Ana SayfaModa2021 Babalar Günü İçin En İyi Hediye Önerileri

2021 Babalar Günü İçin En İyi Hediye Önerileri

STİL SAHİBİ BABALARA ÖZEL HEDİYELER DUCATI BY ARZUM’DA

Ducati by Arzum, her yıl olduğu gibi bu yıl da Babalar Günü'nde stil sahibi babaların yanında! Efsane Ducati motosikletlerinin gücünden ve performansından ilham alan,   renklerinin yanı sıra tasarımlarıyla da göz kamaştıran Ducati by Arzum Bakım Setleri tüm babaların ilk tercihi oluyor. Farklı alternatifleriyle her babanın tercihine uygun seçenekler sunan Ducati by Arzum, özgün stiliyle bakımlı olmaktan haz duyan babaların vazgeçilmezi oluyor. 

 

DUCATI BY ARZUM RACE ERKEK BAKIM SETİ 

Ducati By Arzum Race Erkek Bakım Seti Babalar Günü’nde bakımlı olmaktan vazgeçmeyen  babalar için tasarlandı. Ducati By Arzum Race Erkek Bakım Seti, sahip olduğu geniş aksesuar yelpazesiyle sakal ve saç traşının yanı sıra mükemmel dokunuşlarıyla tüm vücutta etkili bir bakım sağlıyor. Kendi stilini yaratmak isteyen babaların favorisi olan set, pratik kullanım özelliği, zengin aksesuar seçeneği ve kolay taşınabilir oluşuyla günlük yaşamda babaların tercihi. 

  

DUCATI BY ARZUM CIRCUIT ERKEK BAKIM SETİ 

Ducati By Arzum’un stil sahibi babalara önerisi Circuit Erkek Bakım Seti, sahip olduğu 13 farklı aksesuar seçeneğiyle tüm vücutta hızlı ve kolay tıraş imkanı sunuyor. Yüz ve vücuda özel tasarlanmış aksesuarlar cildi tahriş etmeden tüm bölgelerde tam bir bakım sağlıyor. Ducati by Arzum Circuit Erkek Bakım Seti, stil sahibi tüm babaların ihtiyaç duyduğu kişisel bakımı kolayca sağlayarak mükemmel sonuçları keyifle deneyimlemelerine fırsat sunuyor. Pratik kullanım özelliği, zengin aksesuar seçeneği ve kolay taşınabilir oluşuyla günlük yaşamda tarzını konuşturan tüm babaların tercihi Ducati by Arzum Circuit Erkek Bakım Seti.

                                                                                      

DUCATI BY ARZUM GEARBOX ERKEK BAKIM SETİ

Babalar Günü’nde stiliyle göz kamaştıran babaların tercihi Ducati By Arzum Gearbox Erkek Bakım Seti, yüz ve tüm vücutta etkili mükemmel bir kişisel bakım deneyimi sunuyor. Sahip olduğu aksesuarlarla maksimum hassasiyet sunan ve cildi tahriş etmeden bakımını yapan   Ducati By Arzum Gearbox Erkek Bakım Seti, pratik kullanım özelliği, zengin aksesuar seçeneği ve kolay taşınabilir oluşuyla günlük yaşamda babanızın vazgeçilmezi olmaya aday. 

 

DUCATI BY ARZUM WARM UP ERKEK BAKIM SETİ 

Ducati By Arzum’un stil sahibi babalara özel geliştirdiği Ducati By Arzum Warm Up Erkek Bakım Seti, Babalar Günü için ideal bir seçenek. Günlük bakımına özen gösteren babalara pratik çözümler sunan set tüm yüz bölgesinde etkili bir bakım sağlayarak mükemmel bir tıraş keyfi yaşatıyor. Pratik kullanım özelliği, zengin aksesuar seçeneği ve kolay taşınabilir oluşuyla günlük yaşamda babaların ilk tercihi tercihi Ducati by Arzum Warm Up Erkek Bakım Seti. 

Vichy Bakım Ürünleriyle Babaların Yanında

Doğal içeriklerden oluşan güçlü ve etkili formüller sunan Vichy, Babalar Günü'nde bakımına önem veren babaları unutmuyor. Sağlıklı saçlara kavuşmanın öneminin sağlıklı saç derisinden geçtiğine inanan Vichy, dermatolojik kontrol altında hazırladığı Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuan ve Vichy Dercos Energisant Şampuan ile hem kepek problemi hem de saç dökülmesi için etkili çözümler sunuyor. Cilt bakımına önem veren babalar için ise Mineral 89, ideal bir nemlendirici olarak öne çıkıyor.

 

Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuan

Kepek ve kaşıntı sorunu yaşayanlar için özel olarak geliştirilmiş Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan, ilk kullanımdan itibaren kepek görünümünü azaltıyor. Normal-yağlı, kuru ve hassas saç tipleri için olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunan ürün, gözle görünür kepeği %100'e kadar gidermeye* ve 6 haftaya kadar yeni kepek oluşumunu engellemeye** yardımcı oluyor. Dermatolojik kontrol altında etkinliği klinik olarak kanıtlanan Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan, kaşıntı hissini azaltmaya yardımcı oluyor. Mikrobiyom dengesinin korunmasına yardımcı olan Selenyum DS teknolojisi ile geliştirilen Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan ile saç derisi temizlenmiş ve arınmış hissediliyor.
 

Vichy Dercos Energisant Şampuan

Saç dökülmesine karşı patentli Aminexil molekülü içeren Vichy Dercos Energisant Şampuan, koparak saç dökülmelerine karşı etkilidir. Saçları güçlendirip kökten uca canlılık katarken, saçların güçlü ve canlı hissedilmesini sağlar. Vichy Dercos Energisant Şampuan; hipoalerjenik formülü ile dökülme problemi yaşayan saçlarda sık kullanıma uygundur.
 

Mineral 89 ile babaların da cildi artık nemli ve güçlü!

Sağlıkla ışıldayan bir cilt babanızın da hakkı! İsmini içeriğindeki %89 oranındaki Vichy Mineralli Volkanik Suyu’ndan alan Mineral 89, doğal kaynaklı hyalüronik asit içeriyor. Hyalüronik asit ile cilde nem verirken, volkanik su ile cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor; böylece daha nemli, daha güçlü ve canlı bir cilt görünümü sağlıyor. Minimalist formülü ile hassas ciltlerin kullanımına da uygun olan Mineral 89, erkekler için harika bir hafif nemlendirici seçeneği sunuyor.

BABALARA EN ÖZEL CİLT BAKIM HEDİYELERİ NUXE’TEN

Babalar Günü’nde babanızın ihtiyacı olan tüm bakım ürünleri NUXE Men serisinde buluşuyor. Gücünü ağaç özlerindeki aktif içeriklerden alan seri, yaşlanma karşıtı özel formüllü krem ve göz çevresi bakım kremiyle beraber duştan tıraşa geniş bir yelpaze sunuyor.

Nuxe Men serisinin çok amaçlı ürünleri, tek ürünle birden fazla ihtiyaca cevap verecek şekilde geliştirildi. Az ürünle kapsamlı bir bakımın deneyimini yaşayabilmeleri için babanızı  NUXE Men ile tanıştırmaya ne dersiniz?

Ecoplas’ın Babalar Günü Hediyesi Royal Breed’ten!

Otomotiv sektörüne yüksek kalitede plastik parçalar ve elektronik sistemler üreten Ecoplas,  çalışanlarına verdiği değer ile öne çıkıyor. İş motivasyonu ve sosyal sorumluluk alanında örnek gösterilen ve bu alanda uluslararası ödüller alan şirket bu yıl çalışanlarına Babalar Günü öncesinde Royal Breed’ten kişiye özel tasarım gömlek hediye edecek.
 

Küresel pandemi, bireyler üzerinde benzeri görülmemiş bir izolasyon duygusu ve gelecek kaygısı oluşturuyor. Ekonominin çarkları eskisinden daha zor dönerken içinde bulunduğumuz koşullarda büyük şirketlerin amacı, özel günlerde dayanışma ve birlik duygusunu hissettirerek çalışanların motivasyonunu canlı tutmak. Tam da bu noktada devreye kurumsal hediyeler giriyor. Royal Breed Genel Müdürü Murat Genç’e göre, 2021 yılında kurumsal hediye seçimindeki en önemli nokta, kişiye kendini özel ve değerli hissettirirken şirkete de uygun maliyetler sunabilmesi…

20 yıldır binlerce şirkete kurumsal hediye alanında en etkin çözümleri sunarak alanında tanınan ve beğenilen Royal Breed, bu yıl Babalar Günü için Ecoplas Otomotiv Sanayi şirketine özel büyük bir projeye başladı. Otomotiv sektörünün yakından tanıdığı Ecoplas, ihracat ve çalışan istihdamı açısından -İstanbul Sanayi Odası/ İSO tarafından yapılan sıralamaya göre- Türkiye’nin en büyük 1000 şirketinden biri… Dünyanın en çok tercih edilen otomobil markaları için yüksek kalitede plastik ürünler ve elektronik sistemler üreten Ecoplas, ekonomik ve çevre dostu ürünler sunuyor. Şirket, plastik enjeksiyon, tampon baskı, farklı alt parça montaj operasyonları ve boya gibi farklı üretim prosesleri ile otomotiv endüstrisi için iç ve dış parçalar üretmekte.
 

Ecoplas, kurulduğu 2007 yılından bu yana müşterileri, çalışanları ve toplum genelinde pek çok sosyal sorumluluk projesi ve destekleyici kampanyaya imza attı. Gebze Organize Sanayi ve Sakarya Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan 2 fabrikasında üretim yapan şirket, pek çok uluslararası ödülün de sahibi… Toyota’nın tedarikçisi olarak tanınan işletme, pek çok açıdan benzersiz zorluklar yaşanan 2020 yılında, “İş dünyasının Oscarları” olarak kabul edilen Stevie Awards ödül programında önemli bir başarı kazandı. Covid döneminde işveren olarak hayata geçirdiği uygulamalar ve yüz siperliği üretimi ile Most Valuable Employer – EMEA  (En Değerli İşveren) kategorisinde Bronz; çalışma ortamının yeni koşullara göre yeniden düzenlenmesine eğilen Most Innovative Workplace Redesign kategorisinde ise Altın ödüle layık görüldü.
 

2021 yılında da sosyal sorumluluk etkinliklerini sürdüren Ecoplas Otomotiv Sanayi şirketi,  bu yıl Babalar Günü hediyeleri için Royal Breed ile anlaştı.  Şirket içi aktivitelerine daima önem veren Ecoplas, Anneler Günü, Ramazan ayı ve bayram gibi özel zamanları, topluma katkı sunabilmek ve çalışanlarına hak ettikleri değeri gösterebilmek açısından bir fırsat olarak görüyor. 2007 yılında kurulan şirket bu yıl Babalar Günü için, Sakarya ve Gebze’deki fabrikalarında çalışan babalara, kendi seçtikleri kumaş ve tasarımlar ile kişiye özel hazırlanan gömlek ve maskelerden oluşan şık bir hediye verecek.

 

Pandemi nedeniyle, iş dünyasında pek çok çalışan kendini yalnız bırakılmış, maddi ve manevi olarak desteklenmemiş hissederken, Ecoplas Otomotiv Sanayi şirketinde çalışan babalar, fabrika içinde açılan Royal Breed standını ziyaret ederek istedikleri gömleği seçme şansına sahip. Genellikle Anneler Günü, Sevgililer Günü ya da karne hediyesi gibi özel gündemler nedeniyle sevdiklerine hediye arayan Ecoplaslı Beyler, şirket yönetiminin bu kez kendilerini şımartan bir jest yapmasından oldukça memnun görünüyor.

Smokin Sihirbazı Levon Kordonciyan Şıklığını Günlük Hayatınıza Taşıyın

Düğünlerin baş rolü damatların, aile ferdi erkeklerin, gelin ve damadın yakın arkadaşlarının davetlerdeki tercihi olan Levon Kordonciyan şıklığını artık günün her anında yaşamak mümkün. Babalar Günü hediyeleriyle bu şıklığa ilk adımı atabilirsiniz.

Dört nesildir terzilik yapan Kordonciyan Ailesi’nin dördüncü kuşak torunu Levon Kordonciyan, Oscar törenleri, galalar, siyasi yemin törenleri ve resepsiyonlar, özel geceler ve düğünler gibi birçok davet için diktiği smokinlerle dededen toruna tüm aileyi kuşaktan kuşağa giydiriyor.

Vücut yapılarına uygun şekilde dikilen smokin ve takım elbiselerin yanı sıra özel dikim gömlekler, renkli mendiller, kol düğmeleri, kravat ve papyon modelleriyle baştan sona şıklığınızı tamamlayacak aksesuarlar sunan Levon Kordonciyan’da sportif babalar için renkli askılar, eğlenceli kravat modelleri gibi her zevke hitap edecek seçenekler bulmak mümkün.

Yapısı ve dikişi itibariyle buruşmayan gömlekler, her fotoğrafta şık görünebileceğiniz özel dikim takım elbiseler iş hayatında büyük konfor sağlayacak parçalar olarak öne çıkıyor.

Siz de bu babalar günü için hediye alışverişinizde her erkeğin gardırobunun klasiği haline gelen Levon Kordonciyan tasarımlarına göz atmayı unutmayın.

BABALARI ANLAYAN TEKNOLOJİ FAKİR’DE

“Sizi anlayan teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte’nin, kişisel bakım kategorisinde ön plana çıkan Fakir Execute 2Blade, 15 farklı başlığıyla tüm ihtiyacı karşılayarak, babaların en büyük yardımcısı oluyor.

Bir erkeğin ihtiyaç duyabileceği her şeyin tek bir üründe toplandığı Fakir Execute 2Blade, farklı bölgelere hitap eden 15 başlığı ile tepeden tırnağa bakım sağlıyor. Sakal tıraşını en iyi şekilde olmak, saçını kısaltmak ya da farklı bir stile kavuşturmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayan Fakir Execute 2Blade, özel kaplama, paslanmaz çelik malzemelerle üretilen parçaları ile kişisel bakımın her ihtiyacına cevap veriyor. Ergonomik oluşu, rahat kavrama ve manevra özellikleriyle zaman tasarrufu sağlıyor. 

Farklı bölgelere hitap eden başlıkları sayesinde hijyenik kullanım olanağı sağlarken, maliyet tasarrufu da kazandırıyor. Kulak, kaş ve burun gibi ince noktalara kolayca erişim sağlayan Fakir Execute 2Blade, kişisel bakımı mükemmelleştirirken babaların hayatı kolaylaşıyor. 

Paslanmaz çelik başlıkları sayesinde ıslak ve kuru kullanıma uygun olan Fakir Execute 2Blade, şık tasarımı, 1 saat bitmeyen şarj kapasitesi ve USB şarj girişi sayesinde powerbank, laptop gibi cihazlarla şarj olabilme özelliğine sahip. Fakir Execute 2Blade, son teknoloji yüksek performans özelliği ile erkeklere kullanım kolaylığı sağlıyor.

Atilla Mutlu’dan Babalar Günü hediye önerileri!

Babalar Günü için küçük hediyeler seçmektense kombin olacak hediyeler seçin. Günümüz babaları artık çok güzel giyiniyorlar, buna sizin gözünüzden de güzel dokunuşlar olması adına, yaz için daha eğlenceli ürünler seçmeniz enerjiyi daha da güçlendirecektir. 

Plaj kıyafetleri tercih olabilir, ama lütfen kombin yapmaya özen gösterin. Aksesur seçebilirsiniz, günümüzde erkekler için çok fazla seçenek var… Pratik bir şekilde kıvrılmış keten pantolon, sneaker ayakkabı, gözlük, yazlık sandalet kombinini düşünebilirsiniz.

Aksesuarlarda ise kolye ve bileklik kombini tamamlayacaktır.

STİL SAHİBİ BABALARA EN ÖZEL HEDİYELER DESA’DA!

Desa’da Babalar Günü’ne özel hediye seçenekleri ile babanıza günün her anında sizi hatırlayacağı, şık ve unutulmaz bir hediye sunabilirsiniz. Üstelik aranızda mesafeler olsa bile www.desa.com.tr den ev konforunda güvenle seçeceğiniz hediyeniz, özenle hazırlanarak Desa farkı ile babanızın kapısına ulaştırılıyor. Şık deri ceketler, birbirinden özel tasarımlara sahip ayakkabı ve çanta modelleri, tamamlayıcı deri aksesuarlar ile babanızın kalbine giden yol Desa imzası taşıyacak.

Yeni normallerin yaşam şeklimizi yönlendirdiği bu dönemde derinin yeniden yorumlandığı, incecik yapısı ile hafif hissettiren DESA koleksiyonu ile babanıza maksimum konfor ve hareket özgürlüğü hediye edebilirsiniz. Sezonun en trend renklerinin, paha biçilmez el işçiliği, global tasarım anlayışı ve üretim kalitesiyle birleştiği deri ceketten, ayakkabıya, çantadan, cüzdana, anahtarlığa, kemere kadar en özel parçalar ister klasik ister modern tarzı olan babalar için eşsiz bir hediye alternatifi olacak. Siyah, kahve, taba, mavi, yeşil, lacivert ve vizon gibi renklerin öne çıktığı koleksiyon bahar ve yaz aylarının geniş renk paletine mükemmel uyum sağlıyor.

Erkek ayakkabıları bu yaz el yapımı örgülerle tam bir zanaat şöleni sunuyor. Klasik modeller daha hafif taban tercihiyle sportif tarza uygun hale getirilirken; astarsız, yumuşak, lazer detaylı ve renkli ayakkabılar rahatlığı ve şıklığı gittiğiniz her yere taşıyor. Her sezonun vazgeçilmezi olan loaferlar ise DESA erkek ayakkabı koleksiyonunda farklı renk alternatifleriyle öne çıkıyor.  Kaliteli ve zarif işçilikleri, kaliteli tabaklanmış derileri ve yumuşacık tabanları ile dikkat çeken modeller, şık ve tarz sahibi bir görünümün yanı sıra rahatlık ve sağlamlık da vadediyor. 

Farklı modeller, renkler ve deri cinsleri içeren erkek çanta, cüzdan, kartlık ve pasaportluk koleksiyonunun yanı sıra ister spor ister klasik olsun sezonun ayakkabı modellerine uyumla tasarlanan kemerler de Babalar Günü hediyesi seçenekleri arasında öne çıkıyor. Üstelik babanızın ismini ya da ona özel sevgi dolu mesajınızı yazdırarak babanız için seçtiğiniz hediyeyi eşsiz bir hatıraya dönüştürebilirsiniz. Airpods kılıflarıda yine teknolojisever babalar için ideal hediye seçeneklerinden.

Yaz ruhuna uygun cildinize adeta nefes aldıran süet ve derilerin kullanıldığı ceketler hafifliği, incecik yapısı ve perfore kesimleriyle farkını ortaya koyuyor. Canlı ve dinamik renkleri ile yaz akşamlarının serinliğinde oldukça kullanışlı ceketler gençlere ve kendini genç hisseden her yaştan erkeğe hitap ederken iyi bir hediye alternatif olarak ön plana çıkıyor.

Babalar Günü için babasına en özel hediyeyi sunmak isteyenler Desa mağazaları ve 7/24 alışverişin keyfini yaşatan online alışveriş sitesi www.desa.com.tr sizleri bekliyor.

Zen Pırlanta’dan En Değerli Babalara En Kalıcı Hediyeler

Zen Pırlanta, Babalar Günü'nde farklı ve değerli bir hediye arayanlara çok özel alternatifler sunuyor. Teknoloji ve sanatın buluştuğu Zen markalı saatler, Babalar Günü’ne özel indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ayrıca Zen Pırlanta Aksesuar Koleksiyonu'nda yer alan pırlantalı bileklikler, kol düğmeleri, cüzdan, kemer, kalem gibi aksesuarlar da indirimli fiyatlarla Zen mağazaları ve www.zenpirlanta.com adresindeki online mağazada sizi bekliyor.

“Yeni Sezonda %40 İndirim & Triko Pololarda İkincisi Hediye”

Premium erkek giyim markası Hemington, babası için en iyisini isteyenlere bu yıl iki özel kampanya sunuyor.
Hemington, her şeyin en iyisine layık babalar için, 2021 İlkbahar Yaz koleksiyonunda babalar gününe özel %40 indirim avantajı sunuyor.  En iyi pamukların, saf ve ipek karışımlarının hâkim olduğu Hemington yeni sezon koleksiyonunda yer alan %100 pamuktan üretilen çarpıcı detaylara sahip gömlekler, rahatlığı simgeleyen keten pantolonlar, rengarenk renk alternatifleriyle şortlar, şıklığın simgesi kruvaze ceketler, özgün desenlerle tasarlanan emprime ve nakışlı t-shirtler ve daha fazlası Babalar Günü için ayrıcalıklı bir hediye arayanların tercihi oluyor.  

Triko Pololarda İkinci Ürün Hediye

Elegan çizgiler ve modern dokunuşlarla tasarlanan Hemington 2021 İlkbahar Yaz triko polo koleksiyonu ikinci ürün hediye kampanyası ile hem kendiniz hem babanız için mükemmel hediye alternatifleri sunuyor. Koleksiyon; ayrıntılı dokunuşlara sahip kusursuz detaylar, özenle seçilen doğal kumaşlar, ustalıkla işlenen tasarımlar ve renk kombinasyonlarıyla casual bir tarzı yansıtıyor.

%100 doğal ipliklerle üretilen, incecik yapısıyla ve nefes alabilen dokusuyla yazın hafifliğine eşlik ederek şıklık ve rahatlığı aynı anda sunan triko pololar, babalarınız için günün her anında konforu yaşatıyor. Dünyanın en özel coğrafyalarından özenle seçilen birinci sınıf doğal ipliklerle hayat bulan Hemington triko polo tasarımları, şıklık ve rahatlığı aynı anda sunarak yaz stilleriyle bütünleşiyor. 

Hemington tasarımları; İSTANBUL Akmerkez AVM, Akasya AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, Aqua Florya AVM, Viaport Avm, ANKARA Armada AVM, BURSA Korupark AVM, İZMİR Hilltown AVM mağazalarında ve hemington.com.tr online alışveriş sitesinde stil sahiplerini bekliyor. Ayrıca Hemington müşterilerine, Türkiye’de bir ilk olan “Moda Kapıda” servisi ile, hemington.com.tr’den alınan ürünleri farklı beden ve kombinleri ile ev ortamında deneme ayrıcalığı yaşatıyor.

Bakımlı babaların hediyesi BaByliss’ten…

Gittiğiniz her yerde her an yanınızda rahatlıkla bulundurabileceğiniz kişisel bakımın gözde markası BaByliss, her yaşa her tarza hitap eden ürün seçenekleriyle hayatımız boyunca sonsuz destekleriyle her zaman yanımızda olan babalarımızı mutlu etmek için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.
 

Babalarımız… Hayatımız boyunca bize rehberlik eden, paha biçilmez hayat dersleri veren, yaşadığımız en küçük bir zorlukta bile her an elini uzatacağını bildiğimiz süper kahramanlarımız…

Şimdi onların günü, bizim için her türlü fedakarlığı yapan babalarımızı bir hediyeyle mutlu etme günü.

Kişisel bakımın gözde markası BaByliss, bu özel insanlara yürekten bir teşekkür için bize fırsat sunuyor. İster yeni saç stilleri ve yeni görünüm denemeyi sevdikleri için olsun, ister profesyonel bir makineye ihtiyaç duydukları için olsun… Her tarza, her saç tipine ve her bütçeye uygun erkek bakım ürünleriyle babanıza ‘en iyi bakım’ı hediye etmenize yardımcı oluyor.

İster saç, ister sakal…

Sakallarını kendileri biçimlendirmek ve yeni bir tarz oluşturmak isteyen erkeklerin hareket alanını genişleten BaByliss erkek bakım ürünleri, farklı cilt türlerinin sık sık yaşayabildiği tahriş ve kaşınma sorununu engelleyen gelişmiş tıraş teknolojisine sahip. Bu yönüyle özelilkle hassas ciltli erkeklerin beğenisini kazanıyor. Şarj edilerek kullanılabilmesi nedeniyle günün her saatinde kişisel bakım yapabilme olanağı sağlıyor. Üstelik bunu düşük elektrik tüketimiyle yaparak bütçe ve çevre dostu olduğunu kanıtlıyor.

BaByliss’in saç kesme ürünleri ise çoklu yetenekleriyle ön plana çıkıyor. Burun aparatı yardımıyla burun bölgesinde kılların alınmasını sağlayan ürünler, komple bir bakım gerçekleştirmek isteyen erkeklerin ilk tercihi olmayı başarıyor. Ürün içeriğinde yer alan farklı ölçülere sahip kesme tarakları aracılığıyla saçlar arzu edilen uzunlukta kısaltılabiliyor.

Pürüzsüz ve zahmetsiz kesim

Markanın Japon çelik bıçak serisi, olağanüstü performansı şık tasarımla birleştiriyor. Pürüzsüz ve zahmetsiz kesim için hassas olarak tasarlanmış koleksiyon, babanızın iyi görünmesine ve iyi hissetmesine yardımcı olacak. Japon çelik bıçak serisi; BaByliss E990E Japanese Steel Dijital Saç Kesme Makinesi, BaByliss T890E Japanese Steel Sakal Kesme ve Şekillendirme Makinesi ve BaByliss MT890E Japanese Steel 12 Başlıklı Yüz & Vücut Bakım Kiti’nden oluşuyor. Babyliss E990E Japanese Steel Dijital Saç Kesme Makinesi, kablolu veya lityum iyon pili sayesinde 160 dakikaya kadar benzersiz kablosuz kesme performansı sergiliyor. BaByliss T890E Japanese Steel Sakal Kesme ve Şekillendirme Makinesi ise kablolu veya yüksek kalite lityum iyon pili ile 120 dakika kablosuz kullanım süresi sunuyor. Pürüzsüz sakal kesimi ile de iyi görünmenize ve iyi hissetmenize yardımcı oluyor.

Japon çelik kesme bıçaklarına, hassas kesici ve folyo tıraş başlığı özelliklerine BaByliss MT890E Japanese Steel 12 Başlıklı Yüz & Vücut Bakım Kiti’de son derece yetenekli ve fonksiyonel bir cihaz. Su geçirmeyecek şekilde tasarlanan cihaz, güçlü ve çok yönlü özelliğiyle duşta da rahatlıkla kullanılabiliyor. 34 mm bıçak genişliğine sahip ürün, istenmeyen tüyleri almak için burun kılı alma başlığı içeriyor ve yüksek kalite lityum iyon pili ile 120 dakika kablosuz kullanım süresi sunuyor. Dijital LED ekran, kalan pil şarjını, kilitleme işlevini ve seçilen ayarı gösteriyor.

BaByliss MT725E 6 Başlıklı Multi Yüz & Vücut Bakım Kiti

Bu çok amaçlı yüz bakım kiti, kısa veya uzun sakalı kesmek ve şekillendirmek için kullanılıyor. Ayrıca 34 mm paslanmaz çelik bıçağa sahip olan ürünün, kaşları düzeltmek, burun ve kulaklardaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için başlıkları da bulunuyor.

BaByliss 7755PE Steel Edition Saç Kesme Hediye Seti

BaByliss 7755PE Steel Edition Saç Kesme Hediye Seti ile babanıza profesyonel, yüksek güçlü bir saç kesme makinesinin yanı sıra ihtiyaç duyacağı tüm aksesuarları hediye edebilirsiniz. Tüm malzemeleri saklamak için şık bir çantayla tamamlanan set, babanıza saçını evde keserek zamandan tasarruf etme imkanı sunarken ayın zamanda da son derece pratik olması sayesinde ideal bir hediye seçeneği olduğunu kanıtlıyor.

Babanıza en şık hediyeler Ayakkabı Dünyası’nda

Babalar Günü'nde hayatınızdaki kahramanı en trend hediyelerle mutlu etmek ister misiniz? Ayakkabı Dünyası'nın Provoq markalı ayakkabıları, her tarza hitap eden modellerle babalar için benzersiz hediye alternatifleri sunuyor. Rahatına düşkün ve tarz sahibi babalar için geniş seçeneklere sahip Ayakkabı Dünyası ile babanızı bir gün değil, her gün mutlu hissettireceksiniz.

Ayakkabı tutkunlarının vazgeçilmez markası Ayakkabı Dünyası, Babalar Günü için hediye arayışına son veriyor. Her tarza ve her yaşa özel, birbirinden rahat ve şık hediye seçeneklerinin yer aldığı İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, babaların tarzını tamamlarken, bu özel güne daha fazla anlam katıyor. Desteğini her zaman hissettiren babasını mutlu etmek isteyenlerin tercihi, zengin marka ve model seçeneklerini bir arada sunan Ayakkabı Dünyası oluyor.

Keyfine düşkün ve sportif babalar için sneaker ve spor ayakkabılar, sade tasarımları ve klasik renkleriyle öne çıkıyor. Çeşitli markalarda her bütçeye uygun modeller, babaların rahat tarzına cool bir görüntü katıyor. Sportif giyimini ayakkabıyla canlandırmak isteyenler için ise kırmızı rengin kullanıldığı spor ayakkabılar, koleksiyonun enerjisini yansıtıyor. Sadece hafta sonu değil, ofis giyiminde de tercih edilen sneaker ve spor ayakkabılarla babalar hem konforlu hem modern bir stil yakalıyor.

Şık giyimli, çalışan babalar için hem klasik hem tarz modeller göz dolduruyor. Ayakkabı Dünyası'nın kendi markası Provoq, cesur babaları modaya yön vermeleri için teşvik ediyor. Siyah rengin ağırlıklı kullanıldığı koleksiyonda yer alan deri ve rugan ayakkabı seçenekleri, giyimine özen gösteren babalar için harika birer hediye alternatifi oluşturuyor. Ofiste rahatına düşkün olanlar için kahverengi ve lacivert renklerin öne çıktığı loafer modelleri, farklı tasarımlarıyla hem konfor hem de stil sahibi bir görünüm vadediyor.

Babanız için hediye tercihi yapmanızı kolaylaştıracak; rahatlık ve şıklığı buluşturan birçok farklı ayakkabı modeli ile aradığınız pek çok şey Ayakkabı Dünyası'nda! Ayakkabı Dünyası 2021 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nu keşfetmek için ayakkabidunyasi.com.tr adresini ve Ayakkabı Dünyası mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI