Ana SayfaYaşam2018'e Damgasını Vuracak Filmler

2018’e Damgasını Vuracak Filmler

Yok Oluş
Hem Time’s Up kampanyasının katılımcısı olup(tacizle mücadele etmek için kurulan kampanya) hem de anne olan Natalie Portmanın filmlerde oynamaya nasıl zamanı kalıyor diye düşünebilirsiniz. Biz de bilmiyoruz ama her şeye yetiştiği kesin. Bu filmde de eşinden haber alamayan bir biyoloğu oynuyor. Bir psikolog, antropolog ve araştırmacıyla birlikte teknolojiden tamamen uzak X bölgesine doğru yolculuğa çıkar. Umduklarından çok daha fazla şey bulacaklardır. Ne bulacaklarını merak ediyorsanız 22 şubatta sinema koltuklarında yerinizi almanızı öneririz.

Kızıl Serçe 

2017’de sesi soluğu çıkmayan başarılı oyuncu Jennifer Lawrence 2018’de adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Film Jason Matthews’in aynı adlı romanından uyarlanmış. Türüyse gerilim ve casusluk. Başrol oyuncusu Jennifer bu sefer Rus ajanı olarak karşımıza çıkacak. Fazla spoiler vermek istemiyoruz 2 martta beyaz perdede izleyin ve görün.

Ocean’s 8 

Bu Ocean’s 8 diğerlerinden farklı çünkü bu sefer sadece kadın oyunculardan oluşuyor. Filmdeki kadroyu öğrenince filmin haziran ayında vizyona gireceği için üzüleceksiniz. Filmde Sandra Bullock, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Mindy Kaling ve sürpriz isim Rihanna yer alacak. Kadın suçluları oynayacak bu yetenekli isimler MET Ball galasını soyma planları yapan suçluları canlandıracaklar. 

İnanılmaz Aile 2

Ve favori animasyon filmlerimizden biri olan İnanılmaz Aile 14 yıl sonra tekrar bizlerle. Uzun bir aradan sonra dünyayı yeniden kurtaracaklar. 14 yıl önce bıraktığımız bebek Jack-Jack az da olsa büyümüş. Fakat süper güçlerini kontrol edemiyor. Bu yüzden yardımına babası koşuyor. Elastik kızımız Helen ise dünyayı kurtarmakla meşgul. Bakalım daha neler olacak.

Mamma Mia: Yeniden Başlıyoruz

Tadına doyamadığımız müzikal 20 temmuzda bizlerle. Sanırım daha önce severek izlediğimiz şeylere yeniden kavuşuyoruz. Filme dönersek yine Amanda Seyfried Sophie rolünde ve Meryl Streep, Donna rolünde. Sofie bu sefer annesi Donna’nın geçmişi hakkında daha çok şey öğreniyor. Bu arada Sophie’nin hamile olduğunu söylemiş miydik?

Fındıkkıran Ve Dört Diyar 

Fındıkkıranın yeni versiyonunu görmek için sabırsızlanıyoruz. Alice Harikalar tadındaki bu film size görsel bir şölen sunacak. Kendinizi sinema salonundan başka diyarlarda dolaşırken bulabilirsiniz. Keira Knightley, Morgan Freeman, Mackenzie Foy ve Helen Mirren gibi başarılı oyuncularıyla 2 kasımda bizlerle. 

Birçok başarılı filme imza atan Oscarlı oyuncu Natalie Portman bu filmde de eşinden haber alamayan bir biyoloğu oynuyor. Bir psikolog, antropolog ve araştırmacıyla birlikte teknolojiden tamamen uzak X bölgesine doğru yolculuğa çıkar. Umduklarından çok daha fazla şey bulacaklardır. Ne bulacaklarını merak ediyorsanız 22 şubatta sinema koltuklarında yerinizi almanızı öneririz.

2017'de sesi soluğu çıkmayan başarılı oyuncu Jennifer Lawrence 2018'de adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Film Jason Matthews'in aynı adlı romanından uyarlanmış. Türüyse gerilim ve casusluk. Başrol oyuncusu Jennifer bu sefer Rus ajanı olarak karşımıza çıkacak. Fazla spoiler vermek istemiyoruz 2 martta beyaz perdede izleyin ve görün.

Bu Ocean's 8 diğerlerinden farklı çünkü bu sefer sadece kadın oyunculardan oluşuyor. Filmdeki kadroyu öğrenince filmin haziran ayında vizyona gireceği için üzüleceksiniz. Filmde Sandra Bullock, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Mindy Kaling ve sürpriz isim Rihanna yer alacak. Kadın suçluları oynayacak bu yetenekli isimler MET Ball galasını soyma planları yapan suçluları canlandıracaklar. 

Ve favori animasyon filmlerimizden biri olan İnanılmaz Aile 14 yıl sonra tekrar bizlerle. Uzun bir aradan sonra dünyayı yeniden kurtaracaklar. 14 yıl önce bıraktığımız bebek Jack-Jack az da olsa büyümüş. Fakat süper güçlerini kontrol edemiyor. Bu yüzden yardımına babası koşuyor. Elastik kızımız Helen ise dünyayı kurtarmakla meşgul. Bakalım daha neler olacak.
 

Tadına doyamadığımız müzikal 20 temmuzda bizlerle. Sanırım daha önce severek izlediğimiz şeylere yeniden kavuşuyoruz. Filme dönersek yine Amanda Seyfried ,Sophie rolünde ve Meryl Streep, Donna rolünde. Sofie bu sefer annesi Donna'nın geçmişi hakkında daha çok şey öğreniyor. Bu arada Sophie'nin hamile olduğunu söylemiş miydik?

Fındıkkıranın yeni versiyonunu görmek için sabırsızlanıyoruz. Alice Harikalar Diyarı tadındaki bu film size görsel bir şölen sunacak. Kendinizi sinema salonundan başka diyarlarda dolaşırken bulabilirsiniz. Keira Knightley, Morgan Freeman, Mackenzie Foy ve Helen Mirren gibi başarılı oyuncularıyla 2 kasımda bizlerle. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI