Ana SayfaYaşam2018 Eylül Festival ve Etkinlikleri

2018 Eylül Festival ve Etkinlikleri

İstanbul Coffee Festival beşinci yılında kahveseverleri 20-23 Eylül arası Küçükçiftlik Parkt'ta ağırlayacak. 

Her yıl Limits Off’la 3 şehre uzanan festival bu yıl da kapanışını İstanbul’da yapıyor. 15- 16 Eylül’de Garden Fiesta’da gerçekleşecek festival, müzikseverleri coşturmaya hazırlanıyor.  Abstraxion, El Mundo, Stavroz gibi 34 önemli DJ ve müzisyenin kabinde unutulmaz performanslara imza atmaya hazırlandığı Chill-Out’ta birbirinden keyifli aktiviteler de katılımcıları bekliyor.

20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 13. kez gerçekleşecek olan Contemporary Istanbul, bölge galerilerinin yanı sıra Avrupa, Amerika ve Asya’nın en önemli galerilerini, sanatçılarını ve koleksiyonerlerini de bir araya getirerek İstanbul’u geniş bir sanat izleyicisi kitlesinin odak noktası yapacak.

Bölgesel karakterinden aldığı güçle Orta Doğu, Balkanlar, Kafkasya ve Doğu Akdeniz ülkeleri ile beraber Avrupa ve Amerika'ya uzanan Contemporary Istanbul, tüm dünyaya hitap eden bir çağdaş sanat fuarı konumunda yer alıyor.

Kültür festivali" "Fizy İstanbul Müzik Haftası", 18-23 Eylül'de Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek. Ayhan Sicimoğlu, Bülent Ortaçgil, MFÖ gibi isimlerin yanı sıra Alper Erözer, Athena, Baran Bayraktar, Bengü, Ece Seçkin, Edis, Emre Altuğ, Gökcan Sanlıman, Kalben, Kenan Doğulu, mor ve ötesi, Nil Karaibrahimgil, Ömür Gedik, Simge Sağın, Teoman ve Tuna Kiremitçi gibi isimler müzikseverlerle buluşacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI