Ana SayfaAstroloji19 Kasım Haftası Burç Yorumları

19 Kasım Haftası Burç Yorumları

KOÇ

Merkür gerilemesi yakın çevrenizden kişilerin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek üzere uzun bir yolculuk veya araştırma yapmanıza neden olabilir. Ya da kardeşinize kavuşmak, iş ilişkilerini canlandırmak üzere uzun bir yolu göze almanıza. Yanlış anlamalar yolculukları ve elemanlarınızı çekilmez yapabilir. Kişileri/ olayları doğru anladığınızdan emin olmalısınız. Venüs retrosu nihayet bitti ve artık mali konularda daha avantajlı hissedebilir, karlı alışverişler yapabilirsiniz. Güneş-Jüpiter kavuşumu dolunaya eşlik edecek. Şanssızlık gibi görünen her şeyi avantajınıza çevirebilir, yeni seyahatler ve eğitimlerle, medya alanında markalaşabilirsiniz. Bilinçaltınıza öfke tohumları ekmekten kaçınıp meditatif çalışmalara yoğunlaşmalısınız.

BOĞA

Merkür gerilemesi para, aşk ve başkalarının kaynaklarını kullanmakla ilişkili alanlarda hata yapmanıza neden olabilir. Eski sevgiliye bir şans vermenize itirazım yok ama ayrılık kararı alırken yanlış anladığınızı, yanlış düşündüğünüzü veya gerçeği fark ettiğinizi düşünebiliriz. Hangisi olacağına hemen karar vermemelisiniz. Yöneticiniz Venüs artık ilerliyor yaşamınızda akıcılık kazanacak. Yine de biraz daha düşünmek isteyebilirsiniz. Piyango, telif, ikramiye gibi ek gelirler konusunda şanslı bir yıla başlıyorsunuz ve bu hafta ilk şansı yakalayacaksınız. Arkadaşlarla yaşanacak görüş ayrılıkları arayı kızdırabilir. Tepkileriniz ölçülü olsun.

İKİZLER

Yöneticiniz Merkür evlilik ve ortaklık alanınızda gerilemeye başladı. İyimserlik damarlarınıza yayılırken aniden öfkelenmek, yanlış anlamak ve yanlış düşünmek gibi eylemler hem sizi, hem başkalarını şaşırtacak. İlişkilerinizi iyileştirecek bir etki Venüs’den geliyor. Gerilemesi sona eren Venüs aşk alanınıza barış uyum ve huzur yayma çabasında olacak. Güneş-Jüpiter kavuşumu da yine evlilik, ortaklık ya da yakınlarınızla ilişkilerinizin aslında birer şans olduğunu hatırlatacak. Kariyer konusunda dikkatli olun. Yöneticilerinizin öfkesini çekebilir ve vicdan azabına dönüşecek eylemlerde bulunabilirsiniz.

YENGEÇ

Merkür iş alanınızda gerilemeye başladı ve geçmişte yaptığınız bir hatanın sonuçlarıyla yüzleşmenize, yakın çevrenizin eleştirilerine maruz kalmanıza ve içlenmenize neden olacak. Düşünce hatalarına dikkat ederseniz, duygu ve davranışlarınızı kontrol edebilirsiniz. Venüs evinizi güzelleştirmek, aile içi ilişkileri iyileştirmek konularında destekleyici olmaya başlayacak. Evle ilgili alışverişleriniz sevindirebilir. Öte yandan iş ve sağlık alanında büyük şanslar elde edebilir ve değerlendirebilirsiniz. Güneş-Jüpiter kavuşumu yeni ve yoğun bir iş temposuna evet demenizi sağlayacak. Seyahatlerde ve eğitim alanlarında dikkatli olun şiddeti yüksek olayların ortasında kalabilirsiniz

ASLAN 

Merkür gerilemesi arkadaşlarla veya ortak amaçlarınızı paylaştığınız can dostlarınızla aranıza parasal sorunların girmesine neden olabilir. Hatta bu sorunlar nedeniyle partnerinizle, çocuklarınızla aranızda açılabilir. Projeleriniz sekteye uğrayabilir. Birden fazla alanda zarar görmeye açıksınız. Dikkatli olursanız zararı elimine edebilirsiniz. Venüs yakın çevrenizle daha uyumlu olmanızı sağlayabilir artık ilerliyor. Güneş-Jüpiter kavuşumu yepyeni projeleri, yalnızsanız birden fazla hayranın ilgisini, bebek istiyorsanız sevinçli bir müjdeyi getirebilir. Aşırı ve beklenmedik masraflara dikkat ederseniz dönemin keyfini çıkarabilirsiniz.

BAŞAK 

Yöneticiniz Merkür ev ve yuva alanınızda geriliyor. Taşınma veya alım/satımlar için uygun bir dönem değil ancak geçmişte karşınıza çıkan bir fırsat yeniden çıkarsa değerlendirmelisiniz çünkü Güneş-Jüpiter kavuşumu da aynı alanda gerçekleşecek. Mülk sahibi olmak üzere yıl boyunca şansınız açık ve bu hafta çok özel bir fırsat karşınıza çıkabilir. Venüs mali avantajlar yaşamanıza yardım ediyor. Ve dolunay kariyerinizle ilgili artık işlevini yitiren şeyleri hayatınızdan çıkartmanızı sağlayabilir. Yakınlarınızın ve danışmanlarınızın öfkesini üstünüze çekmediğiniz sürece sorun yok.

TERAZİ 

Yöneticiniz Venüs burcunuzda gerilemesini sona erdirdi ve ilerlemeye başladı. Kendinizi iyi hissedecek, eski uyumlu ve diplomatik duygu durumunuzu yeniden kazanacaksınız. Merkür retrosu yakın çevre seyahatlerini bloke edebilir. Akrabalarla aranızda sorunlar yaşanabilir. Yanlış anlamaya açık olacaksınız. Öte yandan Güneş-Jüpiter kavuşumu size yepyeni ve daha rahat bir çevrede yer alma şansı sunacak. Sunumlarınız başarı getirecek ve tanınmanız kolaylaşacak.

AKREP

Venüs retrosu sona erdi ve yakınlarınızla ilişkilerinizi yeniden iyileştirme şansı kazandınız. Evlilikte ve ortaklıkta akıcı bir ilişki, geçmişin suçlamalarından kurtulmak yeni günlerde beklentileriniz olmalı. Ancak mali konularda dikkatinizi yükseltmelisiniz. Hata yapmaya açık olacağınız bir dönem yaşayacaksınız ve ay boyunca yoracak. Öte yandan yeni gelirler kazanmanız da mümkün. Üstelik bir yıl boyunca sürecek bu şansın ilk tohumları hemen bu hafta yeşermeye başlayacak. Güneş-Jüpiter kavuşumu özgüveninizi yükseltmek, evlenmek, mali gelirler kazanmak gibi bir çok olasılıktan yararlanmanızı sağlayacak.

YAY

Arkadaşlıklarda ilişkileri düzeltmek üzere adım atmak isteyeceğiniz yeni dönem başlıyor. Venüs retrosu sona erdi. Hem iş arkadaşlarınızla aranızı iyileştirebilir hem de dostluklarınızı kurtarabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa harekete geçmelisiniz. Olaylara pozitif bakacak, moralinizi yüksek tutacak ve iyileşeceksiniz. İyi bir tedavi yöntemi karşınıza çıkabilir. Güneş- Jüpiter kavuşumu bu yıl burcunuzda gerçekleşecek ve hayatın her alanında size şans dağıtacak. Ancak Merkür retrosu da bu hafta yine burcunuzda gerçekleşiyor. Dikkat dağınıklığı yaşamınızın her alanına yansıyabilir, hayatınızı zorlaştırabilir. İki kez düşünmeli, kontrollerinizi arttırmalısınız ve başkalarını yanlış anlayabileceğinizi hatırlamalısınız.

OĞLAK

Hem aşk, hem de kariyer alanınızı olumsuz etkileyen Venüs retrosu nihayet sona erdi ve ilişkilerinizi yeniden düzeltme eğilimine gireceksiniz. Yapılan yanlışlar veya geçmişe yolculuklar derin ve iz bırakan yeni ilişkilere dönüştü. Mutluluğu iliklerinizde hissetmeye başlıyorsunuz. Güneş-Jüpiter kavuşumu ruhunuza dokunacak, aydınlanma ve farkındalık kazanma gibi şanslarla içsel mutluluğu tadacaksınız. Kendinizle, geçmişinizle ilgili yanlış düşünceleri bir kenara koymalısınız. Merkür retrosu geçmişe takıntılı hissettirebilir. Yakınlarınızın sağlığı ile ilgili konularda son kararı siz vermeyin. Hata yapabilirsiniz.

KOVA

Venüs retrosunun son ermesiyle seyahatleriniz başlayabilir, eğitim alanında başarı grafiğiniz yükselebilir. Yine de gölge dönemde olduğunuzu hatırlamalısınız ve yurt dışı ilişkilerinizi canlandırmalısınız. Geçmişte bıraktığınız insanlar yeniden karşınıza çıkabilir. Bu sırada Merkür Retro harekete başladığı için eski dostlarınızın da yeniden karşınıza çıkması beklenebilir. Arkadaşlıklarda yanlış anlama eğiliminde olacak, ilişkilerinizde toleranslı davranmakta zorlanacaksınız. Güneş-Jüpiter kavuşumu yepyeni bir çevre, ideallerinizi birlikte gerçekleştireceğiniz gruplar karşınıza çıkaracak. Bu guruplarda yer almaya çalışın. Onlar geleceğe yapacağınız ne iyi yatırımdır.

BALIK

Çevreniz ve mali gelirleriniz bir süredir sevimsiz gelişmelere tanıklık etti. Aşırı ödemeler yordu. Ve artık Venüs retrosu sona erdiği için harcamak yerine kazanmak eğilimine girdiniz. Kontrolü tamamen ele alabileceksiniz. Merkür retrosu da aynı dönemde başladığı için aile, ev, evlilik, eş gibi değer yargılarınızın yüksek olduğu alanlarda hatalı düşünce ve tutumlar içine çekilebilir, ilişkilerinizi iyi tutmakta zorlanabilirsiniz. Kimseyi yanlış anlamadığınıza emin olmalısınız. Geri dönüşü zor yollara girebilirsiniz. Güneş-Jüpiter kavuşumu haftaya damgasını vuracak. Medya alanında size bu hafta  sunulacak bir şansın yansımalarını yıl boyunca ürün olarak toplamak üzere harekete geçeceksiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI