Ana SayfaYaşam18 Aralık Haftası Astrolojisi

18 Aralık Haftası Astrolojisi

Yeniay hafta sonuna kadar seyahatleri ve eğitim yaşamınızda yenilikleri gündeme getirecek. Yeniay sürekliliği olan sürpriz işleri ve ilişkileri gündeminize getirecek. Medyada çalışmaya başlayabilir, yeni bir eğitim alanına kayıt yaptırabilirsiniz. Seyahatlerde yeniden gündeme gelebilir. Merkür gerilediği için planlarınızın eski olması ihtimali de var. Satürn Cumadan itibaren kariyer alanında daha disiplinli ve özverili davranmanızı sağlayacak. Sorunlar ve zorunluluklar daha çok çalışmanızı ve iyi bir yapı inşaa etmenizin fırsatını sunacak.

Kredi almak, borçları ödemek veya ameliyatlar için yeniay çeşitli olasılıkları karşınıza çıkaracak. Koşullar biraz zorlayıcı olacağı için uzun uzun düşünmek isteyeceksiniz ama zaman yok. Kısa sürede vereceğiniz kararla uzun vadeli bir şeye imza atacaksınız. Satürn Oğlak burcuna geçtiğinde yani hafta sonundan itibaren sorumluluk almaktan korkmayacaksınız. Medya, eğitim, seyahat alanlarından birinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Çalışıyorsanız iş yükünüz artabilir. Ve uzun vadede kendiniz için en iyi adımı attığınızı gelecek yıllarda anlayacaksınız.

Evlilik veya iş ortaklığı kurmak için yılın en iyi zamanlarından birindesiniz. Merkür gerilediği için eski planların yeniden gündeme gelmesi olası. Hatalı bir karar vermek de olası. Bu nedenle hafta boyunca dikkatli olmak zorundasınız. Eğer bir ortaklık ya da evlilik söz konusu değilse, yakınlarınızdan biriyle ilişkileriniz yüzde yüz değişecek. Affetme veya affedilme ya da aynı eve taşınmak gibi ihtimalleri değerlendireceksiniz. Satürn’ün Oğlak burcuna geçişiyle birlikte düzenli ödemeniz gereken krediler veya ekstra iş yaparak kazanacağınız gelirler artabilir. Daha çok çalışacaksınız daha çok biriktireceksiniz.

 Yeniay iş yaşamınıza bir yenilik getirecek. Bir süredir düşünüp sonra fırsat bulamadığınız yenilikler için ani fırsatlar karşınıza çıkacak ve değerlendirmek isteyeceksiniz. Yeni elemanlar, yeni iş arkadaşları veya yeni bir ofis adresi heyecan verici olacak. Ofisinize sadece dekoratif bir eşya almak bile içinizi açacak. Satürn Oğlak burcuna geçtiğinde evlilik veya ortaklık için kendinizi hazır hissedeceksiniz. Yalnız değilseniz ikili ilişkilerde yeni bir evreyi başlatabilirsiniz. Yakınlarınızdan birinin sorumluluğunu almak ve hakkıyla bakımını yapmak buna dahil.

Aşk yaşamınızda yeni bir dönem başlıyor. Yalnızsanız muhtemelen eskiden tanıdığınız biriyle veya eski sevgilinizle yeniden birlikteliğe adım atacaksınız. Bir ilişkiniz varsa ertelenen projeler başlayacak ve tüm yaratıcılığınızla öne çıkacaksınız. Satürn’ün Oğlak burcuna geçişiyle iş yaşamınızda eksik kalan disiplin ve düzen parçası da tamamlanacak. Birkaç kişinin işini yapmak zorunda kalabilirsiniz ve bu size biraz zor da gelebilir. Sabırlı bir şekilde uzun süre katlanmayı göze alırsanız başarılarınızda uzun süre konuşulacak.

 Yeniay ev yaşamınızla ilgili bir yenilik getiriyor. Ev alabilir/kiralayabilir taşınabilirsiniz. En basit haliyle eşyalarınızı yenileyebilirsiniz. Bir yuva kurmak da ihtimallerinizden. Uzun süre kullanacağınız bir eşya veya uzun süre oturacağınız bu ev için biraz da uğraşmanız gerekecek. Satürn Oğlak burcuna yerleşince seyahatler, medya çalışmaları ve eğitim alanında daha disiplinli olacak ve sürekliliği olan çalışmaları da başlatacaksınız. Hiçbir zorluktan korkmadan sorumluluk alacak ve başarılı olacaksınız.

Yeniay çevrenizi yenilemeniz için bir fırsat veriyor. Daha deneyimli ve olgun dostlara ihtiyacınız var. Bu yeni çevre hem güven verecek hem de uzun süreli dostluklar kurabileceksiniz. Bir kardeşinizin dünyaya gelme ihtimalide mümkün. Yeni bir kitap yazmak veya yayınlamak kalıcı bir şöhretin kapılarını aralayacak. Satürn’ün Oğlak burcundaki seyri burcunuzdaki kadar yorucu olmayacak. Ancak ev sahibi olmak, evle ilgili masrafları azaltmak veya evinizin güvenliğini sağlayıp kalıcı yenilikler yapmak için epey çaba sarf edeceksiniz. Süreç uzun tabii.

Yeniay gelirlerinize bir yenisini ekleyebilir veya daha özgüvenli hissedeceğiniz yeni düşünceleri eylemleri hayatınıza çekebilir. Değerlendirirseniz biraz daha eğlenceli birine dönüşmeniz mümkün. Satürn’ün Oğlak burcuna geçişiyle mali konulardaki zorlu dönemde bitecek. Yakın çevrenizde daha güvenilir, sırdaş ve sadık insanlar olmasını isteyecek gerekirse yalnızlığı tercih edeceksiniz. Medya, basın yayın gibi alanlarda şöhretinizi garantileme yolunda çalışkan bir tutum sergileyeceksiniz.

Yeniay burcunuzda oluşuyor. Tüm yıl boyunca iyiliklerin ve güzelliklerin sizin için gerçekleşmesini sabırla beklediniz ve her yıl olduğu gibi bu yıl da Aralık sizin ayınız. Görünüşünüzü ve kişisel stilinizi yenileyecek güvenli ve kalıcı teklifleri değerlendirmelisiniz. Yaşam kaliteniz artıyor özetle..Satürn Oğlak burcuna geçtiğinde daha rahat nefes alacak, zorlu dönemin bitişiyle karamsarlıktan ve kuşkudan kurtulacaksınız. Mali konularda birikim yapmak, mülk edinmek gibi geleceğe dönük garantileri önemsemeye başlayacaksınız. Daha azına razı olmak, mütevazi ve güvenilir olmak gibi erdemler geliştirecek, özgüvenin abartılı kısımlarını fark edip daha çok önlemli davranmayı benimseyeceksiniz.

Yeniay ruhsal gelişim teknikleri ve sağlığınıza iyi gelen, huzur veren çeşitli tekniklerle tanışmanız için teşvik edecek. Değerlendirmelisiniz. Kalıcı yenilik kazandıracak bu teknik meditasyon yapabilmeyi öğrenmek gibi bir şey. Satürn burcunuza yerleştiğinde yeniden özdisiplin kazanacak ve güvenilir kişi olmanın keyfine varacaksınız. Çalışkanlığınız ve düzeninizle puan toplayacaksınız. Satürn sizi çok yormayacak. Alışkın olduğunuz ve ihtiyaç duyduğunuz disiplini yeniden kazanıp, silkelenip daha başarılı bir hayata geçiş yapacaksınız. Eklem ve kemik sisteminize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz tabii.

Yeni arkadaşlar ve eğlenceli bir yaşam getiren yeniay sorumluluk sahibi olmayı da benimsetecek. Bir idealin veya grubun, yardım derneğinin sorumluluğunu alabilirsiniz. Hayata bakışınızda değişecek. Düzeni ve disiplini sevmeyen siz tam tersine bir şekilde düzen arayacak, disiplin geliştireceksiniz. Satürn Oğlak burcuna girdiğinde biraz karamsar, biraz sezgilerden uzak ve birazda geçmişe takıntılı hissedecek, eski hataları telafi etmek için daha hırslı davranacaksınız. Ruhsal gelişim tekniklerine eğiliminiz varsa konsantrasyonunuz yükseleceği için hakkıyla meditasyon yapmayı başaracak, muhtemelen bir teknikte ilerleyeceksiniz.

Yeni bir kariyer planını hemen devreye sokun zira yeniay yeni fırsatlar yaratıyor önünüze altın tepsiyle sunuyor. Süreç kolay değil. Ciddi sorumluluklar almalı, yeni göreviniz için epey emek harcamalısınız. Satürn Oğlak burcuna geçtiğinde ihtiyacınız olan disiplini sağlayacak. İyi dostlar ve iyi öneriler sayesinde ilerleyeceksiniz. Güçlü, mantıklı, deneyimli arkadaşlar uzun süre hayatınızda güvenilir insanlar olarak yerini alacak. Yalnızlıkla da mutlu hissedecek, hayatta kalmanın değişik yollarını öğreneceksiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI