Ana SayfaModa2020'de Her Yerde Göreceğimiz Denim Trendleri

2020’de Her Yerde Göreceğimiz Denim Trendleri

2020’de pek çok alanda olduğu gibi denim trendlerinde de sıra dışı yenilikler bizi bekliyor. Skinny Jean’lerimizi şimdilik rafa kaldırıyor; kendimizi 2020’de öne çıkacak, 70’ler ve 90’ları baz alan denim trendlerinin kollarına bırakıyoruz!

Canadian Tuxedo

Kanada smokini denen "denim üstüne denim üstüne denim" giyme trendi, Celine'den Brandon Maxwell'e, pek çok ünlü markanın 2020 koleksiyonunda yer alıyordu. 2020, bu trendi sokağa taşımak için harika bir yıl olabilir. 

Mini Denim Elbiseler

Bir kaç yıldır gündemimizde olan mini denim elbiseler bu yıl da etkisini sürdürecek. 

Önden Düğmeli Jean Pantolonlar

2020 podyumlarında sıkça gördüğümüz bu trend, paper-bag jean modellerinden skinny olanlarına dek tüm denim pantolonları ele geçirecek!

Bermuda Şortlar  

Chanel podyumunda gördüğümüzden beri aklımıza olan bu bermuda şortları farklı parçalarla kombinleyerek herkesi şaşırtın!

Midi Etekler

Bir kaç sezondur arka koltuğa geçen bu trend, bu sezon yeniden sürücü koltuğunda. Stella McCartney podyumundaki gibi blazer ceketlerle kullanabilirsiniz. 

Bootcut Jean Pantolonlar

Slip elbiseler ya da küçük omuz çantaları gibi; bu jean trendi de 90'lardan tüm sezonu ele geçirmek üzere geldi. Celine podyumunda da gördüğümüz bu trend; rahatlığı ve her kombine yakışmasıyla da öne çıkıyor. 

Slouchy Salopetler

2019 işçi tulumlarının yılıydı, 2020 ise daha bol kesime sahip, oversize salopetlerin yılı olacak. Isabel Marant podyumunda da gördüğümüz bu trendi uygulamak için sabırsızlanıyoruz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI