Ana SayfaAstroloji20 Mayıs Haftası Burç Yorumları

20 Mayıs Haftası Burç Yorumları

Haftaya ay Yay burcundayken başlıyoruz. Bu hafta güneş artık iletişimin burcu olan İkizler’e geçiyor. Akrep burcundaki dolunay; hafta genelini yoğun hissetmemizi sağlarken, Satürn kuzey ay düğümü karşıtlığı da bize ilerlemek için boşlukları doldurma imkanı veriyor olacak. Hafta ortasında, yengeç burcunda ilerlemekte olan Marsın Uranüs ile olumlu etkileşimi, duygusal olarak daha hızlı yol almamızı sağlayabilir. Gerçekten de mükemmel dengeli zaman. Aslında bizdeki dengesizlikler ve kayboluşlarımızı düzenliyoruz… Ayaklar yanlış durmaya alışınca, yere tam basmak zordur ya hani. Bu hafta işte adımlarımızı güçlendiriyor olacak zihnimizi hafifleterek. Alınganlıklar psikolojik baskılar yorgunluklar bu hafta dışa vurulmak istenebilir özellikle hafta sonuna doğru. Bazen bilerek bazen hayat tarafından kanarız. Güvenli mesafeye gizlenip, yakınlıklarımızı tartacağız gibi duruyor.

Koç ve Yükselen Koç

Bir ay boyunca kısa yolculukların önem kazanacağı bu hafta itibariyle; odak noktanızda seyahat planları yer alırken, ikili ilişkilerde beklenmedik çıkışlar yapabilirsiniz. Acele kararlar vermemek için aslında akılcı olduğunuz kadar, yargıların içinde yuvayı aileyi kendi mutluluğunuzu da hesaba katmalısınız. Duygularınız ifade edilmek istiyor, siz duyulmak istiyor olabilirsiniz. Hızlı yol almak, grup çalışmalarına ilişkin planlamalar yapmak ve hafta sonu artık kendinize dönmek için güzel bir hafta.   Akademik çalışmalar ya da vize işlemleri ile uğraşıyorsanız, evrak işleri biraz can sıkıcı olabilir. O yüzden dikkat!

Boğa ve Yükselen Boğa

Bir ortaklık kararı, yeni bir yapılanma güzel bir pazarlama çalışması için kolları sıvama zamanı. Bu hafta ortaklarınızla bir araya gelip önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Yayın eğitim akademik çalışmalar uzaklarla ilgili kafa karışıklıklarınız varsa, bu hafta nedenlerine ilişkin konuları görüşme imkanı bulabilirsiniz. Kaynaklarınızı maddi manevi ihtiyaçlarınızı partnerinizle konuşmak, kendinize zaman ayırmak için de olumlu. Eğer açık iletişim ve güven sizin için önemliyse, şimdi kendinizi cesurca ifade etmekten kaçınmamalısınız. Sadece abartılı olmamaya özen gösterin.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta Güneş burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca kendinizle ilgilenebilmenizi her türlü ilişkide önemli başlangıçlar için adım atmanızı destekleyen bu gökyüzü; yaşadığınız yer ile ilgili bir değişiklik için harekete geçebilir, diyete başlayabilir, beraber çalıştığınız kişilerle ilgili olumlu etkileşimler sağlayabilirsiniz. Umutlar evinizi yöneten Mars, rutinlerinizi değiştirebilmeniz için; arkadaşlarınızın da yardımını almanızı sağlıyor. Kredi ve borçlar ile ilgili konuları, ailevi krizleri çözmek, kendi ihtiyaçlarınızı gerçekten tanımlamak ve sizi zorlayan kişilere sınır çizmek için de gene olumludur. İyi ki doğdunuz!

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta kalbinizin sesini duymak için olumlu bir hafta. Çok fazla yorulduğunuzu hissedebilir ve biraz destek arayabilirsiniz. Kronikleşmiş bir mesele artık bu hafta sonuca bağlanmak üzere karşınıza çıkabilir, bir miras konusu ile ilgili bir konu, ailevi bir mesele yeniden karşınıza bu sefer sonuç için gelebilir. Uzlaşı sağlamak önemli. Büyük risklerden kaçınmalı, sağlığınızla ilgili konuları atlamamalısınız. Çalıştığınız yerde beklediğiniz bir değişim varsa bu hafta kendinizi yeni gruplar içinde bulmanız da olasıdır. Bu hafta yaşayacağınız olaylar bir şekilde kendinize itiraf etmekten kaçındığınız duyguları yüzeye çıkarabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan

Umutlarınız çiçek mi açıyor yoksa yeniden. Bu hafta itibariyle kendinizi çok daha rahat ifade ettiğinizi hissedeceksinizdir. Her şeyden önemlisi, tekrar nefes almaya başlayacaksınız. Sadece kariyeriniz ile ilgili çözüm bekleyen önemli bir mesele karşısında biraz kaderci olmak, sizi bekleyen sınırsız yeniliklere ve umulmadık olana teslim olmak faydalı diyebiliriz. Yeteneklerinize ve yetkinlerinize sahip çıkmalı, inandıklarınızı savunmalısınız öte yandan. Özetle denge. Topluma yansıyan yüzünüzde yer alan iyicil gezegen Venüs, bunu mümkün kılabilir ancak büyük risklerden kaçınmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak

Eğitim ve uzmanlıklarınızla ilgili kendinizi sınadığınız kendinize biraz dönmek ve yalnız zaman geçirmek isteyebileceğiniz bir haftadasınız. Fakat bu mental gerginliği özel ilişkilerinize yansıtmamaya özen göstermek gerek. Hafta başında aile ilişkileri bir takım dedikodular belki arkanızdan dönen oyunlar çalışma ortamınızda kulağınıza çalınabilir. Dışarıda yarattığınız izlenimle ilgili kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızı ciddiye alırken buna ilişkin olası bir eleştiri can sıkıcı olabilir. Risk aldığınız bir konu, kendinizden feragat ettiğiniz bir meseleye daha geniş bir perspektiften bakma zamanındasınız özetle.

Terazi ve Yükselen Terazi

Nihayet sizler içinde biraz rahatlama tatile çıkma araştırma ruhunuzu besleme biraz dinlenme zamanı başlıyor. Güneş felsefeler evinizde parlarken; hayallerinize ve gelecek hedeflerinize ilişkin sorgulamak, gelecek planları bu haftayı meşgul edebilir. Bütçeniz ile ilgili bazı realiteler de gündeme ağırlığını koymuşken, sağlığınızı ve/veya çalışma koşullarınızı yeniden değerlendirmek gerekebilir. Yaşadığınız yer de bir değişim zamanı artık kaçınılmaz olabilir ya da aile içinde yeni bir sorumluluk kafanızı karıştırabilir. Hafta sonu kafanız daha karışmadan, kaynak analizinizi doğru yapmanızı tavsiye ederim.

Akrep ve Yükselen Akrep

Nasılsınız? Burcunuzda meydana gelen dolunay hayatınızda kendinize ilişkin önemli bir sorgulama yaratmış olsa gerek. Yönetici gezegeniniz yengeç burcund; yaşam stilinizi ve sağlığınız ile ilgili yapmanız gerekenlere bu hafta açıklık getirirken, beklenmedik yerden gelen yapıcı destekler, kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş dedirten nitelikte olabilir. Halledilmesi gereken günlük meselelere karşılık bir yandan da ilerlemeniz gereken hedef için odağınızı bozmamalısınız. Kriz çözmeyi ne kadar iyi becerdiğiniz hayallerinize ne kadar bağlı olduğunuzla doğru orantılı olabilir.

Yay ve Yükselen Yay

Elde olmayan durumlardan doğan krizleri çözüme kavuşturmak bazen daha zordur. Ama neyi ne kadar kontrol edebiliyoruz ki? Umut etmeyi hiçbir zaman bırakmayan güzel yaylar; bu hafta ben olabilmek için, biz olabilmeyi becermek zorunda kalabilir, bir meseleye samimi olarak tümüyle kalbinizi açmak zorunda kalabilirsiniz. Üstelik bunun gene sizin iyiliğiniz için yaptığınızı biliyor olacaksınız. Evren size zoraki hiçbir şeyi; samimi olarak yakıştırmıyor. Daha ne olsun. Güzel teklifler olumlu ilişkiler geliştirmek için güzel bir faz başlıyor, öyleyse sahip olduklarınızı parlatma, plan yapma zamanı!

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Haftaya sakince başlayın. Biraz huzur bulun içinizde, tartın dostu düşmanı hissedin iyice, dua ve meditasyonda kalın biraz. Bu hafta her şey zira biraz fazla güvenliğinizi tehdit altında hissetmenize yol açabilir. İletişiminizdeki dinamizmin kırıcı olmaması adına bütünü düşünerek yaklaşım sergilemeniz muhtemel. Derinde bir yerde hayallerinizin başka bir boyutta olduğunu fark etmis olabilir ve oraya nasıl varabileceğinizin hesabını çoktan yapmaya başlamış olabilirsiniz. Önce kökteki yarayı bulma ve oradan doğma zamanı. Kendinize inanın, ona göre ilişkileri yeniden yapılandırmaya ve daha büyük bir sevginin sizi sarmasına müsaade edin.

Kova ve Yükselen Kova

Beklenen kariyer haberleri, hesaba katılmayan yoğun aile ilişkileri arasında sosyal çevre ve arkadaşlarınızla olmak günün stresini atmak için iyi olabilir. Hızlanan temponuza adapte olmanız biraz zaman alabilir. İçinde olduğunuz ortamdan farklı bir noktaya geçmiş, farklı bir boyuttaymışsınız gibi hissedebilirsiniz.  Sağlıklı olmak, huzurlu olmak, aslında nefes aldığınız anda kendinizi iyi hissetmek için, kendinizden sakladığınız derin sır görülmek isteyebilir bu hafta. Güzel bir ilişki, ruhunuza iyi gelecek yaratıcı faaliyetler ya da hoşlandığınız o kişi… belki de aradığınız ışığı tutuyor olacak.

Balık ve Yükselen Balık

Abartılı duyguların zirvesinden usulca inmeye başlayan ruhunuzu, iletişim tarzınıza ilişkin belki biraz düşünebileceğiniz, ailevi ilişkileri, kariyerinizi, hayatınızda aslında değerli ve umarsızca keyifli hissettiren pek çok şeyi sorgulayabilirsiniz. Hayallerinize, uzun dönem planlarınıza baktığınız zaman, meselenin ciddiyetini kavrayabilir, sizi neyin mutlu ettiğine ilişkin daha ciddi bir eylem planı gerektiğini görebilirsiniz. İkili ilişkileriniz yaşadığınız yer belki kendi karakteriniz, bizzat kendiniz belki de bir değişim istiyor. Sizi sınırlandıran, aşağı çeken şey nedir? Umutların önüne engel, bencilliklerle yüzleşme vakti…

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI