Ana SayfaAstroloji11 Mart Haftası Burç Yorumları

11 Mart Haftası Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Haftaya Ay boğa burcunda kariyerimiz ve finans odaklı başlıyoruz. Maddi manevi halledilmek istenen adımları atmak için yerine getirilmesi gereken yarım kalan işlere hızlı bir giriş yapılabilir. Hafta ortasına kadar; iletişim gezegeni ve para gezegeni arasındaki sevimsiz açı; sosyal çevre ve gruplar içinde istediğiniz keyfi vermiyor olabilir. Evdeki hesap çarşıya uymuyor olabilir. İkili ilişkilerde anlaşmak biraz zorlayabilir. Hafta ortasından itibaren; yakın çevre ile ilişkiler daha rahat akıyor olacak; kardeşler komşularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Beklentileriniz ile ilgili insiyatif almanız gerekebilir. Çalıştığınız ortamda; gerçekleşmesini arzu ettiğiniz durumlar, idealleriniz ile dışsal koşullar bir şekilde sizin umduğunuz şekilde ilerlemiyor olabilir; ama bu sizin azimli tavrınızdan bir şey eksiltmeyecektir. Ben kendime güveniyorum demenizin her zamankinden daha önemli olduğu bu hafta; aileniz yuvanız kendi bilinçaltınız ile ilgili önemli aydınlanmalar da yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Haftaya ay burcunuzdayken giriyoruz. Her şeyi yapabilecek kadar güçlü ve enerjik hissediyor olabilirsiniz. Biraz duygusal ve kaygılı bir zihinsel yapıya ek olarak; güvende hissetmek için ilişkilerinizde nasıl bir iletişim dili belirlemeniz gerektiği konusunda strateji geliştiriyor olmanız da muhtemel. Kariyerinizle ilgili planlarınızda bazı kesintiler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren; yurt dışı ile ilgili konularda ya da uzmanlıklarınızı geliştirmek yönünde sözlü ve yazılı iletişiminizi arttırabilirsiniz. İmkanlarınızı hayalleriniz ekseninde kullanabilmek için doğru iletişim kanallarını değerlendirebilirsiniz. Çevrenizden destekleniyor olacaksınız. Hafta sonuna doğru ilişkilerde yaşanabilecek gerginliklere; geçmiş meselelerle ilgili yanılgılara sürüklenmemeye dikkat edin. Çalıştığınız ortamda planladığınız şeylere kendinizi odaklamak ve yarım kalan işlerinizi halletmek için pazara kadar olumlu enerjiler altındasınız. Pazar gününü ise gerçekten dinlenmek için kullanın.

İkizler ve Yükselen İkizler

İlişkiler alanınızda şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter ilerlerken; aile ile ilişkilerinizde eski meseleler yeniden karşınıza çıkıyor olabilir bu süreçte. Duygusal olarak biraz yalnız kalma ihtiyacı ile başlayan hafta genelinde; zihninizden geçenleri doğru ifade etmek sizler için çok da kolay olmayabilir. Yanlış anlaşılabilir, diğer taraftan yeterince aksiyon almadığınız için eleştirilebilirsiniz. Hafta ortasında hayatınızda kriz yaratan meseleler ile ilgili kendinizi koruma altına alarak; olayları daha rahat analiz edip, meseleyi çözme yolunda adım atabilirsiniz geçmiş konulara ilişkin ancak elinizde olmayan durumlardan ötürü; ruhsal anlamda kendinizi gerçekten değişmiş hissedeceğiniz bir haftadasınız. Neptün yay jenerasyonu değilseniz ve bunun farkındaysanız; bu bilinmezliğin sizi nasıl yorduğuna ilişkin samimi konuşmalar, hayallerinizi gerçekleştirmeniz için çok gereklidir. Neptün yay jenerasyonu olanlar ne mi yapsın? Gerçeklere gözünüzü açık tutun lütfen.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Görünür olma arzusu ile haftanız başlıyor. Sizi zorlayan, sizi değiştiren ve geliştiren koşullara karşılık, süreç içinde kendi değerinizi ortaya koymak anlamında aksiyon alma güdünüz yüksek olabilir. Finansal kazançlarınız, krediler ya da riskli yatırımlar ile ilgili olası güçlüklerin hesabını tutmak sizi zor durumda bırakmış olabilir. Bu hafta böyle finansal konular varsa; bununla da ilgilenmek anlamında önemli bir dönemdesiniz. Duygusal ilişkileriniz ile ilgili; gergin diyaloglar ne zamandır konuşulmayan konulara ilişkin gündeme gelebilir. Yakın çevre ilişkilerinde de keza dengeli olmak gerekiyor olacak. Hafta ortasından itibaren, biraz içe dönmek, sizi zorlayan koşulları doğru anlamlandırmak için bir mesafeye çekilmek size iyi gelecektir. Hafta sonunda, ruhsal çalışmalar yapmak, kendinizle ilgilenmek, sorumluluklarınız doğrultusunda nasıl bir duruş sergilemek istediğinize ilişkin düşünmek faydalı sağlayabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan

Çalışma koşullarınızı değiştirmek için odaklı ve gözlerin üzerinizde olacağı bir hafta başlıyor. Kendinizi ifade ederken anlaşılma arzunuz, güvende olduğunuzu bilme ihtiyacınız yüksek. Sosyal çevrenizle olan ilişkiler biraz hassas ve akışı kontrol etmek oldukça güç olabilir. Hafta ortasında bu enerji rahatlıyor ve daha rahat akıyor olacak zaman sizin için. Önemli toplantılarınızı Çarşamba ve perşembeye çekebilirsiniz. Hafta sonuna doğru sağlık ile ilgili konular öne çıkarken; ruhsal olarak size iyi gelecek ve sizi yeniden eski zamanlarınızdaymış gibi hissettirecek aktivitelere ağırlık vermenizi öneririm. Bu dilimde; ruhsal çalışmalar, rüyalar bilmeniz gereken şeyleri sizin için daha anlaşılabilir kılabilir. Geçmişe ait korkularınızdan güç alarak, hayat karşısında eski yanlışlardan nasıl uzak durabileceğinizi doğru değerlendirebilme dönemindesiniz. Karamsarlığa düşmemek ise sizin elinizde olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak

Hedefleri ve uzakları düşünerek başlayan haftada, yazılı süreçlerinize de nasıl yön verilmesi gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Yazılı süreçler derken; yasal bir yükümlülük; yeni bir projeye ilişkin araştırma geliştirme etapları, yeni bir yatırıma dair halledilmesi gereken yönetimsel süreçler gibi açabilirim. Bu biraz yorucu ve sinir bozucu bir dilim olabilir hafta ortasına kadar. Kariyeriniz ya da aileniz ile ilgili yapılması gerekenler sizin görevinizmiş gibi addedilebilir, oysa öyle olmadığını düşünebilirsiniz. İyimser olunduğunu bilerek durumu değerlendirmeniz; sizi kırıcı olmaktan koruyabilir demek mümkün. Hafta sonuna doğru sosyalleşmek iyi gelecektir ancak sağlığınıza ilişkin tetkikler kendisini hatırlatabilir. Yaşadığınız yer ile ilgili ya da mevcut iş yerinizde; bekleyen değişimler de bir şekilde hafta sonunda zihninizi meşgul etmeye başlayacak. Her şeyi tek başınıza halletmeniz gerektiği yanılgısına düşüp, hayatı kendinize zehir etmeyin lütfen.

Terazi ve Yükselen Terazi

Her şeyin biraz daha ağır hissettirdiği bir haftaya uyanıyorsunuz. Sağlığınız ve günlük düzeninize ilişkin alanda iletişim gezegeninin geri hareket ediyor oluşu öncelikle elinizde olmayan durumlarla ilgili önünüzü göremiyorsunuz hissi verebilir. Yapılması gereken çok fazla iş fakat nereden başladığınızı bilememe hali olabilir. Girişimleriniz ile ilgili meselelerde aksaklıklar canınızı sıkabilir ve ikili ilişkilerinize yansıyabilir. Hafta ortasından itibaren; evin içinde sizi zorlayan ve kafanızı karıştıran konular ile ilgili bir takım gelişmeler gündeminize gelebilir. Hafta sonunda, halledilmesi gereken konular öne çıkarken, kariyer hedefleriniz yeniden masaya yatıyor olacak. Hafta sonunda ay Aslan burcuna geçtiğinde kendinizi şımartın, ne kadar iyi olduğunuzu siz fısıldayın ve haftanın yorgunluğunu geride bırakmak için gönüllü olun.

Akrep ve Yükselen Akrep

İkili ilişkiler öne çıkıyor hedefleriniz ve yapmak istedikleriniz ile ilgili kendinizi ifade edebilme arzunuz yüksekken, özellikle çocuklarla ilgili konularda kaygılar olabilir, romantik bir ilişkisi olanlar için tedirginlik veren konuları dillendirmek için güzel zamanlardasınız bunu bilin. Hafta ortasından itibaren; finansal kaynaklarınız ile ilgili mantıklı değerlendirmeler gerekiyor olacak. Seyahatler planlamak, planlı seyahatlerde neler yapacağınızı organize etmeniz gerekebilir.  Eğitim öğrenim iletişim ile ilgili konularda harekete geçebilir ve eksikleri halledebilirsiniz. Akrabalarınızla iletişime geçmek, yakın çevre ilişkilerini de bu dönemde hareketlendirmek açısından gökyüzü sizi destekliyor. Hafta sonu; yaptıklarınız ve insanların sizi nasıl gördüğü ile ilgili mutlu ve tatmin hissederken; önünüzde gelecek hafta ilgileneceğiniz, önemli şanslar belirecek.

Yay ve Yükselen Yay

Uranüs etkisi ile sağlıklı bir düzene geçtiğimiz hafta adım atmak istemiş olabilirsiniz. Hafta başında bununla ilgili seçeneklerinizi araştırıyor olabilirsiniz. Yakın çevrenizde bu konu ile ilgili destek alabileceğiniz kişilerin yardımı öne çıkarken çabanızı aşırı bulan ve geçmiş heveslerinizle karıştıran aile yakınlarınızla iyi geçinmenizi öneririz. Maddi durumu ve gelirinizi arttırmak için çabalarınız özellikle hafta ortasından itibaren çok keyifli gelişmeler getirebilir. Sadece fazla düşünerek durumu kendiniz için zorlaştırmadığınızdan emin olmanızı önerebilirim. Hafta sonuna doğru duygusal olarak biraz tedirgin ama evde olduğunuz için mutlu hissedeceğiniz bir dilim geliyor. Bu dönemde meditasyon yapmak, dua etmek, evin içinde sizi huzurlu hissettiren faaliyetlerle zamanınızı beslemek, aradığınız huzuru yaşamanızı sağlayabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Haftaya yaratıcı projeler halledilmesi gereken yayınlar ve metinlerin düzenlenmesi ile başlıyor olabilirsiniz. Finansal durumunuzu iyileştirmek için, seçeneklerinizi geliştirmeniz, ailenizle aranızda bu meseleye ilişkin konuları paylaşmanız söz konusu olabilir. Bazen kendinizi çok yalnız hissetmeniz mümkün bu Merkür’ün de geri hareket ettiği bu süreçte. Ruhunuza ait bastırdığınız duyguları keşfetmek, şifa çalışmaları yapmak için muazzam zamanlardan geçtiğinizi lütfen bilin. Hafta ortasından itibaren; sağlığınızla ilgili halletmek istediğiniz konulara zaman ayırabiliyor olacaksınız. Kariyeriniz için görüşmeler de bu süreçte biraz sizi oyalayabilir. Hafta sonu ikili ilişkilerde sağlıklı mesafeleri korurken; kalbinizden geçenleri doğru bir şekilde ifade ettiğinizi bilmek sizi mutlu ediyor olacaktır. Bir şeylere yeniden başlamak gerekebilir. Öyleyse yapın derim.

Kova ve Yükselen Kova

Kalbinize kulak verin. İçsel korkularınızın üstesinden gelmek için; neye ihtiyacınız olduğunu; köklerinize ilişkin derin duygusal yaralarınızı onarmak için ne yapılmalı olduğunu merak ederek uyandığınız bir pazartesi ile hafta başlıyor ve giderek eğlenceli hale geliyor olacak. Hafta ortasında duygusal konularda, nedenleri araştırmak isteyebilir; kafanızı bir spor ya da hobi ile ya da çocuklarınızla vakit geçirerek rahatlatabilirsiniz. Bu dönem gene sanatsal bir faaliyete katılmanız için de oldukça olumlu enerjilere sahip. Ruhunuzda değişmeyi bekleyen negatif durumların hafta sonuna doğru; sizin için daha pratik çözümlerle irdelenebildiğini fark edeceksinizdir. Çalıştığınız ortamda aslında esas yapmak istediğiniz şeylerin neler olduğunu keşfetme ve bunun için harekete geçebilme imkanınız var. Sadece zamanlamayı doğru kurun.

Balık ve Yükselen Balık

Önünüzde ilerlemek için hayal ettiğiniz yol belli. Fakat sizi yavaşlatan konunun ne olduğunu doğru anlamak gerekiyor. Korktuğunuz şey ortaklarınız mı? Kendinize olan güven eksikliği mi? Yeterince desteklenmemek mi? Kendinize güvenmeniz gerekiyor ve pazartesi bunu mümkün kılmak için adeta; yakın çevreniz ile olumlu iletişimler hayatınıza yardım ediyor olacak. Parasal durumu giderek toparladığınızı hissediyor olacaksınız ancak sürece inanmalı ve odaklı kalmalısınız. Burcunuzda Güneş ve Merkür gezegeni kavuşmaya hazırlanıyor ve bu da hedefleriniz için adeta sizin daha da güçlü bir tutku hissetmenizi sağlayacaktır. Hayal kurmak ve bunu gerçekten çok istemek kötü olamaz. Hafta sonuna doğru diğer yandan; sizi mutlu edecek spor ya da hobilerinize zaman ayırmak, seyahat planlamak, gelirinizi arttırabileceğiniz seçeneklere ilişkin araştırmaları incelemek oldukça keyifli ve olumlu olacaktır.

 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: @emrtgc_astroloji

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI