Ana SayfaAstroloji22-28 Ekim 2018 Haftalık Burç Yorumları

22-28 Ekim 2018 Haftalık Burç Yorumları

22-28 Ekim 2018 haftasında burçları neler beklediğini öğrenmek için Astrolog Şebnem Ekşib'e başvurduk.

Ani başlangıçlara ve değişimlere açık olacaksınız. İlişkiler ve ilişkilerle ilgili hızlı kararlar alabilirsiniz. Fark etmediğiniz bir durumu birden görmeniz, anlamanız söz konusu. İş ve benzeri konularda veya bir süredir duran ilerlemeyen bir alanda sürpriz bir gelişme söz konusu olabilir. Maddi alanlar, parasal işlerinizde dahil olmak üzere bu hafta hareketli etkiler içinden geçeceksiniz.

Sizin için önemli bir olayın veya fark etmediğiniz bir durumun iç yüzünü aniden görmeniz ve ilk başta şok olsanız da tüm bu süreçten önemli bir fayda ile çıkmanız söz konusu. Karanlıkta olan bir durum birden aydınlanabilir. Gördükleriniz veya fark ettikleriniz ilk etapta hoşunuza gitmese de uzun vadede size rahatlık ve fayda getirecek bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Hedefleriniz ve planlarınızla ilgili çok önemli bir gelişme sizi şaşırtabilir. Beklenmedik durumlar planlarınızı ve uzun vadeli konularınızı yeniden revize etmenizi gerektirebilir. Arkadaşlarınızla ilgili konular veya bir arkadaşınızla alakalı bir konuda sürpriz bir durumla uğraşmanız söz konusu.

Kariyer ve iş alanları, dünyevi konular, işinizle alakalı ani bir gelişmeyle gelen yeni bir durum veya tıkanan bir alanın çok hızlı değişerek yeniden ele alma durumunda olmanız bu dolunayın size hazırladığı sürprizler arasında. Evlilik veya benzeri bir karar almanız, duygusal konularda radikal adımlar atmanız da söz konusu ki düşünerek hareket edilmesi gereken bir hafta olduğunu unutmayın.

Girişimleriniz adına bir süredir bekleyen, duran konular hızlı gelişmelere dönebilir. Yurtdışı, eğitim, uluslararası konular, yayıncılık alanlarında beklentileriniz, beklediğiniz konu ve işler varsa hızlı gelişmeler yaşanacak. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde dikkatli ve dengeli olmanızda fayda var.

Maddi alanlarda beklenmedik bir gelişme, uğraşmak zorunda olabileceğiniz bir kriz veya çok ani bir gelişmenin sizin ve yakınlarınızın hayatında küçük çaplı bir kriz yaratması dikkatinizi çözüm odaklı geliştirmenize neden olabilir. Her durumda sorunlara çözüm bulmanızın da mümkün olduğu bir hafta yaşayacaksınız.

İlişkiler, eşiniz, partnerinizle ilgili alanlarda çok edici veya çok ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz adına sakin olmalı ve fevri adım atmamalısınız. Önemli ve beklenmedik bir anlaşma, sözleşme fırsatı söz konusu. Ortaklı işlerinizde, proje çalışmalarınızda dolunay etkisi size olamayacak bir durumu oldurma potansiyeli içinde.

Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda olacak. Diğer yandan günlük işleriniz, rutine bağlandığınız konular, belli bir tempoda sürekli yaptığınız işlerinizde beklenmedik gelişmeler sizi şaşırtabilir. Düşmanlara, rekabet ettiğiniz kişilere bu süreçte dikkat etmekte fayda var.

İlişkiler, aşk ve duygusal alanlarda dolunay etkisi sizi aniv e fevri kararlar içine itebilir. Özellikle aşk hayatınızda ummadığınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öte yandan bu dolunay süreci size beklemediğiniz bir şansı da getirebilir.

Aile içi konuları, bu alanlarda tepkisel ve dürtüsel davranma, ani bir taşınma potansiyeli, ev ve yuva alanlarınızla ilgili kararlar alma veya aldığınız bir kararı hızlı biçimde hayata geçirmeniz söz konusu.

Yakın çevreniz, kardeşler ve yakın arkadaşlarınızla ilgili konularda gelişmeler ve sürpriz durumlar söz konusu. Girişimleriniz, planlarınız adına yoğun bir hafta geçireceksiniz. Medya veya basınla ilgili işleriniz varsa beklenmedik gelişmeler söz konusu.

Maddi konular, parasal işleriniz adına yoğun bir hafta geçirebilirsiniz. Finansal alanlarda gelişmelere ve ani durumlara hazırlıklı olun. Öte yandan konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta söz konusu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI