Ana SayfaModa2016 Yılında Ünlülerin Galalarda ve Kırmızı Halıda Giydikleri Elbiseler

2016 Yılında Ünlülerin Galalarda ve Kırmızı Halıda Giydikleri Elbiseler

Bella Hadid, GQ Men Of The Year (Yılın Erkekleri) Ödülleri 2016 gecesine, Jason Wu for Boss elbisesiyle katılarak herkesi büyülemişti.

Bu yıl Divorce dizisi ile karşımıza çıkan Sarah Jessica Parker, Divorce'un New York ön gösterimine, yapay elmaslı Dolce & Gabbana elbisesiyle katıldı.

İngiliz model Lily Donaldson, Evening Standard Tiyatro Ödül Törenine Burberry imzası taşıyan siyah elbisesi ve Christian Louboutin ayakkabılarıyla katılmıştı. 

5 Aralık 2016'da düzenlenen, The Fashion Awards 2016'da Uluslararası Model Ödülünü kazanan Gigi Hadid iki parçadan oluşan, Atelier Versace imzalı tulum elbisesi ile göz kamaştırmıştı.

Cara Delevingne, 2016 Glamour Yılın Kadınları ödül gecesine, Elie Saab imzalı siyah transpara elbiseyle katılmıştı.

Lily Donaldson, The Fashion Awards 2016'ya Burberry'nin kendisi için özel tasarlanan elbisesi ile katıldı.

69. BAFTA Ödül Töreninde, Yükselen Yıldız Ödülünü alan Dakota Johnson'ın tercihi V kesim göğüs dekolteli Dior elbise olmuştu.

2016 Oscar Ödül Töreninde, En İyi Özgün Şarkı dalında aday olan Lady Gaga, Brandon Maxwell imzalı tulum elbisesiyle herkesi kendine hayran bırakmıştı.

Met Galası 2016'da Emma Watson, Calvin Klein ve Eco Age'in iş birliğiyle tasarlanan geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılan çevre dostu elbise ile katılmıştı.

Madonna, 2016 Met Galasına, Givenchy tasarımı elbiseyle katılmıştı.

Jennifer Lawrence, X-Men Apocalypse Galasında, Dior Couture elbise tercih etmişti.

69. Cannes Film Festivalin'in açılışında izlenen Cafe Society filminin yıldızlarından Blake Lively, festivalin 4. gününde Atelier Versace imzalı elbisesiyle katılmıştı.

69. Cannes Film Festivaline, Kendall Jenner, Roberto Cavalli imzalı elbisesiyle katılmıştı.

Kim Kardashian, 69. Cannes Film Festivaline, Lan Yu tasarımı kristallerle kaplı elbisesiyle katılmıştı.

AMFAR Sinema AIDS'e Karşı Gecesi Galasına katılan Heidi Klum'un elbisesi Atelier Versace imzası taşıyor.

69. Cannes Film Festivalinde Jüri Koltuğuna oturan Kirsten Dunst, kapanış seremonisinde Valentino imzalı elbisesiyle dikkat çekmişti.

Kendisinin de rol aldığı, Mechanic: Resurrection Filminin Galasına katılan Jessica Alba, Straplez çiçek desenli Dolce & Gabbana imzalı elbisesi ile katıldı.

2016 MTV Müzik Ödüllerinde Yılın Müzik Klibi Ödülü'nü alan Beyoncé'nin üzerinde, Francesco Scognamiglio imzalı elbise ve toplamı 13 Milyon Dolar değerindeki Lorraine Schwartz markalı takıları vardı.

MTV Music Awards 2016'da Rihanna, Michael Jackson Video Vanguard Award'ı o zamanlar erkek arkadaşı olan Drake'ten teslim alırken üzerinde Alexandre Vauthier imzalı elbise taşıyordu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI