Ana SayfaModa2020'de Her Yerde Göreceğimiz Tasarımcı Çantaları

2020’de Her Yerde Göreceğimiz Tasarımcı Çantaları

Yeni yıl, yepyeni trendleri de beraberinde getirdi. Tabii bundan aksesuarlar; özellikle çanta trendleri de etkileniyor. 2020’de çok daha eğlenceli ve kullanışı çanta trendlerini göreceğiz. İşte 2020’de her yerde göreceğimiz tasarımcı çantaları…

Celine: Teen Triomphe

Céline'in bu yeni çantası; aslında markanın kurucusu Céline Vipiana'nın 1971'de tasarladığı orijinal logoyu taşıyor. Şimdiye dek Angelina Jolie ve Lucy Boynton başta olmak üzere pek çok ünlü yıldızda gördük.

Fotoğraf: JOY MONTGOMERY

Nanushka: Anja

Budapeşte merkezli marka Nanushka; kısa sürede Instagram'ın yıldızı oldu bile. 2020'de ise vegan deri, kruvasan şekilli bu omuz çantası ile rüyalarımızı süsleyecek. 

Khaite Tote

Katie Holmes'un şimdiden hayallerimizi süsleyen o örgü hırka ve sütyen takımının da ardındaki marka olan Kaite; 2020'de bu çanta ile daha da çok konuşulacak. 

Fotoğraf: LOULOUDESAISON

Gucci: 1955 Bag

At gemi detaylı bu klasik, modaevinin ikonik deseni ve klasik silüetiyle birleşerek 2020 yazının hitlerinden biri olmaya hazırlanıyor.

Fotoğraf: MARIA BERNAD

The Row: Banana Bag

Bu "muz çanta"yı ilk olarak The Row'un S/S 19 koleksiyonunda görmüştük. Sonrasında ise kısa sürede influencer ve yıldızların gözdesi haline geldi. 

Fotoğraf: STACEY DOOLEY

Simone Rocha: Pearl Bag

Henüz çıkmadan en çok sipariş verilen çantalardan biri olan bu inci tasarımı; özellikle 2020 yazında her yerde göreceğimize eminiz!

Alexander McQueen: The Story

Aralık 2019'un başlarında çıkan bu çapraz askılı çantayı şimdiden Kaia Gerber ve Selena Gomez'in omzunda gördük bile. 

Bottega Veneta: BV Jodie

2019'da aksesuar konusunda lider konumundaki Balenciaga; 2020'de de bu iddiasını sürdürecek gibi duruyor. Jodie çanta tasarımıyla şimdiden kalbimizi çaldı bile.

Fotoğraf: HAND IN FIRE

Chanel: 19 Bag

Adını geçtiğimiz yıl çıkması nedeniyle 2019'dan alan bu Chanel çanta, 2020 için de pek çok şey vaat ediyor. Kapitone detayları Chanel'in klasik 2.55 tasarımını hatırlatsa da; 19 kalın chunky zincir tasarımıyla ondan ayrılıyor. 

Fotoğraf: LUCY WILLIAMS

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI