach Babe" etkisini yakalayabilmeniz için de; çok amaçlı ürünler kullanmanız gerek. Bobbi Brown Shimmer Brick Compact ürünü gibi. İsterseniz burun üstünüzde uygulayarak güneşten yanmış bir etki yaratın veya sadece ışıldamak ve bronzlaşmak için tüm yüzünüzde uygulayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI