Ana SayfaAstroloji1 Temmuz Haftası Burç Yorumları

1 Temmuz Haftası Burç Yorumları

Temmuz Ayı; ayın ikizler burcunda Venüs’e doğru ilerlemesi ile, rahat ve enerjik başladı diyebiliriz.  Mars Aslan burcuna geçiş yapıyor olacak ve eski enerjisine geri kavuşarak çok daha oyuncu ve neşeli bir modda olmamızı mümkün kılacak. Egomuzu yeniden onarabilir ve özgürce kendi güvenli bölgelerimizi özgüvenle inşa edebiliriz. Ay yengeç burcuna geçerek, kapanma fazını geride bırakmaya hazırlanırken; bu ay bir de Yengeç burcundaki Güneş tutulması 6 aya damgasını vurmaya hazırlanıyor. Özellikle bu haftanın çok önemli olduğunu söylemek gerek. Merkür Uranüs ve Neptün ile zorlu kontaktayken, hafta ortasında Ay da Pluto ile restleşmeye gidiyor; biraz duyguların yoğun olduğu, acele ve kaçak olmaya eğilimli zihnimiz, ruhsal açıdan çabalarımızı doğru yönetmemiz gerektiğini biliyor olacak. Hafta sonuna doğru ay ve mars kavuşumunun gergin etkisi bizi biraz savunmacı bir moda geçirebilir. Satürn’ün güney ay düğümü ile kavuşum yaptığı hafta sonunda; bizi geri çeken ve yavaşlatan her türlü durumu ve kişiyi selamlayıp yola devam edersek eğer; rahat nefes alacağımızı bilelim. Ayın Jüpiter ile güzel açısı bu anlamda bize yardımcı olacaktır. Hafta sonu ay başak burcundayken; güzel ve uyumlu ilişkiler kurmaya, yeni başlangıçlar için titiz çalışmalar ortaya çıkartmaya hazır hissediyor olacağız. Haftanın son günü ayın Pluto ile uyumu; haftanın genel bir analizini yapmak ve makul değerlendirmeler için oldukça yardımcı. Fakat gün içindeki her adımda da aceleci olmamakta fayda var zira Merkür gölgesini üstümüze düşürüyor olacak.  Güneş tutulmasının burçlar üzerindeki etkisini; yarın detaylı olarak paylaşıyor olacağım; öncesinde genel anlamda bu hafta bizleri neler bekliyor diye burçlar özelinde bakalım.

Koç ve Yükselen Koç

Burcunuzun yöneticisi bu hafta aslan burcuna geçeceği bu hafta enerjinizin yeniden kendine geldiğini hissediyor olacaksınız. aşk ilişkiler yaratıcı işlerde kendinizi ortaya koymak anlamında destekleyici süreç Ağustos ortasına kadar aktif. Öte yandan iletişimin ve rutinlerinizin yöneticisi Merkür yavaşlayarak geri hareketine başlıyor olacak Pazar günü ve evin içindeki konuları yeniden gündeminize taşıyacaktır. Aşk evinden alınan bu etki, eski ilişkinin gündeme gelmesine yol açabilir. Uyumun ve dengenin gezegeni Venüs ise bu hafta burç değiştirip yuva ev aile alanınıza giriyor; kendi alanınızı, ilişkilerinizi iyileştirmek kendinize zaman ayırmak için değerlendirilesi bu etkiyi hissediyor olacaksınızdır.
 

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta yönetici gezegeniniz Venüs burç değiştirip, yakın çevre ilişkiler komşuluklar eğitimler alanına giriyor. Mars’ın da yuva kökler alanına geçiş yapacağı bu dilimde; odağınız yeni ilişkiler ve fırsatlar üzerinden gelecek konuları, projeleri değerlendirmek olacaktır. Evinizde bir takım düzenlemeler için uygun bu bir buçuk aylık süreçte, yaşadığınız yerde de değişimler meydana gelebilir. Biraz yorucu ancak oldukça yenilikçi de bir zamandasınız özetle. Merkür geri hareketine başlayacağı bu hafta sonuyla, içinizde tuttuğunuz, ailevi ya da yakın ilişkilerdeki krizli duygular ortaya çıkmak isteyecektir. Sizi yavaşlatan konuları sağlıklı bir şekilde ifade etmek için güzel bir zaman.
 

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta sizi yoran Mars artık burç değiştirerek, yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmeye, hayatınıza biraz daha hız ve neşe katmaya geliyor. Para evinize de geçecek olan aşk ve ilişki gezegeni Venüs; bu dönemde kendinizi daha sosyal hissetmenizi, kendinize daha çok zaman ayırmak gerekliliğini fark etmenizi sağlıyor olacaktır. Romantik ilişkiler için mükemmel zamanlar hazırlarken; ilişkisi olmayanların ise flörtlere hazır olması gerekiyor. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün gerileyeceği bu hafta sonu ile de artık ortaklıklar, finansal konular, bir takım yatırım fikirleri yeniden değerlendirme imkanı bulacaksınız.
 

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Temmuz sizler için ekstra önem arz ediyor Sevgili Yengeçler, bu hafta ile sınırlı kalırsak; burcunuzdaki güneş tutulması haftanın elbette en büyük olayı. Bu hafta ile burcunuzda gerilemeye başlayacak olan Merkür,  hayatınızdaki tüm ilişkileri, özel, iş, arkadaşlar anlamında gözden geçirmenizi, kendinizi ve odak noktanızı yeniden tanımlamanızı sağlıyor olacak. İlerlemenize ve ‘olmanıza’ engel hiçbir pürüzü hayatınızda istemediğinizi fark edeceksiniz. Burcunuza geçen Venüs ile bu hafta çekiciliğinizin arttığını fark ediyor olacaksınız. Pazara kadar dış görünüşünüzdeki değişimleri yapmak için uygundur. Para evinize geçiş yapacak Mars ise bu hafta itibariyle harcamalarınızın artmasına yol açabilir.
 

Aslan ve Yükselen Aslan

Uzun zamandır beklediğiniz fırsatları yakalamak için Mars burcunuza geçiyor ve size enerji vermeye hazırlanıyor Sevgili Aslanlar. Şimdi siz de bu enerjinin herkesi size hayran bırakması için enerjinizi toparlayın ve kendinizi yeniden yapılandırın. Hedeflerinizi yeniden yapılandırın ve sürecin size yardımcı olmasını izleyin. Venüs sizin çalışma aksınıza girerken Merkür de bu hafta sonu itibariyle geri hareketine başlıyor olacak ve sorumluluklarınız ile ilgili içsel bir aydınlanma sürecine ve yüzleşmeler fazına geçiriyor olacak. Her şeyin içindeki o iyiliği görme ve helalleşme zamanındasınız.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başaklar bu hafta çalışma aksınıza Mars gezegeni giriş yapıyor; yakın ilişkiler, ortaklıklar, krizler, ailevi meseleler ile ilgili yoğun geçecek ve sizin kaderci yaklaşacağınız bir zaman dilimi başlıyor. Bunu bir dinlenme ve süreci akışta kalarak izleme evresi olarak düşünebilirsiniz. Aslında biraz yavaşlamaya dinlenmeye uzun zamandır sizin de ihtiyacınız olduğu çok açık. Diğer taraftan aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs’ün sosyal çevre arkadaşlıklar evinize giriyor olması sizi flörtlere, platonik aşklara çekiyor olacak. Hafta sonu yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketi ise; Mart ayında ruhunuza göz kırpan seçenekleri yeniden önünüze getirecektir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Teraziler bu hafta yönetici gezegeniniz Venüs; kariyer sorumluluklar aile aksınıza geçiş yaparken; sosyal çevre gruplar arkadaşlıklar alanına geçecek Mars ile kendinizi ön plana atabilir, hayallerinizin üzerine gidebilirsiniz. Gruplara üye olabilir, herhangi bir zorunlu bağ kurmadan özgürce araştırma ve anlama çabasıyla ruhunuzu besleyebilirsiniz. Hafta sonu kariyer evinizde geri hareket etmeye başlayacak olan Merkür ile ise sorumluluklarınızda yarım kalan konulara geri dönme, üstü kapalı ancak yarım kalmış konuları değerlendirme imkanı buluyor olacaksınız. Belki bir uzmanlık terfi meselesi bu dönemde önünüze gelebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Yöneticiniz Mars bu hafta artık Aslan burcuna geçerek, sizin kariyer evinize giriş yapıyor. Artık düşüncelerinizi, planlarınızı harekete geçirmek için doğru zamandasınız. Çalışma hayatınızda, hayatınızı kolaylaştıracak konular ile ilgili, duruşunuz ve iletişim şeklinizle ilgili her türlü yapıyı kurmak başlatmak için süper bir 1,5 aylık süreç başladı. Hafta sonu Merkür ise aynı noktadan geri hareketine başlıyor olacak. Hedeflerinizi yeniden planlamalı ve girişimleriniz için yapmanız gereken ihmal edilmiş başlıkları gözden geçirmelisiniz. Venüs’ün de yengeç burcuna geçeceği bu hafta uzaklar, farklı konularda araştırmak, ruhunuzu zenginleştirecek size keyif veren şeylere de daha çok zaman ayırmak ve ilişkiler için çok olumlu bir dilim başlıyor olacak.

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta Mars burç değiştirerek sizin hedefler inançlar değerler evinize giriş yapıyor ve sizin hayattan beklentilerinizi ön plana çıkartmaya hazırlanıyor; kalben istediklerinizi, ihtiyaçlarınızı tanımlama imkanı bulmanıza yardımcı olacak, uzmanlaşmak ve kendinizi ilerletmek için de destekleneceksiniz. Özetle kendiniz için yatırım yapma zamanındasınız. Venüs ise bu hafta ortaklıklar evinize giriş yapıyor ve romantik ilişkilerde bir adım daha ileri gitmek ya da aradığınız aşkı bulmanız için sizi destekliyor olacak. Hafta sonu Merkür geri hareketine başlayarak; daha önceden düşünmekte olduğunuz konularda finansal olarak düzenleme yapmak ve harekete geçmeniz için her türlü iletişimi biraz karıştırmaya hazırlanıyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar! Marsın ortaklıklar, finansal konular alanına geçtiği bu hafta ilişkilerde derinleşmek için de bir o kadar da bitmiş olanı geride bırakmak için de uygun bir zaman başlıyor. Bu hafta adım atılacak her türlü ilişkinin kalıcı olma olasılığı oldukça yüksektir sizler için. Düşündüğünüz sizi rahatsız eden durumları dile getirmek için de gökyüzü size yardım ederken hafta sonu geri hareketine başlayacak olan Merkür aradığınız motivasyonu kendinize çekmeniz için size yardımcı olacak. Bu hafta ciddi ilişkiler evinde yer almaya başlayacak Venüs ile de bağlantılarınızda çok daha keyifli bir zamanın başladığını hissediyor olacaksınız. Dengeyi bulun ve kendinizi doğru ifade edin. Hepsi bu kadar.

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta ilişkiler aksınıza Mars gezegeni giriş yapıyor ve sizin ikili ilişkilerde atak ve doğrudan olmanızı mümkün kılıyor. Burada biraz başka insanların dramlarını da yönetmek gerekebileceği gibi, sahip olmak istediğiniz hayat koşullarını yaratmak için atak ve doğrudan olmanın avantajını hissediyor olacaksınız. Hafta ortasında çalışma evinize geçecek Venüs ile de yaşadığınız ortamı iyileştirmek, daha sağlıklı menü tercihlerinde bulunma zamanı başlıyor. Pazar Merkür geri hareketine başlamadan; siz spora da başlayabilirsiniz mesela. Pazar günü ile Merkür eski bir aşkı karşınıza getirebilir ve yeni bir düzen kurmanız için çalışma hayatınızda eski konular yeniden masaya konabilir.

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta hareket ve enerjinin gezegeni Mars sizin sağlık evinize giriş yapıyor; sizi hareketlendirmek, yaşadığınız yer ile ilgili bir takım değişimleri yapmak belki bekleyen bir davayı sonuçlandırmak için önemli bir dönemi başlatıyor. Ekstra hız, daha fazla yük aile içinde ya da işyerinde ayrıca üzerinize binebilir ki buna da hazırlıklı olmanızda fayda var. Venüs gezegeni ise sizin çocuklar flörtler aşk evinize giriş yapıyor olacak bu da sizin için bu koşturmalı tempo içinde kendinizi mutlu etmeniz için daha tutkulu olmanızı sağlayacak. İlişkiniz yoksa; gözlerinizi açık tutun. Pazar günü Merkür geri hareketi çalışma evinden başlayarak yaratıcı konular alanına geliyor olacak. Sizi zorlayan her türlü konu karşınıza çıktığında sinirinizi doğru yönettiğinizden emin olmalısınız.

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI