Ana SayfaModaYeni Yıl Öncesi Bütçenizi Zorlamayacak 5 Yılbaşı Hediyesi

Yeni Yıl Öncesi Bütçenizi Zorlamayacak 5 Yılbaşı Hediyesi

Yaklaşan yılbaşı ile birlikte hem alışveriş listemizi hem de etkinlik planlarımızı şekillendirmeye başladık bile. Yeni yıl öncesi taze ve uygun fiyatlı seçenekler için 5 adımda hazırladığımız pratik listeden yararlanabilirsiniz! 

Trendlere rahat parçalarla ayak uydurun

Deri pantolon severlere bir üst seviyeye çıkmayı teklif ediyoruz! Rugan pantolonlar! Üstelik bu trendi gündüzden geceye kolaylıkla taşıyabilirsiniz. 

Rugan pantolonları kombinlemek düşündüğünüzden daha kolay. Teorik olarak hava geçirmediğinden sizi sıcak tutacağı gibi; dikkat çekici bir stile de sahip olacaksınız. 

Rugan pantolonları iddialı üstler veya baskılı tişörtler ile kombinleyerek punk ve rock chic bir stlie sahip olabilir veya yumuşak kazaklarla tamamlayarak Parisiene bir tarza göz kırpabilrsiniz. Rugan pantolonları postallar veya yüksek ince topuklu bootieler ile tamamlamalısınız. 

Pantolon: Adil Işık

Hiçbir anı kaçırmayın

2019’un harika geçeceğine inanıyoruz! Bu yüzden hiçbir anı kaçırmak istemezsiniz. Bunun için önerimiz ise bu hem boyutu hem şıklığı ile gözlerimizi alamadığımız polaroid fotoğraf makineleri. Özellikle farklı renklerde olanlarını seçerek; stilinize de katkıda bulunabilirsiniz.

Polaroid fotoğraf makinelerinin en iyi yanı; o anı anında çıktı olarak alabilmeniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz.

Fujifilm Instax Square SQ6

“O”nu da unutmayın

Sevgilinizi ya da yakın arkadaşlarınızı da unutmak olmaz. Özellikle bu soğuk havalarda hediye edeceğiniz kazakların içlerini ısıtacağına eminiz. Özellikle uzun süredir tarzında değişiklik yapmasını istiyorsanız; onu yönlendirmek için harika bir fırsat. Bu sezon podyumda da sıkça gördüğümüz baskılı kazaklarla işe başlayabilirsiniz. Üstelik en önemli tüyomuz şu: arada sizin de ödünç alıp kullanabileceğiniz parçalar hediye etseniz fena olmaz!

Kazak: Damat Tween

Yeni yıl detoksu

Bir türlü planladığınız beslenme düzenine geçemiyorsanız; belki de mutfakta o “küçük” yardımcıya ihtiyacınız vardır. Sadece 5 dakikada sporcu içeceğinizi hazırlayabileceğiniz mutfak aletleri ile hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Üstelik mutfakta bu tarz pratik aletlere sahip olmak; yeni yılda dışarıdan daha az yemenize ve sağlıklı bir düzene geçmenize de sebep olacak. 

BKK 3098 M Vitaminist™ Kişisel Blender

Eğlence faktörü

Tabii ki yeni yılı eğlenerek karşılamak gerek. Neyse ki sizin için bunu da düşündük. Eşsiz bir mutfağa, set menülere ve gece boyunca iyi müzik dinleyebileceğiniz harika bir atmosfere sahip mekanlardan seçiminizi yaparak; unutulmayacak bir gece yaşamaya hazır olun. Tabii ki mekanı seçerken sıcak bir ortama sahip olmasına ve sizinle aynı kafada olan insanların tercih ediyor olmasına da önem vermelisiniz. Ulaşım ise dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta. Taksinin çok tutmasını istemezsiniz!

Mekan: The Populist

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI