Ana SayfaAstroloji13 Mayıs Haftası Burç Yorumları

13 Mayıs Haftası Burç Yorumları

Bu hafta bir dolunay iki burç değiştiren güzel gezegen ve mental olarak oldukça dinamik enerjilerin hakim olduğu bir zaman dilimindeyiz. Haftaya titiz ve analitik bir ruhla başladık ve hızla yol alabilme becerisine sahip olacağız demek mümkün Hafta ortasında önce Venüs yönettiği Boğa burcuna, ardından Mars psikolojik savaşların verileceği yengeç burcuna geçiş yapıyor olacak. Cumartesi baharın aşk ateşini alevlendiren bir akrep dolunayı geliyor ve haftayı karmaşık duygularla sonlandırarak, aslında tamam mı devam mı sorusunun zihinlerimizi meşgul ettiği konularda artık netlik kazanmak üzere ilerliyoruz.

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta ile beraber odak noktanız aile, yaşadığınız yer, kazanımlarınız ve güvenliğiniz olacaktır diyebiliriz. Birlikte yaşadığınız yardımcılarınız, yakınlarınızla olan ilişkileriniz, bir şekilde sizi mutlu ve tatmin hissettirecek bir takım kısa seyahatler gündeme gelebilir, artık biraz geriye yaslanarak keyif yapmak için güzel bir dönem başlıyor. Finansal durumlarınız, birikimler krediler ve borçlar alanında ortaklarınızla aranızda can sıkıcı bir durum varsa şayet hafta sonu para aksınızı etkileyecek olan dolunay yeni çözüm yolları bulmanız için destekleyici, rüyalar haberci ve duygular çok yoğun olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta aşk ilişkileri özellikle odağınıza geliyor. Hızlanan bir tempo, duygusal olarak ilişkinin enerjisini yükselten girişimler yolculuklar artan iletişim trafiği ve sağlığınızla ilgili tetkikler bu hafta sizin için önem kazanabilir. Pratik uygulamalar ile hayatınızı kolaylaştırmak ve biraz kendinizi şımartmak istiyor olacaksınız. Hafta sonu meydana gelecek olan dolunay etkisi ile değerlendirmenizi bekleyen önemli bir teklif ile ilgili gelişme yaşayabilirsiniz. Bir iş fırsatı ya da ciddi bir ilişki dönemi ile ilgili hayatınızda hareketsiz kalıp biraz düşünmek isteyeceğiniz bir yol ayrımı karşınıza çıkabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Harcamalarınızın artacağı, artık mecburi olarak kendinize zaman ayırarak, mutlu olmak için biraz içe döneceğiniz bir süreç bu hafta ile başlıyor olacak. Yaşadığınız yer, bir taşınmazın alınması ile ilgili de gene bu hafta içinde kesin bir karara varabilir ve ciddi bir para çıkışı ile yeni bir kazanım yoluna girebilirsiniz. Sağlık ve yaşadığınız yer alanında meydana gelecek olan dolunay etkisi; uzun zamandır düşünmekte olduğunuz bir konu ile ilgili artık bu hafta bir netlik kazanmanızı ve yaşadığınız yerde, ya da yakın ilişkilerinizde yeni bir denge kurmanızı mümkün kılabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Hızın artacağı, sosyal ilişkilerin daha keyif vereceği biraz alınganlığınızın üstünüzde olsa da aslında yakınlarınızla birlikte güzel hedefler ve programlar yapabileceğiniz olumlu bir haftadasınız. Yeni umutlar ve hedefler üzerine harekete geçebilir, bekleyen bir işi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. İnançlarınız doğrultusunda, çocuklarınızla ilgili tereddütte olduğunuz bir konuda ya da aileye ilişkin bir sorumluluğun alınması noktasında ne hissettiğinizi tanımlamanız mümkün olacaktır. Mutluluk evinde meydana gelen dolunay; yeni bir çevre yeni bir yatırım durağan bir meseleye ivme kazandıracak.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta yakın çevre ilişkileriniz ile ilgili önemli kararlar ve yol ayrımları karşınızda beliriyor olacak.  Bilinçaltı korkular evinize giren Mars içsel kaygılarınızı arttırırken; kapalı bir mücadele fazına geçebilirsiniz. Bekleyen işler ve bu hedefe varmak için kullanılan yöntemler bir şekilde sizde kaygı ve endişe oluşturabilir. Aslında artık sonlanması gerekenin kesin olarak hayatınızdan silineceğini gösteren, sizler için belki de en önemli son 3 haftanın ilki bu pazartesi ile başlıyor. Dolunay yuva kariyer aksında ve size engel olan ruhsal bariyerlerinizi kıracak, maddi krizleri ortadan kaldıracak etkileri getiriyor.

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta yatırımlar ve seyahatler evinize gelen Venüs gezegeni ile hedeflerinizi gözden geçirebilir, yeni planlar yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yatırım kararları almak için, sosyal çevre ve arkadaşlarınız arasında aslında sizi yoran engelleyen durumlara farkındalık geliştirebilirsiniz. Yeteneklerinize sahip çıkabilir, bekleyen bir satış sürecine hız verebilirsiniz. Askıda kalan terfi haberi için sonucu almak adına iletişiminizde hafta sonu meydana gelecek olan dolunay etkisi gerginliğe yol açabilir,  öte yandan almak istediğiniz bir araçla ilgili karara varabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta ile kazanımlarınızda bir güçlenme hissediyor olabilirsiniz. Öte yandan Yuvanız ile ilgili gergin enerjiler yorucu olabilir. Alınganlık, artan sorumluluk, ya da psikolojik baskı, bir şekilde ruhsal olarak çok da dengeli bir duygu durumunda olmamanıza yol açabilir. Hafta ortasında kariyeriniz ile ilgili bekleyen bir takım konular, konuşmalar, değerlendirilmesi gereken iş fırsatları yeniden kapınızı çalabilir. Hafta sonu dolunay ‘değer’ evinizde meydana geliyor; para, annelik, özgüven… İhtiyacınız olan ancak bu deneyimdeki engelle karşılaşma fırsatı buluyor olacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sosyal çevre ilişkilerinde yoğun bir hareketlilik ve pratiklik önem kazanıyor olacak. Hızlı olmak isterken gergin olmadığınızdan emin olmalısınız. Ortaklıklar aksınızda hissedeceğiniz iyicil Venüs etkisi ile, önemli teklifler ve fırsatlar yakalayabilir doğru bir program, iletişim ile ilişkilerde oldukça önemli kontaklar yakalayabilirsiniz. Romantik bir ilişkiye başlamak için, seyahat etmek biraz mutlu olmak anlamında olumlu bir hafta başlıyor. Burcunuzda meydana gelecek dolunay artık kendinizde tahammül edemediğiniz bir konu ile ilgili insiyatif almanızı mümkün kılıyor olacak. Gerçekler zamanı!

Yay ve Yükselen Yay

Çalışma ortamınızda iyi ilişkiler geliştirmenizi mümkün kılacak bu hafta önceliğiniz, aileniz ve çocuklarınızla ilgili bir konu olabilir. Fazla göz önünde olmak, eleştiri oklarını üstünüze çekebilir ya da anneniz ile ilgili meselelerde bir takım gelişmeleri yaşamınıza getirebilir. Strateji geliştirmek ve kaynaklarınızı doğru yönetmek için harekete geçeceğiniz bu hafta, cumartesi günü meyana gelecek dolunay ile bir şekilde kontrolünüz dışında olan beklenmedik bir olay ekseninde, yeni bir günlük düzen kurmak durumunda kalacağınızı fark edebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

bir girişim, bir proje ile ilgili keyifle kolları sıvayacağınız bir dilim başlıyor. Umutlar, uzak yollar, eğitim programları odağınızda olabilir. İkili ilişkilerde takınacağınız tavır farkında olmadan sert olabilir, ortaklı ilişkilerde bu anlamda, sosyal çevre ilişkilerinizi korumak anlamında dikkatli olmanız gereken bir zamandaşınız. Hafta sonu meydana gelecek olan dolunay kalabalık çevreler içinde yankı uyandıracak bir çalışma ile ilgili olarak bir sonuca varmanızı sağlayabilir. Zihinsel bir netlik yakalayabilirsiniz. Ortaklı bir çalışmadan kazanç elde etmek için motivasyonları gözden geçirme zamanı.

Kova ve Yükselen Kova

Ailenizle ilgili olumlu gelişmeler keyifli ve mutlu zamanların yaşanacağı bir döneme geçiyorsunuz. Yeni bir çalışma ortamına adapte olmak anlamında da önemliyken, rutinlerinize hız katacak Mars’ın etkisi ile biraz yorulacağınız bir süreç olacaktır diyebiliriz. Bakımını üstlendiğiniz evcil hayvanlarınız da bu süreçte odak noktanız olabilir. Beklediğiniz saygıyı hak etmek için her zamankinden fazla performans çıkartmanız önemli olacak. Kariyer alanında meydana gelecek olan dolunay ile, artık 6 aydır çabaladığınız bir görevde övgüyü hak ettiğinizi deneyimleyebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta krizler, ikili ilişkiler gündeminizde olacak. Komşular, kardeşler ya da akrabalarınız ile iyi ilişkiler geliştirmek için olumlu bir dönemdeyken, zihinsel süreçlerinizi çocuklarınıza entegre edebilirsiniz. Duygusal bir ilişkiyi bir sonraki aşamaya götürmek için çabalayabilir ya da yasal bir sürecin ilk adımını da gene bu dilimde atabilirsiniz. Zaman, dönüm noktası niteliğinde. İnançlar seyahatler evinizde meydana gelecek dolunay, bekleyen bir davanın sonucunu bu hafta alabileceğinizi, üstünde uzun zamandır düşündüğünüz bir girişim ile ilgili karar verebileceğinizi düşündürüyor.  

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI