Ana SayfaAstroloji22 Nisan Haftası Burç Yorumları

22 Nisan Haftası Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta finansal birikimleriniz ve maddi kazanımlarınızla ilgili olarak çok hızlı aksiyon almak isteyebilirsiniz. Kariyer evinizde gerileyecek olan Pluton ile sorumluluklarınızı yeniden düzenlemek ve hedeflerinizi gözden geçirme fırsatı da elde ediyor olacaksınız. Hafta sonu yönetici gezegeniniz Mars'ın kuracağı kontak sebebiyle yanlış anlaşılmalara dikkat etmenizi, atılacak imzalarda aceleci olmamanızı öneririz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Burcunuzda Güneş ve Uranüs’ün kavuşum yapıyor olması hafta boyunca cesaretinizi arttırırken, özgürleşme isteğinizi de güçlendiriyor olacak. Hedefleriniz ve yatırımlarınız ile ilgili cesur harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi mutlu etmek için önemli kararları askıya alarak bir tatil planı da gene organize etmeniz söz konusu. Yurt dışı planlarında dikkatli olmak gerekirken, hafta sonu arkadaşlarınız arasında kalmamaya özen göstermek iyi olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya biraz gergin bir giriş yapmanız olasıdır. Her şey hızlı ve keyifli dururken içten içe bir isyan tınısı sizi zorlayabilir. Hafta ortasında finansal birikimleriniz için atılması gereken adımlar anlamında ciddiyetle düşünmeye başlayabilirsiniz. Hafta sonu, yorgunluk kaynaklı kazalara, dalgınlıkla verilecek önemli kararlardan kaçınmak gerekiyor olacaktır. Risk almak, önemli yatırım kararları vermek için değil ama sosyalleşmek ve biraz rahatlamak için uygun diyor gökyüzü. 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sosyal çevrenizde büyük değişimler bu hafta yaşanabilir. Uzun zamandır hissettiğiniz zorluk ve yorgunlukla ilgili olarak bu hafta çevrenizde köklü değişimler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Bir ilişkiye başlayabilir, kredi talebinde bulunabilir, olmayı umduğunuz ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Hafta sonu çok fazla dedikodunun ortasında kalabilirsiniz. Duyduklarınızı sorgulamayı ihmal etmeyin. Pazar günü spa gibi kendinizi şımartacağınız bir etkinlik çok iyi gelecektir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Kariyerinizde önemli bir zamandasınız. Kendinizi ifade etmek, farklı yönlerinizi ortaya çıkartmak, göz önünde olmak için duyacağınız cesaret sınırlarınızı aşmanızı sağlayabilir. Önemli ortaklıklar başlatabilir ya da sizi yavaşlattığını düşündüğünüz kişilerle bağları koparabilirsiniz. Hafta ortasında bunun üzerine daha ciddi düşünmeye başlıyor olacaksınız. Bu yoğun haftanın zorlu etkilerini, hafta sonu sosyalleşerek atmanızı öneririm.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Etrafınızda gündemin çok hızlı değiştiği bir haftaya uyandınız. Hedeflerinize dair süper bir yaratıcılık, devam etmek anlamında muazzam bir güç, yatırımlarınız ile ilgili geriye çekilip düşünmek ve sağlam adımlar atmak için çok güzel bir zamandasınız. Çalıştığınız ortamda hafta sonuna doğru çok fazla şey duymanız söz konusu olabilir. Sizin ya da eşinizin hayatında beliren teklifleri sorgulamadan karar vermek ilk etapta yanıltıcı olabilir. O yüzden araştırmaya devam.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Risklerle dolu bir haftaya başladınız sevgili Teraziler. Bir operasyon, bir yatırım, bir ortaklığa başlama ya da bir mülkün satış kararı, ani bir finansal karar beklenmedik ve çarpıcı olacaktır. Çocuğunuz varsa ya da çocuk bekliyorsanız bununla ilgili de önemli bir durum gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru yavaşlamak isteyebilir, duygularınızda yoğunlaşma hissedebilirsiniz. Doğruyu bulma arzunuz artıyor olacak. Romantik ilişkilerde yanlış karar vermemek için fevrilikten kaçınmalısınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Kariyerde beklenmedik fırsatlar yakalayacağınız bir haftadasınız. Yaşadığınız yeri değiştirebilirsiniz, eşiniz varsa önemli bir imzayı bu hafta atabilir. Gergin enerjiler altındasınız, fakat göz önünde olduğunuz noktalarda sakinliğinizi korumanız gerekiyor olabilir. Yakınların sağlıklarına ilişkin hafta başında önemli duyumlar alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru yeteneklerinize ve iletişim kanallarını doğru kullanmaya yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanın ama büyük risklerden kaçının.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Sağlığınızla ilgili dikkat edilmesi gereken bir haftadasınız. Sinirlenmek, çok fazla uyarana karşı sakin kalmak gerçekten zor olabilir. Çalıştığınız ortamda, arkadaşlarınıza ilişkin çarpıcı haberler alabilir, sanal ortamda bir takım girişimlerinizi başlatabilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Hafta ortası itibariyle, birikimlerinizi arttırmak için akılcı ve pratik yöntemler ararken; fiziksel sağlığınıza da zaman ayırma kararı alacaksınızdır. Hafta sonu kısa yolculuklar iyi gelebilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Giderek eğlenceli hale gelecek bir haftaya giriş yaptınız. Başlangıçta öyle hissettirmese de! Bu hafta bir yatırım kararı alabilir, bir projeye ilişkin olumlu bir duyumla gerçekten çok mutlu olabilirsiniz. Bir araya geldiğiniz kişiler, geçmişten size karşı borcu olan ya da bitmemiş meseleleri halletmek için yeniden sizinle görüşmek isteyebilir. Manipüle edilmek, yanlış motivasyonla hızlı kararlar almaktan kaçınmaya özen gösterin. Yapabileceklerinizden şüphe etmek, sizi yavaşlatıyor olacaktır.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Evde ya da kariyerinizle ilgili tansiyonun biraz yüksek olduğu bir haftadasınız. Durumlar kontrolden çıkmış ve sizin yapabileceğiniz bir şey yokuş gibi hissedebilirsiniz. Çevrenizden gelecek destekle yeni bir eğitim programı için güvenli bölgeden uzaklaşmanız, aşina olmadığınız bir çevreye uyum sağlamanız gerekebilir. Hafta ortasından itibaren sizi nelerin değiştirdiğini düşünmeye ve yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Hafta sonu biraz rahatlayın ve dostlarla eğlenin, ancak zehirlenmemeye dikkat.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Agresif ve gergin hissedebileceğiniz bir haftaya uyandınız. Evin içinde çok fazla koşturma yakın çevre ilişkilerinde trafik, hızlı düşünmenizi ve hızlı harekete geçmenizi sağlayabilir. Aniden kendinizi yasal bir süreci başlatırken de bulabilirsiniz.  Hafta ortasından itibaren, ilişkilerinizi gözden geçirecek, çevrenizi yeniden düzenliyor olacaksınız. Hafta sonunda dinlenmeye olan ihtiyacınız artıyor olacak. Ancak hafta geneline baktığımızda, kendinizle gurur duyacağınız adımları atmış olmak iyi hissettirecektir.

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: @emrtgc_astroloji

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI