Ana SayfaYaşamSpider Man: Homecoming‬‬ Vizyonda

Spider Man: Homecoming‬‬ Vizyonda

Tom Holland, Michael Keaton ve Robert Downey Jr. gibi isimlerin başrollerini paylaştığı yeni nesil Spider Man'imiz 7 Temmuz'da vizyona girdi. Tobey Maguire'in gönlümüzde yeri ayrı olsa da, Spider Man: Homecoming filmini izleyenler şimdiye kadar ki en iyisi olduğunu bile söylüyor. Film vizyonda, kararı size kalmış..

Filmin adını taşıyan 3 nesli; Naomi Watts, Elle Fanning ve Susan Sarandon'ın oyunculuğundan izliyoruz. 

Aynı ailenin 3 kuşaktan kadın üyeleri, ergenlik dönemindeki Ray (Elle Fanning), annesi Maggie (Naomi Watts) ve lezbiyen büyükannesi Dolly (Susan Sarandon) aynı evde hayatlarını sürdürmektedir. Ray bir yandan büyüme sancıları çekerken, diğer yandan da kendini tanımaya başlamış, gerçekte bir kadın gibi hissetmediğini fark etmiştir. Cinsiyet değiştirme ameliyatı için ise annesinin ayrı olduğu ve yıllardır görmediği babası Craig'in (Tate Donovan) yasal onayı gerekmektedir. Bütün bu süreç, tüm ailenin kendileriyle ilgili yeni keşiflerde bulunacakları, ama aile bağlarının her şeyden değerli olduğunu tekrar anlayacakları bir süreç olacaktır.

Son dönemin en yakışıklı oyuncularından Armie Hammer'ı, sonunda esas oğlan olarak izliyoruz. 

Amerikan Deniz Kuvvetleri'nin Kuzey Afrika'daki bir biriminde keskin nişancı olan Mike Stevens (Armie Hammer), başarısız olunan bir suikast girişiminin ardından arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçarken milyonlarca kara mayınıyla kaplı bir bölgeye girer. Arkadaşı dikkatsizliği sonucu ölürken Mike da bir mayına bastığını son anda farkeder. Ayağını kaldırması halinde havaya uçacaktır ve kendisine destek verebilecek en yakın birliğin gelmesine 52 saat vardır. Mike tüm yeteneklerini, fiziksel ve zihinsel dayanıklılığını ortaya koymak, çölün zorlu koşullarında ayakta kalmak zorundadır.

Yukarıda olan filmler beni çok sarmaz, ben korkup gerilmek istiyorum derseniz de; The Bye Bye Man filmi sizler için vizyonda.

Üç üniversite arkadaşı, kampüs dışında eski bir eve taşınırlar. Ancak burada "The Bye Bye Man" adında güçlü bir varlığı istemeden açığa çıkarırlar. Bu adamın adını öğrenen herkes, gücünün etkisi altına girerek akıl almaz vahşilikte cinayetler gerçekleştirmektedir. Gençler "The Bye Bye Man"in şerrinden korunabilmek için onu olabildiğince az akıllarına getirip bu sırrı herkesten saklamak ve birbirlerini kollamak zorunda kalacaklardır.

Ayrıca;

Spark: Bir Uzay Macerası
Keman Öğretmeni (Tudo que Aprendemos Juntos)
Genco
Doru

Bu hafta vizyona giren filmler arasında.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI