Ana SayfaGüzellikSephora'dan Yenilikçi Ürünler

Sephora’dan Yenilikçi Ürünler

Sephora’nın yeni maskarası Cinescope ile göz alıcı bakışlara sahip olmak mümkün. Cinescope’un yuvarlak uçlu fırçası, kirpiklerinizi tek tek ayırıp uzatarak panoramik hacim efekti sağlarken, içeriğindeki  yoğun siyah renk  gözlerinizi daha da fazla ortaya çıkarıyor.

 Fiyat: 44.90TL

Pitch black, Mystic brown, Midnight blue, Marsala madness, Gleaming green, Twilight grey ve Gold explosion kadınların hayatını kolaylaştırmak  ve göz alıcı, buğulu gözlere sahip olmalarını sağlamak için üretilmiş 7 farklı tonda göz farı kalemi (far ve fırça bir arada ).

Gözlerinize buğulu ve yumuşak bir görünüm kazandıran farın kremsi yapısı çok kolay sürülebilmesini sağlarken; fırçası da dilediğiniz oranda dağıtmanızı sağlıyor.

Sephora, mükkemmel kaşlara sahip olmanızı sağlayan ve her an yanınızda taşıyabileceğiniz yeni bir kaş kiti ile karşınızda!

Çift başlı fırça, sabitleyici ve iki farklı tonda ki kaş farından oluşan bu mini kiti yanınızdan ayıramayacaksınız.

Bir ucu tarak olan, ince ve suya dayanıklı kaş kalemi ile kusursuz kaşlara sahip olmanız mümkün.Son derece doğal bir uygulama sağlayan bu kalem ile seyrek kaşlar artık dert olmaktan çıkıyor. Kalemin asansörlü yapısı kullanımınızı da son derece kolaylaştırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI